Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Srednjika: Dino park - izložba pokretnih dinosaura u prirodnoj veličini Idite na [1], 2  Sljedeća  :| |:

#1:   Srednjika: Dino park - izložba pokretnih dinosaura u prirodnoj veličini
Od 11.12.2009. 10:00 do 13.12.2009. 10:00 (uključivo)
Autor:  Redakcija 031 Postano:

Na Srednjoškolskom igralištu u Osijeku od petka do nedjelje 11.-13. prosinca 2009. održat će se Dino park - izložba pokretnih dinosaura u prirodnoj veličini. Izložba će se održavati u zagrijanom šatoru, svakodnevno u vremenu od 10:00 do 20:00 sati.

Objektiv 031: Dino park - izložba pokretnih dinosaura u prirodnoj veličini
[Foto:Igor Košćak][12.12.2009. Srednjoškolsko igralište]

Ulaznice:
- djeca 30 kn
- odrasli 40 kn

#2:    Autor:  kyx Postano:
skupo :/

#3:    Autor:  Circa Postano:
Igralište srednje škole???
tvrđava???
veliini???
40 kuna!?!?!?
MRŠ U PIZDU MATERINU!!!

#4:    Autor:  saba Postano:
ti im kaži da si djete D:

#5:  Grrrr ! Re: Srednjika: Dino park - izložba pokretnih dinosaura u prirodnoj veličini Autor:  megan Postano:
30 kuna za djecu sram i stid da ih bude po cijelom tijelu

#6:   Re: Srednjika: Dino park - izložba pokretnih dinosaura u prirodnoj veličini Autor:  kyx Postano:
jos najgore "u prirodnij velicini" osijek031.com smile

#7:    Autor:  dmaretic Postano:
stvarno nisu normalni!!! pretjerali su sa cijenom ulaznice ajme!! jel bio tko? kakvi su utisci?

#8:    Autor:  MissTake Postano:
ja sam' znam da me je živcirao onaj njihov pokretni dinosaur na prikolici koji je arlaukao danima po gradu
a što se tiče izložbe
40kn za odrasle, 30kn za djecu... previše, jer cijena za dvoje roditelja+2 djece ... Sad

#9:    Autor:  onix27 Postano:
Zna li itko dal djeca do 3god plaćaju ili ne?

#10:    Autor:  Uma Postano:
onix27 je napisao/la:
Zna li itko dal djeca do 3god plaćaju ili ne?

svi placaju! placajte da gledate plasticne dinosaure to vam je suuuupeeer! 40 kuna je malo za takvo šta!

katastrofa......

#11:    Autor:  onix27 Postano:
Pa naravno da je puno love, ali ponadala sam se da su barem malo obzirniji, ipak dijete do tri god... mislim zaista nema smisla da plaća. Kad je već tako kako je, možda kad dođu neka bolja vremena.
I Uma, da, imaš pravo plastični dinosauri, ali oni su samo nama baš to, plastični, ali djeci ipak ta plastika nešto više znači. Ovdje gdje za djecu nema nikakvih sadržaja i to je veliki korak, ali preskup naravno.

#12:   Re: Srednjika: Dino park - izložba pokretnih dinosaura u prirodnoj veličini Autor:  zeros Postano:

#13:    Autor:  nake_rado Postano:
zeros je napisao/la:

I to vrijedi 40 (30) kn. katastrofa.

#14:    Autor:  MissTake Postano:
kontala bi ovo da je jurski park aktualan film, ali ova kopija ... điiiizzzzzs

#15:    Autor:  Mother Earth Postano:
Sad kad vidim sLike, nije mi žao što nisam išLa xD
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Srednjika: Dino park - izložba pokretnih dinosaura u prirodnoj veličini Idite na [1], 2  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::