Autor |
Poruka |
43_23
Ukupno postova: 43 Lokacija: Osijek/D.G.O Spol: Žensko
|
E a sta, nema let3 ove godine? :/ |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
43_23 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
E a sta, nema let3 ove godine? :/
|
Proslogodisnji koncert ionako ne mogu nadjebat... |
|
|
|
|
|
Jedan_iz_mase
Ukupno postova: 173 Lokacija: Tu negdje, u masi Spol: Nebitno
|
Ovi stejdževi su farsa... napumpali su im broj, a ne kužim zašto... za svaki će trebat ozvučenje i logistika, a radpored je čudesan...
Npr. Grupa tvog života na "Art" stejdžu, alo Mrače, nisi ni znao koliki si umjetnik!
Onda "Old urban etno" - šta je to, pobogu? Red Roosters i Dado Topić i Zvučni zid? Pa oni su klasični rock!
Brejk-en-bit - šta to nije na DJ stejdžu?
Ali da se razumijemo, UFO je cvijetak kojeg treba njegovati, jer će ga Borbaševi Folk festivali zgazit... LONG LIV UFO!!! |
|
_________________ ______________________________________________________________
Tuđi uspjeh nije tvoj neuspjeh (netko je rekao, a ja pametno prepisao) |
|
|
|
ix ox
Ukupno postova: 207 Spol: Nebitno
|
živio ufo al ne bez let 3a |
|
_________________ Legalize it. |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
grupa tvog zivota,iron maidnem,we come one i rising dream su bendovi koje sigurno ne zelim propustit ove godine |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
iskreno katastrofa mi ufo ove godine i kontam da će biti veliko sranje sa organizacijom jer se prošle godine nisu uspili snači sa 3 stagea.
al et živi bili pa vidili. |
|
|
tux
|
po meni je najveca greska sto su spojili OLJM I UFO..trebali su napraviti nekakav razmak..a i istina je sto kaze saba..vidit cemo |
|
|
|
|
|
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: Muško
|
tux je napisao/la: ›
po meni je najveca greska sto su spojili OLJM I UFO..trebali su napraviti nekakav razmak..a i istina je sto kaze saba..vidit cemo
|
Krivac za to je Studentski zbor, jer se za datume Urban festa znalo mjesecima prije, a OLJM je organiziran prebrzo.
No svaka od tih manifestacija ima svoje posjetitelje, na jednoj su strani oni koji vole Lanu Jurčević, a na drugoj Urbana. |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
jelena2 Ukupno postova: 4 Lokacija: susjedstvo Spol: Žensko
|
nemate pojma , da li vi znate koji je trud da ufo napravljen, koliko je živaca pogubljeno, ljudi se samo žale i žale , nitko ne želi pohvaliti ljude koji to organiziraju, prvo si pljuju po Os ako nema nikakvih događanja a sada kada ima opet ne valja de ljudi odlučite se |
|
|
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Meni DJ Stage sasvim odgovara I b-boy... A moglo bi se i na urbana... Vidjet ćem =) |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
tux
|
jelena2 je napisao/la: ›
nemate pojma , da li vi znate koji je trud da ufo napravljen, koliko je živaca pogubljeno, ljudi se samo žale i žale , nitko ne želi pohvaliti ljude koji to organiziraju, prvo si pljuju po Os ako nema nikakvih događanja a sada kada ima opet ne valja de ljudi odlučite se
|
ja ne pljujem po nikom...meni je drago da se organizira bilo sta...ali kazem da bi bilo puno bolje da su termini odrzavanja malo razmaknuti.. |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
nemate pojma , da li vi znate koji je trud da ufo napravljen, koliko je živaca pogubljeno, ljudi se samo žale i žale , nitko ne želi pohvaliti ljude koji to organiziraju, prvo si pljuju po Os ako nema nikakvih događanja a sada kada ima opet ne valja de ljudi odlučite se
|
svaka čast ljudima koji to organiziraju, al nije istina da se nisu mogli malo potrudit da to poslože kako spada, da ne izgleda ko da je odrađeno preko k**ca. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
digitalevil
Ukupno postova: 125 Spol: Nebitno
|
ufo je dobra manifestacija...
za sve one koji negoduju da je oljm izgubio alternativni štih eo im odgovora....
u organizaciju i ostale tehnikalije neću ulazit,jer prije svega cijenim entuzijazam....
ufo je stekao već neku reputaciju ako ne u državi bar u županiji,pa ne bi imao ništa protiv da oljm i ufo podijele koncertnu publiku na onu "alternativnu" (ufo) i manje alternativnu-zabavnjačku (oljm)....
neko bi se se sad mogo pozivat na neku tradiciju i nostalgiju,jebiga i meni je žao što nisam imao dovoljno godina da gledam why stakla i ostalu staru os alternativu na djelu...i šta sad,to vrijeme je prošlo i moš ga jebat,dok ima mjesta za bilo kakvu alternativu dobro je...ne možemo baš očekivat neku alternativnu meku,kao prvo nema dovoljno ljudi u osijeku za tak šta... |
|
|
|
|
|
ennna
Ukupno postova: 211 Lokacija: grad osijek Spol: Žensko
|
Frost je napisao/la: ›
|
svaka čast ljudima koji to organiziraju, al nije istina da se nisu mogli malo potrudit da to poslože kako spada, da ne izgleda ko da je odrađeno preko k**ca.
|
a po čemu si ti to, molim te, zaključio da je rađeno preko k**ca? misliš da je njima tak svejedno kako će to sveukupno izgledati?
nisam bila prošle godine, tako da ne znam kako su se snalazili sa 3 stejđa, ali vjerujem da će ovaj put biti bolje, jer ljudi koji to organiziraju stvarno ulože puno truda i mislim da nemamo pravo pljuvati po njima. po meni je ovo s više stage-ova odlična ideja, svatko ide tamo što više voli slušat. |
|
_________________ daću ti savet: CRKNI! |
|
|
|
|
|