Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
A, fino, bome... Mi ovdje cijelo vrijeme mislimo kako je tebi teško u tuđini, kad ono... |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
izgleda ko iz nekog filma, ko bajka |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...eh, to je zadnja stanica civilizacije prije prasine... ... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
anakonda
|
...ja sam se totalno odusevila...jedini grad na svijetu koji ima hotel sa 7 zvjezdica...u obliku jedra...a oko njega samo more... ...
..i nije grad toliko skup koliko sam ocekivala...samo, imas miljon mogucnosti kako potrositi pare...
...a zlataaaaa...ko u Alibabinoj spilji...
...u sijecnju imaju mjesec rasprodaje zlata... ...vec se vidim kako mahnito trosim mukom zaradjene $$$...
..a poslije toga, voznja jeepom po pjescanim dinama... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
...rasprodaja zlata... uf, što to dobro zvuči! |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
e to sam te htio pitati...jesi bila na aerodromu...cuo sam da tamo ima hrpetine zlata za kupiti u polugama i da su strasni redovi u te trgovine...jer je cijemna jako niska |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...ima pored aerodroma najveci duty free (na svijetu, naravno), velicine je recimo Zg Velesajma - ako ne i veci...vidjela sam ga dodushe, samo u prolazu, ali cula sam istu stvar...kao sto sam rekla, u sijecnju cu provjeriti... ...takodjer imaju i citavu cetvrt u gradu koja se zove Gold Souk i tu su stotine zlatarnica jedna do druge i stvarno je jeftino...recimo, kupila sam prsten od bijelog zlata s dijamantom (nije bas neki veliki dijamant, ali je najcisce kvalitetete) i iste fele prsten sa safirom za nekih 150 $...
...a ima recimo i ovakvih stvari, cijena je u $$$, i citav prsten je prekriven dijamantima...
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
da ne pise u naslovi dubai mislio bi da su slike od juga 2 |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
A jel ovo na slikama oni umjetni poluotoci u obliku Palme? |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
anakonda
|
...aha, ima dvije Palme, jedna manja i jedna veca...i ta velika Palma je najlux dio grada, tu sve velike face imaju neku svoju stracaru... ... |
|
|
|
|
mladen.jr
Ukupno postova: 332 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
|
|
|
anakonda
|
...ne, Mall of Emirates je jedan ogroman trgovacki centar malo izvan centra grada gdje je jedan cijeli dio ostakljen i pretvoren u skijaliste s vucnicom...i izgleda totalno nerealno sjediti kraj toga staklenog zida u kratkim rukavima pod klimom, a unutra hrpa snijega i hrpa ljudi kako se skijaju, djeca se sanjkaju i grudaju...imam i te fotke, al su mi mutne pa ih nisam okacila... |
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la: ›
...aha, ima dvije Palme, jedna manja i jedna veca...i ta velika Palma je najlux dio grada, tu sve velike face imaju neku svoju stracaru... ...
|
Ajde super. Jer kad sam prošle godine gledao na telki imali su nekih problema s gradnjom tih palmi. Jebala ih nešto morska struja. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Black Adder
Ukupno postova: 23 Spol: Muško
|
Bok svima...Nisam se dugo javljao vec, ali procitah postove i pregledah fotke koje je moja prijateljica, velika zmija postirala, pa cu da svojim malim prilogom uvelicam samo sveukupni dojam i postiram neke fotke tih palmi i hotela jedra iz zraka...
Lijep grad i lijepe cure prolaze kroz grad... ... |
Opis: |
|
Veličina: |
163.64 KB |
Pogledano: |
232 put(a) |
|
Opis: |
|
Veličina: |
160.53 KB |