Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 68138 Spol: Nebitno
|
|
|
|
lehi Ukupno postova: 1463 Spol: Nebitno
|
Uzalud bačen novac najviše je dobila politika ,dakle na balkanu sloboda još ne stanuje.. |
|
|
|
|
|
tranquilize Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
i dalje se forsira ovaj spin sa niskom izlasnoscu, a ja opet ponavljam da je cjela kukuriku koalicija na vlast dosla glasovima 950 000 ljudi, dok je na referendumu "Za" glasalo takodjer 950 000 ljudi ,"objektivni" mediji nastavljaju putem "objektivnosti" i nakon referenduma |
|
|
|
|
|
|
Utrpali smo se u EU ,i danas još održavamo koje kakve skupe avanture -referendume koje plaća ovaj opljačkani narod. Dakle slovimo kao netolerantna fobična nacija balkana zemlja koja se ekonomski nalazi na europskom dnu. Vrijeme je da koje-kakva vjerska uvjerenja ostavimo kod kuće da počnemo raditi za bolje sutra.. |
Zadnja promjena: lehi; 03.12.2013. 10:41; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
|
ja dajem ruku u vatru da je vecina tih nepismenih i neobrazovanih (vecinom se radi o starijim ljudima koji nisu niti imali sansu skolovati se) puno inteligentnija od vas koji i prije i nakon referenduma ne poznaju nista osim etiketiranja i vrijedjanja svakoga koji ne djeli vase misljenje, ironicno je to sto za sebe tvrdite da zastupate toleranciju i razlicitost |
|
|
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ljudska prava ne smiju biti necije misljenje
neki jesu, a neki nemaju pojma o cemu su glasovali
dok god ne budemo imali izbore gdje se zahtjeva minimum 50% izlaznost ce nam biti kako je, vecina ce kukat i ne poduzimati nista |
|
_________________ There can be only one, and that one is me |
|
|
|
fatalni_cevap
Ukupno postova: 541 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
nije dosta maltretiranja gradjana putem svih medija nego jos treba i zaustavljat ljude i prije i poslije referenduma i ispitivat ova sranja.
jebo vas referendum |
|
_________________ Potpis |
|
|
|
Gradjanin Ukupno postova: 291 Spol: Nebitno
|
tranquilize je napisao/la ( Pogledaj post): ›
i dalje se forsira ovaj spin sa niskom izlasnoscu, a ja opet ponavljam da je cjela kukuriku koalicija na vlast dosla glasovima 950 000 ljudi, dok je na referendumu "Za" glasalo takodjer 950 000 ljudi ,"objektivni" mediji nastavljaju putem "objektivnosti" i nakon referenduma
|
To što neki mediji izražavaju stav ne čini ih manje objektivnim.
Ustav bi trebao imati značajno veći legitimitet. Trebao bi imati konsenzus točnije, a ne da sad npr. Istrijane obilježava nešto što ni njihova deklarirana većina ne podržava. |
|
|
|
|
|
Gradjanin Ukupno postova: 291 Spol: Nebitno
|
lehi je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Utrpali smo se u EU ,i danas još održavamo koje kakve skupe avanture -referendume koje plaća ovaj opljačkani narod. Dakle slovimo kao netolerantna fobična nacija balkana zemlja koja se ekonomski nalazi na europskom dnu. Vrijeme je da koje-kakva vjerska uvjerenja ostavimo kod kuće da počnemo raditi za bolje sutra..
|
Nije narod opljačka, narod je pljačkaš.
Više od pola stanovnika puni džepove novcem iz raznih proračuna koji puni manjina sposobna stvoriti novu vrijednost, a na koju će pasti i teret zaduženja države.
Opljačkani su pojedinci s imenom, prezimenom i oib-om. |
|
|
|
|
|
|
Gradjanin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
tranquilize je napisao/la ( Pogledaj post): ›
i dalje se forsira ovaj spin sa niskom izlasnoscu, a ja opet ponavljam da je cjela kukuriku koalicija na vlast dosla glasovima 950 000 ljudi, dok je na referendumu "Za" glasalo takodjer 950 000 ljudi ,"objektivni" mediji nastavljaju putem "objektivnosti" i nakon referenduma
|
To što neki mediji izražavaju stav ne čini ih manje objektivnim.
Ustav bi trebao imati značajno veći legitimitet. Trebao bi imati konsenzus točnije, a ne da sad npr. Istrijane obilježava nešto što ni njihova deklarirana većina ne podržava.
|
konsenzus je u praksi nemoguce postici, ne vidim zasto bi uredba da je brak zajednica muskarca ili zene bila toliko stravicnija od recimo zastite psihopata i ubojice kao sto je perkovic, ovo za Istru smisla nema, zakon je svugdje isti.. a jos mi manje smisla ima tvrditi da je medij objektivan ako manipulativno propagira odredjeni stav |
|
|
|
|
|
|
Ajmo mi svi lijepo na ulice,i dosta više ovakoga cirkusa - dosta nam je već dugi niz godina laži. Dakle dogurali smo da smo najjadnija zemlja u EU pokrali nas veledomoljubi sada smo krivicu prebacili na referendume nema druge već Diži se narode.. |
|
|
|
|
|
|
lehi je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ajmo mi svi lijepo na ulice,i dosta više ovakoga cirkusa - dosta nam je već dugi niz godina laži. Dakle dogurali smo da smo najjadnija zemlja u EU pokrali nas veledomoljubi sada smo krivicu prebacili na referendume nema druge već Diži se narode..
|
nisu nas pokrali "veledomoljubi" oni su riskirali svoje zivote za ovu drzavu , pokrali su nas ostaci (skoro kompletni) udbaskog kadra koji ovu zemlju nikada nisu ni htjeli, ljepo su se podjelili u dvije stranke i prave nas budalama vec preko 20 godina...
dakle zovite ih onim sto i jesu, jugoslavenskom politickom i obavjestajnom elitom (koja nikako da izumre) koja je devedesetih samo promjenila predznak.. |
|
|
|
|
|
|
i sto mislite tko i zasto demonizira instituciju referenduma ?
napuhujuci tih 50 milijuna kuna stotinama clanaka koje onda ovce ponavljaju (ne uzimajuci u obzir da se milijarde kuna trose ili bolje receno kradu na puno nebitnije stvari)
zapitajte se i kako to da su kompletni mediji osim po protivljenju ovom referendumu isto tako slozni bili i po pitanju totalne cenzure kada su se skupljali potpisi za referendum o zastiti ljudi koji bivaju delozirani ?
(kompletna medijska blokada)
mozda se protivite ovome referendumu ili ste glasali protiv, to je vase pravo, ali ne dozvolite da vas izmanipuliraju na misljenje da je referendum beznacajna i skupa institucija... |
|
|
|
|
|
partwish Ukupno postova: 516 Spol: Muško
|
Ova druga gospođa kao da priča o vanzemaljcima! |
|
|
|
|