Autor |
Poruka |
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
Što mislite o njima ?
kakvi su po vašem mišljenju ? i da li ste imali neugodnih iskustava s njima ? |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
_Jimmy_ je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Što mislite o njima ?
kakvi su po vašem mišljenju ? i da li ste imali neugodnih iskustava s njima ?
|
jedno ljeto sam radila na moru,,,mogu reći da su loši gosti,,,,,ponašaju se kao kraljevi, puno zahtjevaju imaju puno prigovora, ponašaju se kao da je jadran njihov i izdižu se iznad nas i mogu reći da sam uglavnom imala neugodna iskustva s njima,,,nisam ih doživjela na lijep način, a i smješno pričaju mmmmislim da bi gosn Pervan najbolje odgovorio na ovo pitanje... |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Pojedem janje veće od Ljubljane Volio bih "porazgovarat" s njihovim carinicima i graničnom policijom na neutralnom terenu |
|
|
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Moja prva, jel, je bila Slovenka i ostala mi je u lijepom sjećanju...
A i inače nisam osobno imao nikakvih problema sa Slovencima.
Ali bih se pridružio lufusu u onom susretu. To je svjetska gamad! I još bih u tom susretu volio vidjeti Joška Jorasa i njemu slične. |
|
_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
dobri su Slovenci... upoznao sam ih nekoliko, čak i neke malo "veće" face, točnije veleposlanika, i uredu su... budući da sam često bio u Sloveniji, navikao sam na njih i dobro smo se zabavljali (čitaj: cugali do iznemoglosti)... dakle, nisu oni toliko loši... |
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
..ja gdje god sam bila na moru, svi koji iznajmljuju nesto kazu da su Slovenci najgori gosti, da naprave najveći nered i da su baš bahati.
To je ono što su mi rekli...osobno, ne znam baš nikog..
Zašto? Kakvo je tvoje iskustvo da to pitaš?! |
|
_________________ "Svaki ljudski problem ima rješenje!
Precizno, uvjerljivo i pogrešno."
Dr.House
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
dvije sezone sam radio na moru u elitnom ugostiteljstvu, pa sam se, između ostalih gostiju susretao i sa slovencima. osim nekih domaćih samoproglašenih celebrityja, jer su se 2-3 puta pojavili na tv-u ili tako nešto, najgori su gosti bili upravo slovenci! bahati, bezobrazni, drski... istina, ne baš svi, ali većina. |
|
|
|
|
|
havirovster Ukupno postova: 28 Lokacija: os Spol: Muško
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
možda su takvi kod nas, priznajem nisam ih mnogo susretao u Hrvatskoj, ali u Sloveniji su zaista normalni i ispravni... |
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
jednom prilikom, na bracu, faces, fajront.. zadnji izlazimo nas 3, jedan odlazi s nekom crnkinjom (brzo se vraca:)), slovenac i jos mozda dvoje troje ljudi.. slovenac pijan nesto samnom prica, lega na haubi auta jede pastetu s kljucevima tog auta.. ostajemo nas 3, idemo dalje trazit dicemo pit (debeli dan vani, 7h cca), sjedamo u auto nas troje i gajba piva pored slovenca odozad (suzuky samuraj:)), krecemo.. dolazi onaj koji je otiso s crnkinjom, sjeda pozadi s slovencem i gajbom piva (slovenac izmedju gajebe i frenda, koji je malo korpolentniji:)) i pita "ko je ovaj" .. "ma slovenac neki", nato frend (isto mrtav pijan)
"mada?!taki su mene tukli u mariboru!) mi pras u smjeh, slovenac se malo zamislio )) i tako, nenadjemo mi nigdi za pit, skrenemo u neku malu
ulicicu, nizbrdo, kad dole dead end. ajd u qrac. izlazimo van iz auta, jedan frend prica slovencu o kopackom ritu i daje mu oguljenu zmijsku kozu
"ustvari odbacenu).. kako neznas za kopacki rit !? pa to ti je blabalbala nesto ga davi, jel.. slovenac sve bljedi i bljedji )) izlazi lik iz kuce, za koju se ispostavilo da je restoran, iznosi smece, pogleda nas i ode. motamo frulu, dajemo slovencu; on nece.. kako sad neces !? ajde, ajde.. nu, nu.. uzima koji dim..
kad niz ulicu dolazi neki lik.. tko ? jedan frend/poznanik koji sljaka u tom restoranu pored nas, inace osjecanin, dolazi na sljaku !!!!
AAaaaaa !!!!!! svi: wtf !? otkud ti !? odvkud vi !? tu slovenac vidi svoju sansu, malo se udalji, nesto kaze.. i bris uzbrdo ! nesto smo vikali za njim, al utece smrad !
ovo, ono.. bla,bla.. uzo koji dim i na sljaku, a mi ko zna gdje..
to je negdje 2001.
toliko o slovencima.
slovenke su ok |
|
|
|
|
|
DonQuijote
|
jednom smo nas četvorica sjedili u autu na jednom raskrižju u rovinju, čekali da se upali zeleno, kad pored nas, na odvojak za skretanje lijevo, stao auto, neka 2 slovenca unutra. i kad se upalilo zeleno, oni nam odjednom nešto drsko dobace, stvarno ničim izazvani, i odjure. e sad, nama će neki slovenci nešto dobacivati! lega koji je vozio odmah se prestrojava u njihovu traku i za njima. kad su oni to skužili, oni po gasu, mi po gasu. ganjali smo ih skoro do granice! onda smo usporili i okrenuli se, ali mislim da oni nisu usporavali sve dok nisu prešli u sloveniju. |
|
|
|
|
|
marko tot
Ukupno postova: 54 Spol: Muško
|
Ma Slovenci koje ja znam su baš dobri a znam ih ko Rusa iako ih ima nešto manje. Znam jednog, velika faca u Ljubljani, a ja kod njega kući i njegovoj radioni kao kod kuće. Kad ja dođem tamo, on zatvara radnju, samo da me vodi na klopu, jer volim puno da jedem. Bio i kod nas u Osijeku i svi koji ga upoznali, htjeli ga častit. On je Slovenac PRVA LIGA |
|
_________________ Dr. vet. med. Marko Tot |
|
|
|
DonQuijote
|
marko tot je napisao/la: ›
Ma Slovenci koje ja znam su baš dobri a znam ih ko Rusa iako ih ima nešto manje. Znam jednog, velika faca u Ljubljani, a ja kod njega kući i njegovoj radioni kao kod kuće. Kad ja dođem tamo, on zatvara radnju, samo da me vodi na klopu, jer volim puno da jedem. Bio i kod nas u Osijeku i svi koji ga upoznali, htjeli ga častit. On je Slovenac PRVA LIGA
|
vidim početak jedne divne ljubavne priče... |
|
|
|
|
|
jocika
Ukupno postova: 203 Lokacija: Ljubljana Spol: Muško
|
Ajd pridruži se i ti...
Iz iskustva ti kažem, ima i dobrih i slabih, kao svuda. Kad se popije svi smo lege. Ako nismo lege pa neće baš lijepo izgledat... ko posle kakve utakmice. |
|
_________________ Evo ti ga na |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
|
|
|
|
|