Autor |
Poruka |
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Volim gledati Doru i to pratim več godinama takodjer i Eurosong.
Tako sam gledala i ove polufinalne večeri. Najviše mi se svida pjesma od Anonije Šole ne znam točno kako se zove, svidja mi se jer ima etno elemente a to dobro prolazi na Eurosongu. Pjesma Maje Šuput mi se uopče ne svidja to je tajči stil i to nikako ne prolazi na Eurosongu a koreografija je očajna.
Tko je vama favorit? i koga biste najradije vidjeli kao pobjednika? |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Delfin je napisao/la: ›
Tako sam gledala i ove polufinalne večeri. Najviše mi se svida pjesma od Anonije Šole ne znam točno kako se zove, svidja mi se jer ima etno elemente a to dobro prolazi na Eurosongu. Pjesma Maje Šuput mi se uopče ne svidja to je tajči stil i to nikako ne prolazi na Eurosongu a koreografija je očajna.
Tko je vama favorit? i koga biste najradije vidjeli kao pobjednika?
|
Moj favorit je luđak koji dođe i baci bombu na kompletnu ekipu Dore i sve koji na njoj nastupaju te tako stane na kraj festivalu kiča, traljavih pjesama, Tončija Huljića i katastrofalnog programa koji nam uživo u domove donosi HRT... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
stoka_unleashed
Ukupno postova: 639 Spol: Muško
|
Circa je napisao/la: ›
Moj favorit je luđak koji dođe i baci bombu na kompletnu ekipu Dore i sve koji na njoj nastupaju te tako stane na kraj festivalu kiča, traljavih pjesama, Tončija Huljića i katastrofalnog programa koji nam uživo u domove donosi HRT...
|
|
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Circa je napisao/la: ›
Moj favorit je luđak koji dođe i baci bombu na kompletnu ekipu Dore i sve koji na njoj nastupaju te tako stane na kraj festivalu kiča, traljavih pjesama, Tončija Huljića i katastrofalnog programa koji nam uživo u domove donosi HRT...
|
I jab glaso za takvog |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
Ovogodišnja, šesnaesta Dora ostat će upamćena po tome što nije imala izrazitog favorita pa je žiri imao pune ruke posla. Na Eurosong putuju Kraljevi ulice & 74 cents s "Romancom".
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5WbjErIN6dc[/youtube]
Užas. |
Zadnja promjena: zeros; 24.02.2008. 1:55; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
koliko se ja sjecam zanimljivije su bile njihove pjesme proslih godina..ovo je stvarno glupost..al iskreno ne iznenaduje mene tu nista |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
meni je dedica simpa!
Ok mi je pjesma. Neeeeuporedivo bolja od onog smeća prošle godine! |
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
Poppy je napisao/la: ›
meni je dedica simpa!
Ok mi je pjesma. Neeeeuporedivo bolja od onog smeća prošle godine!
|
e tu nam se misljenja potpuno razlikuju..meni je bila bolja ona prosle godine..al svatko ima svoje misljenje |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
@goose kaže se mineJa
jab to sve streljo, pregledao sam sve pjesme na onom brzom kao nešto, ne znam i sve je to smeće, doru treba ukinut, samo se bezveze troše pare na budalaštine, jebeš ti to, ja sam gledo DORU-MORU na stv-u i malnarove pacijente, kako su zakon |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
A šta ako stari umre do evrovizije?
I zvuči mi previše poznato ta melodija, da nije neki plagijat? No, zar bi i to bilo čudno... |
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la: ›
@goose kaže se mineJa
jab to sve streljo, pregledao sam sve pjesme na onom brzom kao nešto, ne znam i sve je to smeće, doru treba ukinut, samo se bezveze troše pare na budalaštine, jebeš ti to, ja sam gledo DORU-MORU na stv-u i malnarove pacijente, kako su zakon
|
jao, ja zaboravio na doru moru ove godine!!! do mene do mene do mene! |
|
|
|
|
|
_tenjac_ Ukupno postova: 406 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
dora je svake godine sve gora... |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
_tenjac_ je napisao/la: ›
dora je svake godine sve gora...
|
Mogla bi se zvati - gora!
A što volim kad sam sama sebi smiješna! |
Zadnja promjena: tonya; 24.02.2008. 16:52; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Delfin je napisao/la: ›
|
Baš mi te žao. |
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
pratim eurosong jer volim gledati performanse i tko ce za koga glasati, svake godine ista prica susjedne države daju si najviše bodova.
Što se tiće dore gledam ju također zbog performansa koji je naravno jadan. Hrvatska estrada je totalno ne maštovita, prestatični su, ako i ima nekih koreografija nisu dobro postavljene kao ova od Maje Šuput, radio ju je Alen i očajno je iskoreografirao.
Doru ne gledam zato što sam fan naše estrade čak naprotiv ne slušam Hrvatsku glazbu.
Nake_rado predpostavljam da ti kao i večina muškog roda gledaš samo nogomet koji može shvatit i neandertalac tako da je meni tebe žao.
ako griješim sorry. |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
|
|