Autor |
Poruka |
Jugovac
Ukupno postova: 84 Lokacija: Penthouse Spol:  Muško
|
cijenjeni diskutanti i diskutantice,
eto mene zanima nešto intimno,ali moram vas pitati jeste li razmišljali o seksu u troje...ja sam svojoj dragoj par puta predložio neke cure ali joj se nijedna nije sviđala...želi jednu rasnu crvenokosu...usto i prirodne neobrijane pice....a takih je stvarno malo....pa eto... ako slučajno tu ima koja rasna crvenokosa a da nije sasvim izbrijana...uf...skrenuh s teme....htjedoh pitati Vas kakve vi kombinacije muško ženske preferirate...jesam li ja jedini s ovakvim željama....ili ima još prljavih strasti na ovom pdf-u  |
|
|
|
|
 |
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol:  Nebitno
|
ima nas, ima... ali razumijem tvoju curu. i meni se sviđaju vrlo vrlo rijetke, ali nije da nisam razmišljala o tome
samo mislim da bi se ipak rađe odlučila za varijantu da se ja poigram s njom, a dragi samo gleda... ipak sam za drugo možda malo previše posesivna. ..pa vjerojatno bi se i tebi puno manje sviđala ideja još jednog frajera s tobom i curom, ne?  |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Huh...
Mislim da bih mogao ozeniti biseksualku... jasno, pod uvjetom da nikada ne razvije ili ne pocne razvijati emotivni odnos s drugim ribama...
Ako treba, ozenio bi ih obje, ako bi se uopce mogle podnositi...  E, to bi bio posao...  |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
petrusijan
Ukupno postova: 66 Spol:  Muško
|
a da si posesivan, kako bi znao da li ona voli tebe ili nju? ili možda jesi posesivan pa možeš samo maštati o tome?
znaš ponekad treba znati koje su ljudske granice... a ovako, maštati je jedno, a ostvarivati drugo... sretno sa biseksualkama... |
|
_________________ Ja sam samo sanjar
Nedosanjanog sna
Dopusti mi da uđem
I ne odem nikada |
|
|
 |
Leteci mungos
|
Sorry, mislim da ne shvacam pitanje... i odgovor... could you, please, rephrase the question... tnx...
Sto se tice prvog pitanja, stvar je jasna... ako ju voli - voli ju... ja tu vise nista ne mogu... end of story... isto kao kad riba zavoli nekog drugog tipa...
Dakle, cilj je pronaci osobu koja ce biti svjesna sto radi...i s kojim filmom...
Slazem se da treba znati granica... ali svatko ima svoje granice... skrivanje iza "ljudskih granica" i "ljudske prirode" mi mirisi na propisanu jednoobraznost... |
|
|
|
 |
petrusijan
Ukupno postova: 66 Spol:  Muško
|
da, da lako je tebi govoriti i pričati skrivajući se iza nekakavih napada... ponekad dok ovako čovjek sjedi u naslonjaču i piše nije iskren i može pisati ono o čemu mašta, a nikada ne ostvari... iskreno, ova mašta sa biseksualkom možda u tebi otkriva određene homoseksualne sklonosti... ali nećemo sad o tome...
može mirišati svakao, meni miriši na jednoumlje i diktaturu razmišljanja koje se nameće od strane tebe... |
|
_________________ Ja sam samo sanjar
Nedosanjanog sna
Dopusti mi da uđem
I ne odem nikada |
|
|
 |
Jugovac
|
Zachatali ste topic s svojim glupostima,molim da se držite teme i ne filozofirate..  |
|
|
|
|
 |
Jugovac
|
da...i ja bih mogao promatrati malo dirati i to je to...penetracija ne dolazi u obzir...mada ja mislim da kada stvar krene...pasti će svi tabui....nisi napomenula jesi li možda crvenokosa...
što se tiče uleta frajera u tu priču....pošto ga ja nebih mazio to bi se svelo na karanje moje drage... a to me baš ne popaljuje....
|
Zadnja promjena: Jugovac; 23.01.2006. 17:19; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
Leteci mungos
|
Zasto necemo?! Hebote, ovako iz fotelje kad pises, ne samo da sam latentni homic, nego sam i serijski ubojica i kanibal... sto da ne...
Hajde, koji se jos zakljucci mogu izvuci iz moje mastarije o dvije ribe u krevetu?! Mozes li saznati sto sam danas doruckovao? Evo, vjerujem da ti to ne bi trebao biti problem...
Ahaa, ti si jedan od onih koji ne cita sto mu sugovornik (sutipnik) napise... dobro za znati... |
|
|
|
 |
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol:  Muško
|
jebiga, manáge je samo produkt dokonosti.
ovisi kako gledas na seks:
ak ti je seks samo ispunjenje fizickih, a ne i emocionalnih potreba, u stanju si ici u krevet sa 4-5 zena, muskaraca, ili kombinirano (ovisno o sklonostima) odjednom.
sto, po meni nema smisla....
ako zbog niceg drugog, zbog krvlju, znojom i...ostalim izlucevinama(  ) spoznate cinjenice koliko posla ima oko samo jedne zene.
moje je misljenje da je kvalitetnije 3 puta sa jednom curom nego jedan put sa tri cure... |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt  |
|
|
 |
|
naravno, "posla" mislim samo figurativno...
volim ja raditi:) |
|
übergefickt  |
|
|
 |
jooooooj
Ukupno postova: 133 Lokacija: D.G.O. Spol:  Muško
|
moje je misljenje da je kvalitetnije 3 puta sa jednom curom nego jedan put sa tri cure...
|
Tako je. Tko god je to radio reči će ti da je to previše posla i zna biti gužva...Ali definitivno za probati... |
|
_________________ ...malo sam maka... |
|
|
 |
|
a ne znam...jesam prevelika pič*bleeeeep*kica ako kazem da me druge zene ne privlace?(ni muskarci, kad smo vec kod toga....) |
|
übergefickt  |
|
|
 |
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol:  Nebitno
|
nebi tako mislio/govorio da nema znas koga na forumu... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
 |
 |
|