Autor |
Poruka |
noj u bemveu
Ukupno postova: 367 Lokacija: Guantanamo Spol: Nebitno
|
bravoooooo!!!! slažem se:)
ocjena 5!
|
najveća glupost koju sam ikad čula.
otkad se to po vrsti glazbe koju slušaš procjenjuje tko je neuk a tko ne?
i što je to u glazbi kvalitetno, ako mi može netko definirati od vas dvoje?
stvar je ukusa i samo to.
ako netko voli rezat žile na srcedrapateljnu cajku i ako se "nalazi" u tome, nek samo izvoli.
nemam ja ništa protiv toga.
ali imam protiv onoga da narodnjaci na kraju zatrpaju cijeli grad, sva mjesta za izlaske, a sve samo zato jer se na to "najbolje pije" i jer je zarada najveća uz njih.
treba nešto i za nas ostale - i da smo ravnopravni po tome.
a ne da ide 10 narodnjačkih na 1 nenarodnjački klub. a u taj jedan se onda moraju zgurati svi ostali glazbeni žanrovi. |
|
_________________ daj kiki-riki-riki, daj kiki-riki-riki, daj kiki-riki-riki, kikiriki daj!
tko je najbolji? NOJ! tko je najbolji? NOJ! |
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
Kvaliteta nije svakome važna pa je zato mnogi ne prepoznaju . Meni je recimo vrlo bitna kvaliteta : glazbe, odjeće, jela....
U glazbi recimo postoji kvaliteta zvuka, tona, glasa...samo je neuki ljudi ne prepoznaju! |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
noj u bemveu
Ukupno postova: 367 Lokacija: Guantanamo Spol: Nebitno
|
kakve veze ima sada kvaliteta zvuka, tona i glasa?
hoćeš reći da narodnjački pjevači ne mogu imati dobar zvuk, glas i ton? hm. |
|
_________________ daj kiki-riki-riki, daj kiki-riki-riki, daj kiki-riki-riki, kikiriki daj!
tko je najbolji? NOJ! tko je najbolji? NOJ! |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
mogu, ali ih 90% nema. a 95% ih ima smeće od teksta. ako će ti biti lakše, slično mislim i o coloniji i sličnim bendovima. |
|
|
|
|
|
mia
|
|
|
|
|
|
mia
|
[quote="mare"]
ako ti znaš nekog, prosvijetli me:) |
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Da se razumijemo, narodnjaci imaju legitmo postoje. I to netko voli. Ali ne onaj tko ima elementarno glazbeno obrazovanje. Znači, ako si išao na glazbeni i učio tamo o klasičnoj i modernoj glazbi, ne možeš mi reći da je stvar ukusa izbor toga.
Neukus nikad neće biti ukus. Može netko reći da mu je draže žderati napoj iz kante s poda nego uživati u telećem odresku, ali to govori koliko on utjelovljuje važeće društvene ideale...
"Ja te volem, ti me bacaš"... UKUS?!? Definitvno ne. Pogonsko gorivo za najniže porive. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
LESIjeva_CURA Ukupno postova: 38 Spol: Žensko
|
Bravo!
Nema tu previše ljubavi prema glazbi..To je vrsta za široke mase,za opijanje i pokazivanje.Nema tu nekih dubokoumnih tekstova...
Svaka cura na sebi ima topić i minić..A dečki to obožavaju. One valjda traže podizanje ega ako će zavesti nekoga..Ne razmišljajući da su kao osobe nebitne. Ali dobro..Stvar ukusa..Ako to netko voli,neka uživa...
E sad, što se tiče masovnog otvaranja mjesta s narodnjacima ...Moguće je da se radi o profitu..Vlasnika boli briga što će se svirati ako se vrti dobra lova..
A ne znam u što se to Tvrđa pretvara. Prije Coctaila je bila "čista" i svi su tamo išli van. A sada...U Coctailu i Q-u narodnjaci,u Tufnu ne možeš ući svakako,u Papa Joe-u su stariji...I ostatak grada:Patika i Oks =narodnjaci,Oxygen stalno neki skandali, West pun samo četvrtkom...
Gdje ići van? Ja obožavam koncerte pa bi bilo super da njih ima više.Da postoji neki šator u stilu onog za dane piva.I da su tamo koncerti tipa Psihomodo,Hladno pivo, Zabranjeno pušenje...To bi bilo super! Uh...Jesam se raspisala... |
|
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
|
|
|
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol: Žensko
|
ja općenito nisam baš pobornik onoga:
o ukusima se ne raspravlja
Što ti kažeš,postoji ukus i postoji neukus... |
|
_________________ you know im gonna want some,want some
lets do this like a prison break,
I wanna see you scream and shake. |
|
|
|
Hummin
Ukupno postova: 276 Lokacija: City 17 Spol: Muško
|
Nema tu više ukus, neukus...
Narodnjeci se puštaju u klubovima zato što ih netko sluša, a slušaju se zato što ih netko pušta. Nema tu više kriterija.
Jedno drugom je postalo alibij. |
|
_________________ |
|
|
|
|
|