Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Proslava 10. rođendana Udruge PLANTaža [2024.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 67355
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.09.2024. 12:51 
Naslov:  Proslava 10. rođendana Udruge PLANTaža [2024.]
Od 27.09.2024. 17:00 do 28.09.2024. 16:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga PLANTaža s ponosom najavljuje proslavu svog desetog rođendana, koja će se održati 27. i 28. rujna 2024. godine. Kroz desetljeće rada, PLANTaža se dokazala kao važan akter kulturnog i društvenog života Osijeka, realizirajući više od 500 aktivnosti kroz 50 projekata koji su doprinijeli promjeni i razvoju lokalne zajednice.

Proslava započinje u petak, 27. rujna, s programom koji će trajati od 17 do 22 sata u prostorima udruge na adresi Vukovarska ulica 3. Posjetitelji će moći uživati u jedinstvenom događaju pod nazivom "Tekstilni zapisi", uz odličnu glazbu i ugodnu atmosferu, što će zasigurno stvoriti nezaboravnu večer. Svi zainteresirani imat će priliku upoznati članove udruge, projekte i buduće aktivnosti te saznati na koji način i oni mogu postati volonteri ili članovi udruge PLANTaža.

U subotu, 28. rujna, s početkom u 16 sati, na rasporedu je dobro poznata tura „Osječki divovi“ koju vodi Ramona Ana Davidović, magistra znanosti i dugogodišnja članica udruge. Ova jedinstvena tura kroz parkove i perivoje grada Osijeka pruža priliku građanima da nauče više o najvažnijim osječkim stablima i hortikulturnom naslijeđu.

Nakon ture, s početkom u 17 sati, u prostoru udruge Slama na adresi ulica Kamila Firingera 3 u Tvrđi, održat će se još jedno izdanje popularnog Book Cluba. Ovaj put, Book Club će ugostiti istaknutu hrvatsku spisateljicu Ivanu Šojat, osječku autoricu koja je osvojila niz prestižnih nagrada, uključujući nagradu Vladimir Nazor, Ksaver Šandor Gjalski, Fran Galović te Josip i Ivan Kozarac. U sklopu opuštenog razgovora, publika će imati priliku čuti više o njezinom romanu „Ezan“, jednom od najvažnijih suvremenih književnih djela.

Tijekom proteklih deset godina, udruga PLANTaža je kroz brojne projekte, festivale, radionice i kulturna događanja značajno obogatila društveni i kulturni život grada Osijeka. Njezini članovi s ponosom ističu doprinos udruge u promicanju umjetnosti, kulture, ekologije te očuvanja okoliša, a sve to s ciljem izgradnje snažnije i povezanije zajednice.

Pozivaju sve građane, ljubitelje književnosti, povijesti i kulture, kao i širu javnost, da nam se pridruže u ovoj posebnoj proslavi i zajedno obilježimo deset godina uspješnog rada i predanosti udruge PLANTaža.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: