DonQuijote je napisao/la (Pogledaj post): ›
luuudooo!
kaže: gume će izdržati još 15 minuta, ali to je ok, jer imam goriva još za 12 minuta.
jab jab jab jab!
samo što mi odozada ima nešto malo mjesta, ne znam koliko prtljage stane, pa djeca...
he he mogu se kladit da bi i ja i ti i svi skupa s nama ostavili i ženu i djecu na po autoputa na par sati kad bi neki usrani giovanni il klaus, udo, otto, jens ili neznamnijako, sam reko "momak aj mi skoči po cigare u, recimo, split"
Vozio bih ja to, jašta, ali ga ne bih kupio, čak i da imam prekoviše para za njega...
Nekako bi mi bolje legao Opel GT, iako piše Opel gore, kontam da ga je puno zabavnije voziti nekakvom zavojitom cestom kroz Bilogoru ili Zagorje, ima motor na pravom mjestu, pogon na stražnje kotače i traction control se da u potpunosti isključiti.
Ili Lotus neki, samo da nema ružni Opelov znakić naprijed. Niža kasta, taj Opel, stvarno...
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
Da, testirali su Veyron protiv EuroFightera. Isli su vidjeti sto je brze: Veyron koji prijedje jednu milju i onda se vrati nazad, ili EuroFighter koji odleti jednu milju u visinu i onda se vrati nazad. EuroFighter nadmocno dominirao
Bugatti Veyron je auto kakav se jos dugo nece proizvesti. Cijela Top Gear ekipa, a i svi koji ga imaju, su jednostavno ocarani kvalitetom izrade i kolicinom snage koju taj fantasticni inzinjerski doseg posjeduje. Volkswagena kosta 5 (!) milijuna eura da ga proizvedu, a prodaju ga po milijun. Gube 4 (cetiri) milijuna eura po vozilu. Fantazija.
Osobno - rado bih provozao jedan, i to bi onda za sva vremena ostao najbolji auto koji sam ikad vozio ili imao mogucnosti voziti, ali za zivjeti svaki dan s njime - ne vjerujem. Jedino ako bih si ga 'ladno mogao priustiti, onda bih mogao priustiti i tenkiranje
Sto se klase superautomobila tice, za svakodnevni zivot bih si radije priustio nesto tipa Lotus Exige S (za ludiranje, bazooka joe potrazi ovaj auto na youtubeu) ili mocni Audi RS4 (volim takve prikrivene monstrume).
Veyron bih, da mogu, vozio jedan dan i zabiljezio taj dan na neki video medij, cisto da na jedan dan imam tu snagu pod svojom (ne)kontrolom
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
saba je napisao/la (Pogledaj post): ›
sanjam o tome da mi ga neko pokloni i da ga odma prodam i kupim si neš normalno i da imam još keša za zapit se i počastit ekipu
pa imo bi za kupit nešt normalno i stan i još opremit stan i sredit kola i tenkirat u njih do kraja života i častit svaki vikend do kraja godine janjcima, a alkokol ćemo mi