Autor |
Poruka |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
U zadnje vrijeme mi na winampu svira samo New-Rave glazba. Pa me zanima da li ima u Osijeku još poklonika ove vrste glazbe. Inače New Rave glazbi pripadaju grupe kao što su LCD Soundsystem, New Young Pony Club, Klaxons, CSS - Cansei de Ser Sexy... |
|
|
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
new rave? to si sad izmislio taj termin?
nema veze to sa rejvom. |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
cane
|
Ivan je napisao/la: ›
new rave? to si sad izmislio taj termin?
nema veze to sa rejvom.
|
New rave nema veze s onim rave pokretom koji je išao uz trance, house, acid i ostalu elektronsku glazbu prije nekih desetak godina. A taj rave na koji ti misliš nije glazba već pokret, smisao života itd.
Vidim da smo neupućeni, pa ti evo link da se malo obrazuješ.
http://en.wikipedia.org/wiki/New_Rave |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Ivan
|
znam ja dobro sto je rave. i znam dobro za klaxonse od prvog demoa prije 2 godine, i za jamesa murphya iz lcd soundsystema iz vremena dok je nosio kablove six finger satelliteu. toliko o neupucenosti. htjedoh reci da mi termin "new rave" zvuci kao jedan u beskrajnom nizu glupih hype tagova od strane NME-a. |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
Ivan
|
hahahaha sad procitah clanak na vikipediji. gle stvarno je to nme izmislio |
|
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
cane
|
Nu ili new rave isti ti vrag. |
Zadnja promjena: cane; 06.08.2007. 20:11; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
cane
|
A bit ovog posta nije ime već da li sluša neko ovakvu glazbu u Osijeku? Inače odlični su mi i The Faint. |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Nemam pojma... Možda... A i vikali su mi neki dan "hej, new-raver boy! šta gledaš? A?!"
Mogu si samo misliti kako zvuči punk-new wave, hehe |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Ivan
|
klaxonsi su sranje.
lcd soundsystem odlican bend, imaju mozda cak i album godine. |
|
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
---s Ukupno postova: 221 Spol: Žensko
|
meni klaxonsi ok! |
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Sam rave mi je jedna od najgore vrste elektronike..
Hvala, ali ne... |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
a kažu kako se o ukusima ne raspravlja... |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
cane
|
Isis je napisao/la: ›
Sam rave mi je jedna od najgore vrste elektronike..
Hvala, ali ne...
|
Još jedanput, NEW-RAVE ili Nu-Rave, nema veze s onim raveom odprije! Pogledaj link.
http://en.wikipedia.org/wiki/New_Rave |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Meni Klaxons vise zvuče na neki indie nego na elektroniku. |
|
|
|
|
|
Ivan
|
pa da, obicni random indie bend. bolje si nabavite stare albume happy mondaysa |
|
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
|
|