Autor |
Poruka |
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
|
|
|
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
nek stize, prerasli smo ga |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
|
Isis
|
Ma jesmo, al znaš da postoje oni koji još nisu.
To je za njih vijest. |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Bogami lijep aparat za nas koji unatoč računalima imamo i život |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Dok sam imao SLR uvijek je bilo... tko ce nosit kameru? Manju (kompaktnu) kameru je lako strpati u dzep, rezultat - mnogo vise fotki. |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Isis
|
fatcat je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Dok sam imao SLR uvijek je bilo... tko ce nosit kameru? Manju (kompaktnu) kameru je lako strpati u dzep, rezultat - mnogo vise fotki.
|
Bolje 1 kvalitetna nego 200 snapshotova.
Nije mi teško nositi SLR sa sobom pored mogućnosti koje pruža..a otkako imam SLR nebi se nikada vratio na kompakt.
I S5 IS nije SLR. |
|
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Isis je napisao/la: ›
Bolje 1 kvalitetna nego 200 snapshotova.
Nije mi teško nositi SLR sa sobom pored mogućnosti koje pruža..a otkako imam SLR nebi se nikada vratio na kompakt.
I S5 IS nije SLR.
|
Snapshotova... zvuci kao da usporedjus 950IS sa 2MP mobitelom. Mislis da 97.5% ljudi poznaju razliku? Pogledaj komentare ispod fotki u galeriji, zakljucio bi da je fotoshop vazniji nego kamera.
SLR... Canon T80 jos radi, usporedio sam velicinu aparata sa S5. |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Isis
|
SLR se koristi planski, kad planiraš ić nešto fotkati, a ne da ga uvijek vucariš sa sobom kao što možeš kompakt. Oni koji se ozbiljnije bave fotografijom neće imati problema s veličinom SLR-a. |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
...2 do 3 min straha.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ako ti je primarna namjena fotoaparata snimanje klipova, onda ti zbilja ne treba nista bolje... Ali to nema veze s temom... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
ilija
Ukupno postova: 389 Spol: Muško
|
Ako niste znali neki poweshotovi imaju isti procesor kao i rebelXT (EOS 350D), malo prčkanja po firmwareu i dobit ćete par dodatnih opcija.
Više na: http://www.hackaday.com/2007/05/06/powershot-firmware-hacking/ |
|
_________________ “as you get older, you lose interest in sex, your children want nothing to do with you and your friends drift away. There are other advantages, but these are the main ones.” |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
ilija je napisao/la: ›
Ako niste znali neki poweshotovi imaju isti procesor kao i rebelXT (EOS 350D), malo prčkanja po firmwareu i dobit ćete par dodatnih opcija.
|
Znamo, znamo ;-) Pa vi teglite SLR-ove... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
Znamo, znamo ;-) Pa vi teglite SLR-ove...
|
10 Kod SLR-a body je ionako expandable... Procesori dolaze i prolaze, ali optika ostaje. ;-)
Doduse, i SLRovi i non-SLRovi imaju svoje primjene. Nekome je vaznije imati fotic koji stane u dzpe, nekome je vazno nesto drugo (kvalitet fotke i sl.)...
Nakon sto se ti compacti hackaju imaju neke mogucnosti kao body SLR-a, ali zato GOTO 10. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
|
|