Autor |
Poruka |
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Mislim da se koment odnosi na Halloween. |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
i ja bih rekla da se komentar odnosi na Halloween.
inače, @allein, 4. srpnja bijaše bio Dan borca.........; što se tiče Noći vještica i sl., zaista smo počeli pretjerivati. preuzimamo sve moguće danove majki, očeva, valentinovo, noć vještica........ sve što je vezano uz trošenje na neke tričarije. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
u zadnje vrijeme svako malo završim u nekom offtopicu, a tamo sam primijetila da si ti apsolutni car offtopičarenja
nije mi se dalo brojati, ali naslova u kojima se spominje kava ima puuuuuuuuno barem si našao ljubav svog života |
|
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
jesam. i ponosan sam na nju. |
|
|
|
|
|
Lilly Ukupno postova: 4 Lokacija: moja soba Spol: Žensko
|
Sinoć u gradu nije bilo 5 maskiranih ljudi! Šteta, meni je baš fora kad se ljudi oblače za Halloween... Prošle godine je u Hiru bilo puno bolje |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Prošle godine je u Hiru bilo puno bolje
|
Ali si mogao ko čovjek naručiti cugu! |
|
|
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Nekako se kao kroz maglu sjećam da sam i ja bila sinoć u Hiru... i bilo je dobro... Bilo kakav razlog za party je dobar razlog, pa makar ga preuzeli od glupih Amera... |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
joj ljudi ovaj grad je katastrofa. nema veze čiji je običaj. bitno je da se ljudi zabave. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
...pa da, a što ti preostaje? zabavljamo se (i pijemo) dok smo mladi, kad ostarimo, budemo imali hrpu dječurlije, posao i raznorazne obveze, nećemo! |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
heh a vi koji ste bili u hiru...u šta ste bili maskirani??? možda sam vas i primijetila...e i kakvih je maski bilo??? meni su bila smiješna neka 2 kirurga koja su šetala hirom kolko se sjećam...heh |
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Jel se meni samo čini ili su se samo studenti maskirali? Simpa je isprika da se zabavljamo dok smo mladi; ionako se na ovim prostorima iskorištava bilokakva prilika za pijančevanje i dobar provod |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
pa bolje i to nego da se zavučemo ko neke babe u kuće. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
pa bolje i to nego da se zavučemo ko neke babe u kuće.
|
Ah, milo dijete |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Ja sam iskoristila priliku za pijančevanje (priznajem), ali sam se i super maskirala - u Lidiju, a imala sam i Bubimira! Obišla sam malo grad i gotovo se nigdje nije nitko (koliko negacija!) maskirao, jedino u Hiru, ali i tamo slabije nego proteklih godina. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
|
|