Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječki karataši nastupili na natjecanju Međimurje Open

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 67379
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.09.2024. 8:49 
Naslov:  Osječki karataši nastupili na natjecanju Međimurje Open
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Čakovcu je održan Međimurje open što je prvo natjecanje u nastavku sezone. Nastupili su i natjecatelji karate kluba Esseker i Hrvatski sokol koji su ljetnu stanku iskoristili u pripremi za nastavak sezone.

Karate klub Esseker:
Kadetkinja Lara Gudelj je u katama osvojila 3. mjesto što je svakako dobra najava forme pred nastup na Mediteranskom prvenstvu koje je na programu od 20 do 23. 9. 2024. i Italiji.

Odlično treće mjesto u kadetkinjama je izborila i Paula Šviglin koja je još uvijek mlađa kadetkinja.

U kategoriji mlađih kadetkinja je nastupila Petra Pukljak koja je kroz repasaž stigla do borbe za broncu koju je nažalost izgubila od predstavnice Mađarske.
U kategoriji juniorki je Nikolina Horvatović također ostala na korak do medalje.

U borbama je nastupio Marino Đukić u kategoriji kadeta do 70 kg. Marino je nakon dobivenog prvog meča izgubio od predstavnika domaćina koji je plasmanom u finale omogućio Marinu repasažne borbe za broncu. Nažalost porazom od 1 : 0 je zaustavljen put do medalje.

Karate klub Hrvatski sokol:
Za Karate klub Hrvatski sokol Osijek na ovom vrlo zahtjevnom natjecanju nastupala je KATA uspješnica Katia Šegavčić u kategoriji Juniorke (16/17 godina) i Mlađe seniorke (18/21 godina).

U konkurenciji 12 juniorki odlično je odradila 3 vrlo zahtjevne kate i zasluženo osvojila zlatno odličje. U starijoj i još zahtjevnijoj konkurenciji Mlađih seniorki s dvije pobjede ušla je u finale i odlično odradila 3. katu, te u Katijinu riznicu odličja ulazi i srebrno odličje, ali zlatnog sjaja.

Katia i njezin trener već su se okrenuli skorašnjem još zahtjevnijem natjecanju u Rijeci (8.-9.9.2024.), gdje će u konkurenciji 26 juniorki pokušati osvojiti odličje, a potom dolazi odlazak na još zahtjevnije natjecanje 20.9.24. u Budimpeštu i tamo u još jačoj konkurenciji 34 Juniorki pokušati se plasirati što dalje do odličja. Kruna ovogodišnje naporne i zahtjevne natjecateljske godine bit će nastup na YOUTH LEAGUE u Veneciji početkom prosinca. Između navedenog Katia će nastupiti i na svim natjecanjima po planu Hrvatskog karate Saveza na kojima će pokušati osvojiti dovoljno bodova za nastup na Prvenstvu Europe početkom mjeseca veljače 2025. u Poljskoj. Dakle, Katiju i njezinog trenera očekuje naporno i vrlo zahtjevno trenažno-pripremno razdoblje, za sve navedeno. Nadamo se da Katijine ozljede i njezino zdravstveno stanje neće poremetiti planirano. Katiji čestitke za sve pokazano i osvojeno na navedenom natjecanju.


Foto: KK Esseker i Hrvatski sokol Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: