Autor |
Poruka |
Curica Ukupno postova: 34 Spol: Žensko
|
da li vise škicate mršavice, "zdrave", debeljuce?
ukusi su različiti pa očekujem šarolike odgovore!!!
Cameron Diaz ili Drew Barrymore
Kate Moss ili J. Lo/ Selma Hyek
Navalite |
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
ja volim malecke cuice.. lakše su za upravljanje |
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
I like chubby sex |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Osobno volim s djevojkom otici na neku papicu, ali ako cura izgleda kao da ce umrijet ako odmah nesto ne pojede nikako mi ne moze biti privlacna...
Ne pokusavam reci da volim debele, ali mesa treba bit. Ako mi moze rebrima iskopati oci kao kisobranom, tesko mi se moze svidjeti... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Curica je napisao/la: ›
Navalite
|
Njih 4 plivaju u bazenu punom voćnog sirupa.. a poslije.... :njamnjam:
|
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
da li vise škicate mršavice, "zdrave", debeljuce? ukusi su različiti pa očekujem šarolike odgovore!!! Cameron Diaz ili Drew Barrymore
Kate Moss ili J. Lo/ Selma Hyek Navalite
|
Hm, svaka ima svojih prednosti... s tim da ih mrsavice imaju vise ;-)
Ne znam konkretno za ove gorenavedene ribe (neke od njih si ni ne mogu predociti bez google images-a ;-)), ali s mrsavicama se lakse manevrira, okretnije su, i definitivno je ljepsi prizor kad se zgibnu u struku i isprce donji postroj... Mana im je sto prepone poslije njih znaju briditi, zuljiti, a ponekad i sama akcija zna biti bolna pri zescim nasrtajima... Doduse, to dosta ovisi i o tome kako su gradjene, kako su kosti i mesno/masno tkivo rasporedjeni. Manje masne ribe imaju i bolje oblikovanu guzu.
Prednost potkozenih je sto imaju rucke i bolje odzvanjaju kad ih pljeskas po guzi. ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
da li vise škicate mršavice, "zdrave", debeljuce? ukusi su različiti pa očekujem šarolike odgovore!!! Cameron Diaz ili Drew Barrymore
Kate Moss ili J. Lo/ Selma Hyek Navalite
|
Hm, svaka ima svojih prednosti... s tim da ih mrsavice imaju vise ;-)
Ne znam konkretno za ove gorenavedene ribe (neke od njih si ni ne mogu predociti bez google images-a ;-)), ali s mrsavicama se lakse manevrira, okretnije su, i definitivno je ljepsi prizor kad se zgibnu u struku i isprce donji postroj... Mana im je sto prepone poslije njih znaju briditi, zuljiti, a ponekad i sama akcija zna biti bolna pri zescim nasrtajima... Doduse, to dosta ovisi i o tome kako su gradjene, kako su kosti i mesno/masno tkivo rasporedjeni. Manje masne ribe imaju i bolje oblikovanu guzu.
Prednost potkozenih je sto imaju rucke i bolje odzvanjaju kad ih pljeskas po guzi. ;-)
|
I kako sad da ja ne obožavam Mungosa?! Kako?! |
|
|
|
|
|
LucijaX
Ukupno postova: 188 Spol: Žensko
|
Debela žena ima jednu veliku prednost... Ona može biti izvrstan suputnik, suvozač...
Pukne ti guma, a ti ni pet ni šest, već uzmeš njezin spear tyre i voziš dalje.
S mršavicom bi morao "voziti na paliju". |
Zadnja promjena: LucijaX; 29.03.2007. 23:49; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ godinama pričaju, ima nas malo, a sve nas je više |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Ja volim sve. Samo da su mi simpatične. A ko što Mungos kaže i jedne i druge imaju svoje mane i prednosti. Al između Kate Winslet i NIcole Richie, u svakom slučaju biram Kate! Malo je chubby ali sexy! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Nekvinda
Ukupno postova: 138 Lokacija: Istočno od šanka Spol: Muško
|
Rupa je rupa. |
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
da li vise škicate mršavice, "zdrave", debeljuce?
ukusi su različiti pa očekujem šarolike odgovore!!!
Navalite
|
Vitke, iznad 170 cm, s prćastom guzom i da ima bar nešto od sisa Prvo mi na pamet pada Jessica Alba od belosveckih riba i Radulovićka od domaćica.... |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Nekvinda je napisao/la: ›
Rupa je rupa.
|
U jednoj rupi je med a drugoj... pomirisi Srecka kad ga izvuces pa ako ne vidis razliku, ti navali opet...
P.S. Ako prve rupe nema, e onda znas da si n***bo, i ti, i tvoja teorija... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
Shorty Ukupno postova: 81 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Volim niže cure,a i volim da imaju mesa... Ne previše ali...
I ne slažem se da je bolje oblikovana guza kod mršavica. Druga stvar je kad kipi na sve strane, ali najbolje je kad ima malo mesa na guzi. Kad mi sjedne u krilo da me ne nažulja |
|
_________________ _________________________________
Uz Osijek do groba!!! |
|
|
|
tomo Ukupno postova: 50 Spol: Nebitno
|
Shorty je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Volim niže cure,a i volim da imaju mesa... Ne previše ali...
I ne slažem se da je bolje oblikovana guza kod mršavica. Druga stvar je kad kipi na sve strane, ali najbolje je kad ima malo mesa na guzi. Kad mi sjedne u krilo da me ne nažulja
|
s obzirom na tvoju konstituciju bojim se da bi prije ti nju nažuljao nego ona tebe |
|
|
|
|
|
|
|