Autor |
Poruka |
esseker
Ukupno postova: 155 Lokacija: Osijek - Land Spol: Muško
|
Baš sam o tome razmišljao nedavno kako bi bilo dobro da se malo malo po gradu i u medijima zasvira o Osijeku pa i u smislu čuvanja gradske imovine, ali i u smislu pjesme koja bi naglasila "brand" grada.
Hmmm, je li pjesma Branka Mihaljevića "Moj Osijek" zaboravljena? |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
esseker je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Baš sam o tome razmišljao nedavno kako bi bilo dobro da se malo malo po gradu i u medijima zasvira o Osijeku pa i u smislu čuvanja gradske imovine, ali i u smislu pjesme koja bi naglasila "brand" grada.
Hmmm, je li pjesma Branka Mihaljevića "Moj Osijek" zaboravljena?
|
e uzeo si mi riječ iz usta taman sam išao pisat o Brankecu i toj predivnoj pjesmi koja po meni predstavlja Osijek i di ćeš nešt bolje od toga |
|
|
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Brand Osijeka trebaju biti gradske firme i direktori... oni fakat vole Osijek |
|
|
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Monstrum je napisao/la: ›
esseker je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Hmmm, je li pjesma Branka Mihaljevića "Moj Osijek" zaboravljena?
|
e uzeo si mi riječ iz usta taman sam išao pisat o Brankecu i toj predivnoj pjesmi koja po meni predstavlja Osijek i di ćeš nešt bolje od toga
|
Naravno da nije zaboravljena, ni slučajno, ali namjera je ovog natječaja da sukladno novim vremenima dozvoli mladima da i oni možda osmisle neku pjesmu koja će zaživiti kao popularna i promovira neke nove autore.... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
mvarga
Ukupno postova: 731 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
TataMata je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Naravno da nije zaboravljena, ni slučajno, ali namjera je ovog natječaja da sukladno novim vremenima dozvoli mladima da i oni možda osmisle neku pjesmu koja će zaživiti kao popularna i promovira neke nove autore....
|
U WTF. Pa da, mladi se nikada ne bi sjetitli napisati pjesmu bez toga. Pogotovo sada kad više ne mogu piti na javnim površinama.
Osnovna struktura pjesme trebala bi pratiti vjekovne težnje i odluke Gradskog vijeća. Primjerice mogli bi promijeniti neke postojeće tekstove pa bi u Osijeku trebalo pjevati:
Jesam pijan, ali nisam jako - ljevo desno, pa kući mimo javnih površina.
ili
Pijem da je zaboravim, al' javne površine ne gazim.
Ma kol'ko ovo glupo zvuči, zabrana pijenja na javnim površinama je još gluplja. |
|
|
|
|
|
TataMata
|
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?p=193626#193626
mvarga je napisao/la: ›
TataMata je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Naravno da nije zaboravljena, ni slučajno, ali namjera je ovog natječaja da sukladno novim vremenima dozvoli mladima da i oni možda osmisle neku pjesmu koja će zaživiti kao popularna i promovira neke nove autore....
|
U WTF. Pa da, mladi se nikada ne bi sjetitli napisati pjesmu bez toga. Pogotovo sada kad više ne mogu piti na javnim površinama.
Osnovna struktura pjesme trebala bi pratiti vjekovne težnje i odluke Gradskog vijeća. Primjerice mogli bi promijeniti neke postojeće tekstove pa bi u Osijeku trebalo pjevati:
ili
Ma kol'ko ovo glupo zvuči, zabrana pijenja na javnim površinama je još gluplja.
|
|
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
esseker
Ukupno postova: 155 Lokacija: Osijek - Land Spol: Muško
|
mvarga je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ili
Ma kol'ko ovo glupo zvuči, zabrana pijenja na javnim površinama je još gluplja.
|
Čuo sam da će zabraniti pijančevanje na javnim površinama i s tim se 100% slažem! Dva su razloga za to, a prvi je činjenica da je sve više totalnih! klinaca koji su skoro direktno s majčinog mlijeka prešli na alkohol, a drugi je taj što ti isti klinci taj alkohol onda izbacuju iz sebe tako što za sobom ostavljaju tone smeća i uništavaju gradsku imovinu, posebno koševe za otpad kojih uz Promenadu gotovo da više i nema.
Kao srednjoškolac sam za vikend cuganje odlazio na šetalište na brežuljku usred jednog slavonskog grada i mogu reći da NIKADA nismo iza sebe ostavljali otpad niti nam je palo na pamet uništavati. S druge strane Promenada me je kada sam se vratio u Osijek neugodno iznenadila. Zadnji puta sam uz Dravu cugao prošlog ljeta i ni tada moja ekipa nije radila gluposti. Ipak smo starija generacija.
Ne stara da bi se sjećala Mihaljevića, ali dovoljno ozbiljna da shvatimo poruku njegove pjesme ... MOJ Osijek |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
bogte tema o pjesmi za osijek...vi opet zapeli za pijančenje na javnim površinama...isto ko u onoj prošloj temi...priča se o smeću i smetlištima...i vi pričate o zabrani pijenja na javnim površinama...stvarno svašta...
ja ću napravit pjesmu feat. gospođa pevec...i pjevat ću o velebnom zdanju esseker centra,eurodoma,nove divaltove bez drveća...novom pevecu...i tako dalje |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
ja poludio.....imam tekst i sinoć sam do 2 pokušavao napraviti glazbu....
i šta god napravim sve mi zvuči ko kopija nečega..... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
TataMata
|
sokrat je napisao/la: ›
ja poludio.....imam tekst i sinoć sam do 2 pokušavao napraviti glazbu....
i šta god napravim sve mi zvuči ko kopija nečega.....
|
keep on tryin' |
|
|
|
|
exodus
Ukupno postova: 172 Spol: Muško
|
mda, napravis pjesmu da bi ju poslije ''eminentni osječki glazbenici'' uzeli i snimili -.- |
|
|
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
snimim ju ja sam i prijavim u zampu.....pa nek se slikaju....
a ak ju tko drugi snimi ja ih tužim i zaradaim još para
) |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
Ova akcija je puna ironije. Super. Volim ironiju. Podupire udruga kohorta? Ha. Ha. |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
sunshine18 Ukupno postova: 14 Spol: Nebitno