Autor |
Poruka |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
pitanje za admine: ako nije tajna koliki je online rekord registriranih posjetitelja ? |
|
|
|
|
 |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
Huh... ako su u pitanju samo registrirani online - ne znam, jer se ne evidentira... ;-)
Svih korisnika (a da nisu search engine crawl-botovi) je najvise odjednom bilo hmmm... 70-80... Rekord koji ukljucuje i botove je 162...
Ovo NE ukljucuje korisnike koji su u to vrijeme pregledavali galeriju ili oglase... |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
 |
|
onda ćemo "ručno"
Ukupno online:30
Registrirani online ( 4): bazooka_joe, Evil Poodingh, lufus, tamna strana |
|
|
|
|
 |
|
Ukupno online:32
Registrirani online (9): euchrid, fairy, goose, Inuit, jole_33, legica_os, lufus, noj u bemveu, _Jimmy_ |
|
|
|
|
 |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol:  Žensko

|
Korisnika online: 37 ; 4 registriranih, 1 skriven/a i 32 gostiju.
Registriranih korisnika/ca: DanicaV, Inuit, legica_os, mischko |
|
|
 |
|
Ukupno online:35
Registrirani online (11): alexia, bujin, fatcat, ilija, koko, kromosom, legica_os, lufus, mzzi, odbojkashica, Sime |
|
|
|
|
 |
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol:  Muško
|
Ukupno online:27
Registrirani online (6): Aries21, bazooka_joe, CAROLINE, daniel-202, tamna strana, tonya |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
 |
legica_os

|
Registriranih korisnika/ca(12): ela, euchrid, Evil Poodingh, fatcat, game, goose, Janis, legica_os, Leteci mungos, lufus, mzzi, sikki |
|
|
 |
daniel-202
|
Ukupno online:19
Registrirani online (7): daniel-202, game, goose, legica_os, lufus, Marigold, sikki |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
 |
legica_os

|
|
|
 |
daniel-202
|
sorry, nemoj me samo tuci...  |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
 |
legica_os

|
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Khm, vidim ima onih koji su propali na testu u policijskoj akademiji za ulogu rotirke: "Plavo, plavo, plavo..."  |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
|
Ukupno online:40
Registrirani online (13): anakonda, Anita_os, BamBy, DonQuijote, ela, euchrid, Fras84, Jeff Murdock, legica_os, lufus, Luna1612, mia, Mujky |
|
|
|
|
 |
|
Ukupno online:38
Registrirani online ( 14): allein, anakonda, Anita_os, BamBy, DonQuijote, ela, euchrid, Fras84, Jeff Murdock, legica_os, lufus, mia, Mujky, Uma
danas padaju rekordi  |
|
|
|
|
 |
 |
|