Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Astro Garden slavi treći rođendan uz mnoštvo zabave!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 67378
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.09.2024. 12:45 
Naslov:  Astro Garden slavi treći rođendan uz mnoštvo zabave!
03.09.2024. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Igraonica Astro Garden s ponosom najavljuje proslavu svog trećeg rođendana u utorak, 3. rujna 2024. godine! Ovaj poseban dan bit će ispunjen uzbudljivim aktivnostima i pogodnostima za sve posjetitelje, a program je osmišljen tako da donese osmijeh na lica djece i odraslih.

Besplatna igraonica i neograničena zabava!

Proslava počinje u 10 sati kada će vrata Astro Gardena biti otvorena za sve posjetitelje, a ulaz u igraonicu bit će besplatan sve do 15 sati. Ovo je savršena prilika da djeca uživaju u svim omiljenim igrama, istražuju različite aktivnosti i stvore nezaboravne uspomene sa svojim prijateljima.

Veseli facepainting i magične čarolije
Tu zabava ne staje! Uz besplatnu igraonicu, posjetitelji će moći uživati i u facepaintingu te će svako dijete dobiti mali poklon iznenađenja. Talentirane animatorice oslikat će najmaštovitije likove na licima mališana, pretvarajući ih u superjunake, princeze, životinje ili bilo što mogu zamisliti.

Kao šećer na kraju, u posjet nam dolazi i mađioničar! Njegov dolazak je zakazan u popodnevnim satima, a svojim će nevjerojatnim trikovima i iluzijama očarati sve prisutne.

Pripremite se za smijeh, iznenađenje i zadivljujuće trenutke jer ovaj mađioničar zna kako ostaviti publiku bez daha.

Posebni popusti u gastro zoni
Nakon što ste se izigrali i zabavili, vrijeme je za okrjepu!

Gastro zona bit će otvorena cijeli dan, a svi posjetitelji će moći uživati u ukusnim jelima uz poseban popust od 20% na sva jela. Ovo je idealna prilika da isprobate neke od naših specijaliteta, od ukusnih pizza i hamburgera do osvježavajućih salata i slastica.

I još mnogo toga!
Uz sve ove aktivnosti, bit će i brojnih drugih iznenađenja tijekom dana, uključujući glazbu, plesne točke i nagradne igre s fantastičnim nagradama. Astro Garden se pobrinuo da svaki detalj ove proslave bude poseban, pa možete očekivati i dekoracije koje će oduševiti i velike i male.

Vidimo se u utorak, 3. rujna, u Astro Gardenu! Ne propustite ovaj jedinstveni događaj prepun smijeha, veselja i magije!



Tekst i foto: Astro Garden

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: