Autor |
Poruka |
Ayumi
Ukupno postova: 2 Lokacija: Osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
ilija
Ukupno postova: 389 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Potpisujem ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
_________________ “as you get older, you lose interest in sex, your children want nothing to do with you and your friends drift away. There are other advantages, but these are the main ones.” |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Ed Wood
Ukupno postova: 144 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Debilana, Bože me sačuvaj!
Umjetnici... Get a real job! |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
ElvirTabakovic
Ukupno postova: 53 Lokacija: Paring Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
koko
Ukupno postova: 215 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Priča je malo prenapuhana, ali su dizajn stolica i izvedba odlični!
Vidimo se na izložbi...
Debilana, Bože me sačuvaj!
Umjetnici... Get a real job!
|
Evo zašto ja ne želim u ovom gradu živjeti... ![Rolling Eyes](images/smiles/icon_rolleyes.gif) |
Zadnja promjena: koko; 21.09.2008. 19:05; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Opičeno, i sviđa mi se..... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
ElvirTabakovic
Ukupno postova: 53 Lokacija: Paring Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
mirjam Ukupno postova: 31 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Odličan ideja, odličan projekt, svaka čast ljudima koji su to smislili, neka se i kod nas dogodi nešto drugačije i još humanitarno svaka čast, još da sve bude izrealizirano po planu hvale vrijedno!!! |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
preeeeedoooobrooooo |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Zvuči zanimljivo! I slike su odlične....... |
|
![](images/spacer.gif) |
koko
Ukupno postova: 215 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Koko, koji dio ti se cini prenapuhanim? Znatizeljan sam
|
Priča.
Kao prvo, slažem se u potpunosti da su ideja, namjera i cilj super.
I želim samo dati svojih "2 centa", ne degradirati cijelu inicijativu.
Antropomorfizacija mi nije sjela. Nisam nikada niti pomislio da bilo koja stolica ima nešto toliko svojstveno.
Isto tako svatko ima naj- majicu, šalicu, olovku, patike/cipele, deku... itd.
I nikad nisam tome pridao toliku vrijednost. Mea Cupla u ovom slučaju.
Ali, u drugu ruku, su mi dizajn i izvedba izuzetni. I mislim da je ovo jedna od vizualno najprivlačnijih akcija u Osijeku, odkada pratim dizajn. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
pa i imaju "real job" , ovo im je sidekick... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
magy Ukupno postova: 335 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Nemogu se odluciti sta je ruznije stolice il radijatori,jos razmisljam... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Ajme prekrasno, slike su savrsene a video s bijelog mosta mi je prekrasan. Svaka čas svim sudionicima.
Negativne komentare imaju nekreativne,surove i jadne osobe. Get a life!!! |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_notworthy.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Jab' stolicu! |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
![](images/spacer.gif) |