Autor |
Poruka |
faust
Ukupno postova: 33 Spol: Nebitno
|
A što ima sa salama za svatove? Poput Galerije Classic, one sale u Višnjevcu (gdje je svake godine doček) i sl. Hoteli su mi nekako za stariju ekipu, a u ovim klubovima ima previše djece... |
|
|
|
|
|
m082 Ukupno postova: 12 Spol: Žensko
|
faust je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A što ima sa salama za svatove? Poput Galerije Classic, one sale u Višnjevcu (gdje je svake godine doček) i sl. Hoteli su mi nekako za stariju ekipu, a u ovim klubovima ima previše djece...
|
Da, i recimo Pepeljuga i slicna mjesta...nismo svi za Doček u Tvrdji. Javite nam!!! |
|
|
|
|
|
meso
Ukupno postova: 63 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
a šta teatar i O2 niš ne organiziraju? |
|
|
|
|
|
|
Galerija Classic = imam ti je neki letak, pogledat cu ako ga nadjem pa javim, Mislim da je oko 280kn |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
|
|
|
Fiona
Ukupno postova: 9 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
pivnica + sound?? 170 kn ja mislim |
|
|
|
|
|
Pjegava Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
Ja iz ZG dolazim sa obitelji čekat Novu u Osijek. Muž mi dolazo prvi puta. Našli smo si smještaj i sada bi željeli na doček uz cigansku muziku? Može li tko preporučiti mjesto? može i mail: [email protected] |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Pjegava je napisao/la: ›
Ja iz ZG dolazim sa obitelji čekat Novu u Osijek. Muž mi dolazo prvi puta. Našli smo si smještaj i sada bi željeli na doček uz cigansku muziku? Može li tko preporučiti mjesto? može i mail: [email protected]
|
e, za to se raspitaj po restoranima u Baranji.. npr. Citadela, Baranjska ruža i slični restorani.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Loona je napisao/la: ›
Pjegava je napisao/la: ›
Ja iz ZG dolazim sa obitelji čekat Novu u Osijek. Muž mi dolazo prvi puta. Našli smo si smještaj i sada bi željeli na doček uz cigansku muziku? Može li tko preporučiti mjesto? može i mail: [email protected]
|
e, za to se raspitaj po restoranima u Baranji.. npr. Citadela, Baranjska ruža i slični restorani..
|
Ima i u Q ciganske glazbe... |
|
|
koko
Ukupno postova: 215 Spol: Muško
|
Pjegava je napisao/la ( Pogledaj post): ›
doček uz cigansku muziku?
|
probajte u "Kod Ruže" u tvrđi, koliko znam oni serviraju cigansku hranu uz odgovarajući ambijent i muziku! |
|
|
|
|
|
|
Galerija Classic 2 vecere,pice,torta,sampanjac,285kn |
|
|
|
|
|
|
hvala vam drgai ljudi...
potražit ću njihov broj i rezervirati da ne izvisimo, jer dolazimo na staru godinu |
|
|
|
|
|
sly
Ukupno postova: 46 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
u Slaviji nije techno party... hehehe...
Novogodišnji doček
Agencija "Noktua" ("UFO", "Jesen uz osječko", "Jesen u Tvrđi", "Čarobni prosinac grada Osijeka", "1. svibanj", "Simfonija pod zvijezdama"...) Već tradicionalno organizira Doček Nove Godine za mlade u Osijeku (2004. "Kružni tok", 2005. / 06. / 07. "Željo"). Ove godine organiziramo Doček u mmc "Slavija". Noktuin Doček prati slogan: "Jedi, pij, pleši i pjevaj koliko god možeš za samo 180 kn" - bogat švedski stol, piće cijele noći, zabavljajte se uz DJ-a, domaće i strane hitove. Broj ulaznica ograničen (700 kom). Prodajna mjesta: CD shop Glazba - Dancing bear - Trg A. Starčevića u pothodniku i Ferijalni savez - Pejačevićeva 2 (uz Katedralu). |
|
_________________ "You can run, but you can't hide!" |
|
|
|
mario-tarzan Ukupno postova: 1 Lokacija: beli manastir Spol: Muško
|
jel ima u bastionu mozda jos oko 10 karti za novu godinu????? |
|
|
|
|
|
|
Loona je napisao/la ( Pogledaj post): ›
e, za to se raspitaj po restoranima u Baranji.. npr. Citadela, Baranjska ruža i slični restorani..
|
Citadela nema dočeka Baranjska ruža - nitko se ne javlja na telefone, a Kod Ruže nema mjesta |
|
|
|
|
|
|
|