Autor |
Poruka |
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
KRIZOGON je napisao/la: ›
borod pametno zbori , i ja se slažem da Kopački rit treba bolje povezati sa Osijekom . ovo za Pečuh je ok , ali prevelik je to zalogaj . A Kopački je tako blizu a opet tako daleko . Jer preopasno je staviti djecu na bic kada kroz Bilje nema bic staza . a ima mjesta sa obje strane ceste su kanali i ima i pješačke staze i široka je ulica . A tek kada se dođe na onu ravnu pistu prema Kopačevu treba biti hazarder pa se usuditi sa djecom biciklirati !
A možda bi se moglo napraviti stazu uz Biljsko jezero pa tako izbjeći Bilje '
Ili tamo kod restorana Varga onaj puteljak prema Capistru urediti za bicove ?
Ne znam šta bi od toga bilo jeftinije ali bilo bi zasigurno mnogo mnogo zgodnije .
nadam se da da će ipak u nekoj budućnosti doći do rješenja .
|
vidim da si novi, ali promašio si temu
tema o biciklističkim stazama pisana juče je http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=45789 |
|
|
|
|
|
RedArrowRider Ukupno postova: 22 Spol: Nebitno
|
Carobnica je napisao/la: ›
roger je napisao/la: ›
kako to onda da drugi gradovi nisu pisali i aplicirali takve projekte ako je već tako jednostavno ?
|
Zato što drugi gradovi nisu imali toliko civilnih udruga koje su financirane i čiji ljudi su se obučavali za projektni način razmišljanja.
Nije Osijek jedini, ima i drugih gradova i općina gdje ima obučenih ljudi, ali upravo ta raštrkanost potvrđuje da projektna uspješnost ovisi o pojedincima.
Mi smo imali tu (ne)sreću da smo imali rat i da se sva sila love i znanja (više znanja nego love) preko tih društava i institucija slila u ovo područje.
|
Obožavam čitati komentare ove tzv. Čarobnice uvijek se dobro nasmijem...baš to volim...i super mi je! |
|
|
|
|
|
|
RedArrowRider je napisao/la: ›
Obožavam čitati komentare ove tzv. Čarobnice uvijek se dobro nasmijem...baš to volim...i super mi je!
|
Pa di si ti, čekam te još od onog puta kad si dobio po nosu od predstavnika MK Osijek. I mi smo se ostali dobro nasmijali...
Da vidimo što ćeš danas izvaliti ... |
|
|
|
|
|
|
milo_moje je napisao/la: ›
Obožavam čitati komentare ove tzv. Čarobnice uvijek se dobro nasmijem...baš to volim...i super mi je!
|
Pa di si ti, čekam te još od onog puta kad si dobio po nosu od predstavnika MK Osijek. I mi smo se ostali dobro nasmijali...
Da vidimo što ćeš danas izvaliti ...
|
Malo ste si polupali lončiće...idi pogledaj to još jednom pa se onda javi....veliki pozdrav i obožavam Vas! |
|
|
|
|
|
|
Malo ste si polupali lončiće...idi pogledaj to još jednom pa se onda javi....veliki pozdrav i obožavam Vas!
|
Trenutno odgovaram sa mobitela, ali sutra ti predočim crno na bijelo tko se posuo pepelom
Pozdrav i tebi, i češće navrati, stvarno je sumorno bez tebe |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Redakcija 031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Projekt u Osijeku vrijedan je 72,5 milijuna eura od čega 53 milijuna dolazi iz Kohezijskog fonda, a cilj projekta je poboljšati čistoću vode u Osijeku kroz smanjenje izlijevanja otpadnih voda u Dravu.
Projekt bi trebao biti dovršen tijekom 2016. godine.
|
1. pitanje ...odakle razlika od 19.5 milijuna eura ?
2. pitanje ... sto znaci 'projekt bi trebao biti dovrsen' ? 2016. mogu eventualno zavrsiti projektnu dokumentaciju.
Iz ovoga teksta ispada da su novci vec sjeli na racun ... a meni se cini da su nam samo rekli 'da da ... takav projekt se moze financirati ... pripremite sve pa cemo razgovarati ponovo' |
|
|
|
|
|
Redakcija 031
Ukupno postova: 68142 Spol: Nebitno
|
Ingo je napisao/la: ›
2. pitanje ... sto znaci 'projekt bi trebao biti dovrsen' ? 2016. mogu eventualno zavrsiti projektnu dokumentaciju.
|
Piše u tekstu: "Projekt u Osijeku vrijedan je 72,5 milijuna eura od čega 53 milijuna dolazi iz Kohezijskog fonda." Ostatak moraju osigurati nacionalna i lokalna komponenta.
Realizacija projekta bi trebala biti dovršena 2016. Projektna dokumentacija je odavno gotova -> http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=40151 |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Redakcija 031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ingo je napisao/la: ›
|
Piše u tekstu: "Projekt u Osijeku vrijedan je 72,5 milijuna eura od čega 53 milijuna dolazi iz Kohezijskog fonda." Ostatak moraju osigurati nacionalna i lokalna komponenta.
Realizacija projekta bi trebala biti dovršena 2016. Projektna dokumentacija je odavno gotova -> http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=40151
|
znaci, samo trebamo skupiti 19.5 mil EURA ? ... ili je to netko vec usparao ? |
|
|
|
|
|
silence
Ukupno postova: 1135 Spol: Nebitno
|
to ćemo mi platiti kroz cijenu vode i onih silnih stavki koji dodju na računu pa onda 25 kn + pdv mjesečni paušal po domaćinstvu
(a ne po mjernom mjestu kako bi trebalo biti), lijepa svota |
|
|
|
|
|
|
Malo ste si polupali lončiće...idi pogledaj to još jednom pa se onda javi....veliki pozdrav i obožavam Vas!
|
moje isprike forumašu "RedArrowRider" , stvarno sam pomiješao lončiće |
|
|
|
|
|
Carobnica
Ukupno postova: 599 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ovo su investicije koje bi se ionako morale kad-tad napraviti, a sad će se napraviti za dijelić cijene. |
|
_________________ Ignorance is bliss! |
|
|
|
|
milo_moje je napisao/la: ›
|
moje isprike forumašu "RedArrowRider" , stvarno sam pomiješao lončiće
|
Nema frke svi mi griješimo |
|
|
|
|
|
|
|