Autor |
Poruka |
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
mali_ivica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Elena_Os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Trenutno me nema tko živcirati
|
Ideš... (tko laže zlo ne misli ...tj. NETKO - NEKOME) heh ...
A i ubuduće me neće imati tko živcirati jer će sve biti riješeno po kratkom postupku.. a i ne vjerujem da ću više kraj sebe imati nezrela,prepotentna i bahata stvorenja,no no.. dosta je zajefrkancije
|
Hoće reči da više nikad neće biti zaljubljena...
Ahhhh A JA SE BAŠ NADAO!
|
e pa mali ivice.. kad narasteš shvatit' ćeš da se nekome život može promijeniti u par sati..to što si zabrijao jadan neke stvari u glavi na temelju već zastarjelih informacija pravi te samo jednim malim također nezrelim stvorenjem..
Osim toga ja nisam napisala da više nikada neću biti zaljubljena..već da si neću dozvoliti imati BILO KAKVOG KONTAKTA s nezrelim (čitaj nedojebanim) osobama... no dobro mali si i nezrel pa pooojmaaaa nemaš
A na tvoju zadnju rečenicu..šta da kažem... nadaj se,u nadi je spas..moli dragog Boga svaki dan.. to mala djeca rade..a kad narastu shvate šta je život i da ne ide sve kako želiš i zamisliš...
A sad si prestani uzimati za pravo analizirati mene ,moj život i slično..niti si me upoznao,niti me poznaš iz viđenja, a sereš na hvatove o nečemu što nemaš blage veze! |
Zadnja promjena: Elena_Os; 14.09.2007. 13:44; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
A i ubuduće me neće imati tko živcirati jer će sve biti riješeno po kratkom postupku.. a i ne vjerujem da ću više kraj sebe imati nezrela,prepotentna i bahata stvorenja,no no.. dosta je zajefrkancije
|
Ahhhh A JA SE BAŠ NADAO!
|
e pa mali ivice.. kad narasteš shvatit' ćeš da se nekome život može promijeniti u par sati..to što si zabrijao jadan neke stvari u glavi na temelju već zastarjelih informacija pravi te samo jednim malim također nezrelim stvorenjem..
Osim toga ja nisam napisala da više nikada neću biti zaljubljena..već da si neću dozvoliti imati BILO KAKVOG KONTAKTA s nezrelim (čitaj nedojebanim) osobama... no dobro mali si i nezrel pa pooojmaaaa nemaš
A na tvoju zadnju rečenicu..šta da kažem... nadaj se,u nadi je spas..moli dragog Boga svaki dan.. to mala djeca rade..a kad narastu shvate šta je život i da ne ide sve kako želiš i zamisliš...
A sad si prestani uzimati za pravo analizirati mene ,moj život i slično..niti si me upoznao,niti me poznaš iz viđenja, a sereš na hvatove o nečemu što nemaš blage veze!
|
Ja se zafrkavao, a viđe šta sve napiše...
Pa eto odgovorit ću ti da je to bila zafrkancija, a ne analiza!
Nakon čitave ove litanije pitam se samo jedno:
Tko je tu zapravo nedojeban? (Ovo je isto šala - da nebi slučajno pomislila da JA ANALIZIRAM!) |
Zadnja promjena: mali_ivica; 14.09.2007. 14:03; ukupno mijenjano 3 put/a. |
|
|
|
|
Elena_Os
|
|
|
Ahhhh A JA SE BAŠ NADAO!
|
A sad si prestani uzimati za pravo analizirati mene ,moj život i slično..niti si me upoznao,niti me poznaš iz viđenja, a sereš na hvatove o nečemu što nemaš blage veze!
|
Ja se zafrkavao, a viđe šta sve napiše...
Pa eto odgovorit ću ti da je to bila zafrkancija, a ne analiza!
|
Malo si previše prava daješ za neke stvari.. |
|
|
|
|
|
mali_ivica
|
Elena_Os je napisao/la: ›
Malo si previše prava daješ za neke stvari..
|
Pa ako si svoj post stavila na forum da ga nitko ne prokomentira, onda ga nisi ni trebala stavit na forum jel je foruma baš napravljen za takve stvari?! Varam li se?! |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
|
ma uvijek on to tako.. nej se sekirati.. pa on je mali.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Elena_Os
|
|
Pa ako si svoj post stavila na forum da ga nitko ne prokomentira, onda ga nisi ni trebala stavit na forum jel je foruma baš napravljen za takve stvari?! Varam li se?!
|
|
Pa ako si svoj post stavila na forum da ga nitko ne prokomentira, onda ga nisi ni trebala stavit na forum jel je foruma baš napravljen za takve stvari?! Varam li se?!
|
Pa o tvojoj navodnoj zajebanciji svjedoči tvoj prethodni post koji je izmijenjen čak 3 puta što ukazuje na to da si zgovno i da se sad pokušavaš iz tih govanjaca izvaditi
Istina je da se na postove na forumu može komentirati, ali ne komentirati sa stvarima za koje ti pretpostavljaš da jesu i to još onima koje se tiču privatnog dijela života..opet ponavljam uzimaš si malo previše za pravo pisati neke stvari .. |
|
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Daj uzmite sobu u motelu i poševite se!!! |
|
_________________ |
|
|
|
Elena_Os
|
davorccc je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Daj uzmite sobu u motelu i poševite se!!!
|
Haahhaah,daj @davorccc nemoj me zezati.. ni ne poznam ga..a i ovo postanje mi je sasvim dovoljno da kažem- radije bi u časne |
|
|
|
|
|
davorccc
|
NEMOJ!!!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Razgovarat ću sa malim ivicom, nećeš valjda u nečasne sestre? |
|
_________________ |
|
|
|
davorccc
|
Tj u betmene! |
|
_________________ |
|
|
|
mali_ivica
|
Pa o tvojoj navodnoj zajebanciji svjedoči tvoj prethodni post koji je izmijenjen čak 3 puta što ukazuje na to da si zgovno i da se sad pokušavaš iz tih govanjaca izvaditi
|
Da nedođe do zabune nisam mjenjao tekst napisani nego samo još dodao par komentara!
Istina je da se na postove na forumu može komentirati, ali ne komentirati sa stvarima za koje ti pretpostavljaš da jesu i to još onima koje se tiču privatnog dijela života..opet ponavljam uzimaš si malo previše za pravo pisati neke stvari ..
|
A kad smo kod interneta svako spominjanje "privatnosti" je suvišno!
Ajde zaboravio sam da svatko na svoj način prima zajebanciju!
Glede govanaca nisam ih ni iskakio nemam se ni šta izvalčiti...
PUSA |
|
|
|
|
|
davorccc
|
Ej maheru, kako napreduješ. |
|
_________________ |
|
|
|
mali_ivica
|
Ej maheru, kako napreduješ.
|
Do ulaska HRV u EU sve će biti posloženo taman onako kako treba... |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
mali_ivica je napisao/la: ›
Ej maheru, kako napreduješ.
|
Do ulaska HRV u EU sve će biti posloženo taman onako kako treba...
|
znači NIKADA?!? |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
davorccc
|
Jesil siguran da ONA nije ON. |
|