Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Ispraćaj maturanata 2008. - quadrilla, Milenijska fotografija, Marijan Ban, Neno Belan... Idite na [1], 2  Sljedeća  :| |:

#1:   Ispraćaj maturanata 2008. - quadrilla, Milenijska fotografija, Marijan Ban, Neno Belan...
Od 16. 05. 2008. do 17. 05. 2008. (uključivo)
Autor:  Nandino Postano:

[08.03.2011.] Najava: Quadrilla 2011.

Ispraćaj maturanata 2008. godine održat će u petak 16. svibnja, a sastoji se od Quadrille koju će plesati maturanti u spomen na svoj zadnji dan u školskim klupama, Milenijske fotografije – poklon maturantima u organizaciji Agencije Koncert, te same Fešte – maturijada na lijevoj obali rijeke Drave uz koncerte Marijana Bana (subota, 17. svibnja), Nene Belana i Fiumensa (petak, 16. svibnja; samo za maturante).

Dan ispraćaja maturanata ujedno je i simbolični događaj u kojemu se ocrtava kraj jednog životnog razdoblja i ulazak u svijet odraslih (maturacija). Kako bi taj dan uistinu zasjao i ostao u trajnom sjećanju svih sudionika, bit će snimljena Milenijska fotografija umjetničkog fotografa Šime Strikomana. Ovo je prva takva fotografija za grad Osijek i biti će uručena svakome maturantu na dar.

Koncern Agram generalni je sponzor cijelog događaja, Interspar je generalni sponzor Milenijske fotografije, a tehnički organizator je Agencija Koncert s Agencijom Noktua kao suorganizatorom.

Quadrilla 2008.
Galerija - Quadrilla, maturanti, norijada 16. svibnja 2008.

Kako je to izgledalo prošlih godina?!

Norijada 2007.
Galerija slika - Norijada, maturanti, Osijek - 24. svibnja 2007.

Quadrille 2007.
Galerija slika - Quadrille, maturanti, Osijek - 18. svibnja 2007.

Norijada 2006.
Galerija slika - norijada Osijek, quadrille, maturanti - 19. svibnja 2006.

Norijada 2005.
20. svibnja 2005. Galerija031 - Maturanti - Norijada - ležerno
20. svibnja 2005. Galerija031 - Maturanti - Norijada - Quadrille - Guinness

#2:    Autor:  frkabajt Postano:
živili mi maturanti Very Happy....ajme jes to kraj xD

#3:   Re: Ispraćaj maturanata 2008. - quadrilla, Milenijska fotogr Autor:  keka Postano:
živili mi 100 godina još..joooj jedva čekam petak i kvadrilu i norijadu i pivaaa i veselu družinu ...hip hip hura osijek031.com smile osijek031.com smile Mr. Green

#4:    Autor:  Zodijak Postano:
jedva čekam

#5:    Autor:  BooBee Postano:
uu...
ja se bojim toga...hahaha
mama,u petak me ne traži među živima... =)

#6:    Autor:  sale car Postano:
ja nisam maturant... al nea veze... naravno da ću i ovu norijadu posjetiti... ima da bude luuuuuuudilooooo... Smile

#7:   Re: Ispraćaj maturanata 2008. - quadrilla, Milenijska fotogr Autor:  Avi Postano:
Meni zao sto necu biti tu u petak Crying or Very sad
Bit cu u Purgergradu, a rade bih gledala nasu Quadrillu.

#8:    Autor:  Isis Postano:
Iz prve sam mislio otići na svirku, prošvercat se sa prošlogodišnjom majicom, al odabir benda mi je ubio svaku želju. >_>

#9:    Autor:  nake_rado Postano:
Avi je napisao/la:

Jel ti možda studiraš psihologiju?

Ontopic : Najvjerojatnije ću i ja doći vidit šta ima.

#10:    Autor:  Avi Postano:
nake_rado je napisao/la :
Avi je napisao/la:

Jel ti možda studiraš psihologiju?

Ontopic : Najvjerojatnije ću i ja doći vidit šta ima.

Dap, studiram.
Na kraju nisam gledala ni jednu quadrillu. -.-

#11:    Autor:  nora Postano:
predobro je biloooo Smile))

#12:    Autor:  Leon Postano:
Galerija fotografija:
Maturanti, Quadrilla, Norijada 2008. (2008.05.16.)

#13:    Autor:  noob Postano:
loša galerija, previše s quadrille slika, a premalo pijanih maturantica Laughing

#14:    Autor:  Leon Postano:
noob je napisao/la: loša galerija, previše s quadrille slika, a premalo pijanih maturantica Laughing
Nisu jos sve fotke bile pristigle kad si gledao... ;-) Provjeri sada... ;-)

Zadnja promjena: Leon; 17.05.2008. 10:33; ukupno mijenjano 1 put.

#15:    Autor:  Monstrum Postano:
noob je napisao/la :
loša galerija, previše s quadrille slika, a premalo pijanih maturantica Laughing

potpisujem Very Happy
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Ispraćaj maturanata 2008. - quadrilla, Milenijska fotografija, Marijan Ban, Neno Belan... Idite na [1], 2  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::