Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] Ambar feat. Šokci – Kume, ja i ti

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 67379
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.09.2024. 13:42 
Naslov:  [VIDEO] Ambar feat. Šokci – Kume, ja i ti
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Tamburaški sastavi Ambar i Šokci iz Osijeka, snimili su videospot za pjesmu „Kume, ja i ti“ koju će izvesti na 55. festivalu „Zlatne žice Slavonije“ u Požegi.

Autor glazbe i teksta je Sebastijan Kovačević, a autori aranžmana su Sebastijan Kovačević, Dario Harkanovac, Hrvoje Harkanovac.

Spot je sniman na imanju obitelji Tepavac u selu Bročice pod redateljskom palicom Siniše Đukića i snimatelja Bojana Molnara.

Suradnja za pjesmu „Kume, ja i ti“ kruna je prijateljstva između novljanskog sastava „Ambar“ i osječkog sastava „Šokci“ koji gaje jednaku ljubav prema tamburaškoj glazbi. Šokci u svojoj autorskoj lepezi imaju zavidan broj hitova, a neke od poznatih pjesama su: Nebo iznad Slavonije, Kućica u ritu, Nema boljeg poduzeća itd., Ambar se može pohvaliti kako ove godine imaju debitantski nastup na najvećem tamburaškom festivalu i uskoro objavljuju svoj prvi studijski album.

Jedan od zanimljivosti novopečenog spota je automobil „Crveni fićo“ iz 1981. godine, vlasnika Darka Barbarića. U spotu se pojavljuje kao simbol Osijeka.

Pjesmu možete poslušati ovdje.



Tekst i foto: TS Ambar

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: