Autor |
Poruka |
iwanche_os
Ukupno postova: 28 Lokacija: OsijeK...tu NegdJe Spol: Žensko
|
dali gledate Zabranjenu ljubav?...Kako vam se cini...? |
|
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
|
Zadnja promjena: marrai; 29.06.2007. 17:36; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
NE! nemam vremena |
|
_________________ |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
iwanche_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
dali gledate Zabranjenu ljubav?...Kako vam se cini...?
|
Gledam Zabranjenu ljubav svaki dan.
Ok mi je serija!
Žao mi je jedino što nema više Zlatka Fijana uvijek sam se smijao na njegove fore! |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
iskreno gledala sam par epizoda....niš posebno...lega iz makedonije kaže da im je to sada počela tamo i odma me pitao za kraj,kaže da li se isplati gledati ili ne.........
meni je to smeće...
ok za malu djecu |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
cibura1
Ukupno postova: 146 Lokacija: osk-rtf Spol: Muško
|
TA SERIJA JE NAPOCETKU IMALA NEKI SMISAO...KAO ZABRANJENA LJUBAV BRADERA I SESTRE...A SADA JE SVAKO SVAKOGA TRPA... |
|
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
To je smeće. Šteta potrošenih kemikalija, trake, struje... Isti glumci glume policajce, konobarice, svećenike, adoslescentske trudnoće...
TV Bumerang je za to avion. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
... i još k tome ubacuju neke pjevače,pjevačice,nogometaše i onog cigu hamdiju...ma užas.... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Što bi Hamdija rekao na ovo:
EJ BATO ŠTA IMAŠ PROTIV NAS CIGANA, CIGAN SAM AL´ SAM NAJLEPŠI! |
|
_________________ |
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Hamdija je zakon bio, ostvario epizodnu ulogu - pa to je san za nekoga kome je egzistencija ovisila o prodaji na štandu.
Kažem, Hamdija i Braco Cigan su meni zakon likovi.
Glasujte za Bracu, a ne za ove druge cigane. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
e mene ta serija baš fascinira,ne kažem da je dobra,nego ono baš je nevjrojatna..to je možda jedna od dužih serija a da nije strana i da nisu počeli u nju umetat nekakve nadnaravne scene..promijenili su toliko glavnih likovaa i toliko radnji da ne znaš više kako bi rekli "ko pije a ko plaća"...iako pogledaš 2 i da nisi gledao cijelu sezonu (ili kolko ih je već) znaš o čemu se radi...hmm jedna vrlo "životna serija"
bljuje mi se od takvih
|
|
|
|
|
|
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol: Muško
|
Jel se sjećate santa barbare?ovo je ista shema... |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
ponekad sam prisiljen slušati audio feed tog smeća dok ga cura gleda... sve ok dokle god ona sa mnom ide gledati transformerse |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
molio bi admina ako je moguce da napravi neki smajlic u obliku atomske bombe.....kako bi mogao izraziti svoje mišljenje o ovoj temi.....hvala.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
jedino što mi se gleda manje od toga je bigbradr.. |
|
|
|
|
|