Autor |
Poruka |
bekemen Ukupno postova: 24 Lokacija: U komšiluku... Spol: Muško
|
ide netko u ivanovac danas?
zna li netko koji su bendovi, od koliko sati pocinje, sta se pije jeftino i tako to...
ili je bolje ostat u osijeku na crvenoj jabuki |
|
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
|
|
|
zeko
Ukupno postova: 599 Spol: Nebitno
|
ja bi išla ali nemam kako...znam između ostalog da su wastedi tamo |
|
|
|
|
|
---s Ukupno postova: 221 Spol: Žensko
|
de,javite!!!!!!!!!!!!!!!i mene zanima... |
|
|
|
zeko je napisao/la: ›
ja bi išla ali nemam kako...znam između ostalog da su wastedi tamo
|
ja ako budem isao ici cu stopom, nemam mi druge... na cesti je spas! |
|
|
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Ja idem...
Čisto da se maknem iz Osijeka...
Prvo malo na Jabuku, a onda u Ivanovac. |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
moja legica nastupa..pa me žicala da odem tamo...kao prvo (molim bez smijeha) neznam ni di je to..a i neam prijevoz mama mi aut of taun i neam afto... a ljude žicat da me voze na neš što ni sama neznam šta je ne hvala... |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
Citat: ›
20:00 h
- Start
- Nedostatak memorije
- We dare all
- Silver blade
- Wasted generation
- Savage harmony
- Beastial agression
03:00 h
- Nastup DJ-eva
- MM (zvuk prirode)
- Psilocybian
- Kink and Thro ' MC Salamaman
- Inventor IQ
Upad + grah = besplatno
|
ivanovac je negdje prema čepinu...
možda ovo pomogne kako do tamo:
http://www.gpp-osijek.com/_polasci.asp |
|
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
hehe mi smo prošle godine na bus do ivanovca ee i onda imaš poprilično hodanja do odredišta... |
|
|
|
|
|
|
jashta, zaputih se mi aftom sinoc i jedvah nadjohsmo... neki zao put, ma beshtija jedna |
|
|
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
malecka je napisao/la ( Pogledaj post): ›
moja legica nastupa..pa me žicala da odem tamo...kao prvo (molim bez smijeha) neznam ni di je to..a i neam prijevoz mama mi aut of taun i neam afto... a ljude žicat da me voze na neš što ni sama neznam šta je ne hvala...
|
Jel ti legica pjeva u onom bendu koji je zadnji nastupio? Tamo gdje je ona jedina ženska i svi ostali muški?
Ak je to ona onda žali bože mojih ušiju, ima katastrofa glas!!! Ona obrada Cranberriesa (Zombie) je bila užasna, da ju je Dolores O'Riordan čula, valjala bi se po onoj prašini od stida. Mislio bi da je muško da sam slušao negdje sa strane. |
|
|
|
|
|
---s Ukupno postova: 221 Spol: Žensko
|
isis de pričaj kak je bilo na zidinama!!kakav je bio grah?? |
|
|
seljanka
Ukupno postova: 5 Lokacija: selo Spol: Žensko
|
e bio je dobar, mal previse bibera, al ok je
sto se tice curke koja je zadnja pjevala, kao pojava je simpaticna, ali 'zombie' bolje da nije pjevala.. ja sam u to vrijeme, hvala nebesima, bila na pristojnoj udaljenosti
(jela sam grah ) |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
Isis je napisao/la: ›
malecka je napisao/la ( Pogledaj post): ›
moja legica nastupa..pa me žicala da odem tamo...kao prvo (molim bez smijeha) neznam ni di je to..a i neam prijevoz mama mi aut of taun i neam afto... a ljude žicat da me voze na neš što ni sama neznam šta je ne hvala...
|
Jel ti legica pjeva u onom bendu koji je zadnji nastupio? Tamo gdje je ona jedina ženska i svi ostali muški?
Ak je to ona onda žali bože mojih ušiju, ima katastrofa glas!!! Ona obrada Cranberriesa (Zombie) je bila užasna, da ju je Dolores O'Riordan čula, valjala bi se po onoj prašini od stida. Mislio bi da je muško da sam slušao negdje sa strane.
|
ona je u onoj grupi WE DARE ALL --mislim da je ona sama s likovima u grupi nisam sigurna...- neznam kakvi su nikad ih čula.... tako da ne mogu komentirati... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
slatka_20 Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
Ne da nije trebala pjevati "Zombie", nije trebala pjevati uopće... i inače, pametni su oni koji su otišli na Crvenu jabuku... jer je na zidinama bila katastrofa, ako uspoređujemo sa prošlim godinama... |
|
|
|
|
|
|
|