Autor |
Poruka |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
ajd napokon nešt zanimljivo u osijeku što će se događati,al mislim da je pogreška što neće Dubioza doći,ajd onda barem nek dođe Darkwood dub kad se govori o nekom jakom imenu iz srbije |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Dolazi Disciplina Kičme |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
Circa je napisao/la: ›
Dolazi Disciplina Kičme
|
A nije ni to loše,nije loš ovaj zadnji album |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Dolazi Disciplina Kičme
|
A ja već pomislila da dolazi Bad Copy kao i svake godine.... |
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Dolazi Disciplina Kičme
|
super! ne može bolje! |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
disciplina kitschme je ZAAAAAAAKOOOOOOOON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
pankerica666 Ukupno postova: 66 Spol: Žensko
|
i zašto je ovaj program vrijedan 120 000 ?
a ne razlikuje se previše od prošlogodišnjih.. |
|
|
|
|
|
noob
Ukupno postova: 182 Spol: Muško
|
Night club Vega?? nisam znao da Vega ponovo radi. |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
|
pankerica666 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
i zašto je ovaj program vrijedan 120 000 ?
a ne razlikuje se previše od prošlogodišnjih..
|
piše ti gore da je vecina od toga ošla u nagradni fond, da bi se doveli najbolji natjecatelji.
Pannonian nije samo koncert, iskreno bi i meni bilo draze da je vise novca oslo na koncert, ali Pannonian je prije svega natjecanje u ekstremnim sportovima, a ovo su samo prateci sadrzaji... |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
|
noob je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Night club Vega?? nisam znao da Vega ponovo radi.
|
pretpostavljam da se misli vec tradicionalo na dvoriste Vege... |
|
|
|
|
|
Samir Ukupno postova: 9 Spol: Nebitno
|
pankerica666, vjerojatno imas 11 godina pa ne mozes dokuciti koliko uopce kosta festival od 4 dana , ne 120 tisuca kuna vec preko 300 tisuca kuna ! sta mislis da je sve besplatno ,e pa nije jel samo razglas za sve dane je 15 tisuca kuna a di su pare za bandove , binu wc ,radnike na sanku,cugu,i milion drugih stvari !de ljudi razmislite malo i prestanite pljuvat po svemu kom se ne svida takve ni ne zelim vidjeti ni blizu !nevjerojatno da nas par entuzijasta godinama radimo ovako veliki dogadaj i jebeno se trudimo da bi neko poput pakerice prosipao ovakve gluposti i ne samo ona vec podosta ljudi !svi seru a nitko da bi nesto pokusao,preusmijerite svoja negativna razmisljanja udruzite se pa probajte napravit nesto vazno za ovaj grad a ne vjecno srati !dolaze svijetski poznata imena iz extremnog sporta ali ne to nije dovoljno vec se grinta pa kako nije dosao onaj bend kako neko svira stalno itd itd , nikad kruha od ovakvih razmisljanja, ali se ne mogu nikako priviknut na razmisljanje mladih ovog grada jel nikaaaad nista ne valja ! katastrofa |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
@Samire, razmisljanja poput pankericinog su u vjerojatno u mizernoj manjini, stoga se ne vrijedi oko toga nervirati. Uvijek ce biti onih kojima nesto ne stima, ma koliko se dobro nesto radilo.
Ono sto stoji kao cinjenica je da je Pannonian, gleda li se zanimljivost i raznolikost sadrzaja, apsolutno najjace stalno ljetno zbivanje u gradu. I svake godine uspijeva biti sve bolji i bolji i fala kiti da je i Grad to znao prepoznati i svaka ima dala zbog toga. ;-)
Koliko sam uspio skontati po web stranicama i forumima, Pannonian mi se cini i najjacim ovakvim zbivanjem u Hrvatskoj i cini mi se da je do sada bio neopravdano zapostavljen u nacionalnim medijima. Zato ni ne treba cuditi da ima onih koji ne znaju prepoznati njegovu vrijednost - jednostavno im to nitko nije rekao u Dnevniku, Red Careptu i ostalom smecu u kojem ako se ne pojavis - kao da ne postojis.
Thumbs up za ekipu Pannoniana i samo picite dalje... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ma Pannonian je spica ljeta... secer na kraju... i svake godine jedva cekam kad ce poceti da uzivam ta 3 dana... |
|
|
|
|
|
|
|