Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Umjesto opreme za farme - 515.160 komada cigareta

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 67378
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.09.2024. 11:17 
Naslov:  Umjesto opreme za farme - 515.160 komada cigareta
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Proteklog vikenda na graničnom prijelazu Tovarnik, carinski službenici Područne jedinice - Službe za mobilne jedinice Vukovar izdvojili su radi kontrole teretno vozilo s prikolicom srbijanskih registarskih oznaka kojim je upravljao državljanin Republike Srbije. U vozilu se legalno prevozila oprema za farme od pošiljatelja iz Srbije za primatelja u Francuskoj.

Detaljnim pregledom vozila i robe utvrđeno je da se u tovarnom prostoru između deklarirane robe nalaze i dvije palete na kojima se nalazilo 88 kartonskih kutija omotanih PVC folijom u kojima je pronađeno ukupno 515.160 komada raznih vrsta cigareta.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz članka 257. Kaznenog zakona protiv vozača je nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru podnesena kaznena prijava. Uslijed pokušaja nezakonitog unosa cigareta izbjegavajući mjere carinskog nadzora pronađene cigarete su oduzete, a kao sredstvo počinjenja kaznenog djela oduzeto je vučno i priključno vozilo i roba (oprema za farme) korišteni za krijumčarenje duhanskih proizvoda, izvijestili su iz Carinske uprave.


Foto: Carinska uprava

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: