Autor |
Poruka |
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
laka vam GPP-ovci dok je lijepo vrijeme moja butra je moj bajs, em nema guzve, em je daleko jeftiji, em me vozi od vrata do vrata...
ova vasa butra je sramotan nacin iskazivanja moci, tj necijeg inata iako ste svi skupa svjesni da je ona neprikladna i neprimjerena |
|
_________________ http://slavonija-baranja.net |
|
|
|
umjetnica
Ukupno postova: 20 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
meni je butra ok, ja plaćam do posla i natrag manje od 5 kn |
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ako se na stranu stave troškovi uvođenja cijelog sustava i pitanje potrebe za time, kao i sve ostale političke i ine konotacije, ja sam kao krajnji korisnik zadovoljan, jer je meni osobno gradski prijevoz (rute na kojima se ponekad vozim) pojeftinio, i to dosta, a i češće sam ga počeo korititi. meni ok. |
|
|
|
|
|
noob
Ukupno postova: 182 Spol: Muško
|
ma butre su zakon, puno lakše se švercat sad |
|
|
|
|
|
did44 Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Meni je također super, vozim se do posla za oko 4 kn, znaci da mi je duplo jeftinije nego prije, a da ne pricam kada se vozim jednu stanicu, što sam do sada pješačio ko kreten!!!
Gpp svaka čast, i samo vi šaljite kondore |
|
|
|
|
|
Tram111
Ukupno postova: 121 Spol: Nebitno
|
Ovaj sustav će se isplatiti u relativno kratkom vremenu (5 000 000 kn) ako se ljudi budu švercali!
Naime, prije ovog sustava kontrolori su ispisivali "švercerima" kazne, koje su dolaskom na sud u 99% slučajeva bile oproštene. Sada kontrolor koji pronađe neispravnu karticu (neprijavljena vrijednosna, neprodužena mjesečna...), sa svojim uređajem blokira karticu koja tada postaje neupotrebljiva dok god je putnik ne dođe odblokirati u Gpp, a isto će moći napraviti tek kada plati kaznu. Mnogi će sada reći da se onda isplati baciti karticu i kupiti ili napraviti novu, što će biti moguće za vrijednosnu ali ne i za mjesečnu, jer dok god putnik ne plati kaznu ne može na svoje ime napraviti novu mjesečnu. Kod vrijednosnih je drugačije, znači putnik je može baciti da ne plati kaznu, ali opet mora kupiti novu vrijednosnu za minimalno 40 kn, što je u svakom slučaju bolje nego onih 99% koji su završili na sudu i nisu morali platiti ništa! Oni putnici koji se ne odjavljuju na stanicama automatski nakon određenog vremena dobiju kazneni bod na karticu, i kada skupe određeni broj kaznenih bodova opet moraju ići u Gpp da to riješe! |
|
|
|
|
|
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol: Muško
|
onaj prelijepi crveni grafit na gajevom trgu najbolje govori što ja mislim o butri |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
šta piše, daj za nas neupučene |
|
|
la čupakabra
Ukupno postova: 208 Spol: Nebitno
|
onaj prelijepi crveni grafit na gajevom trgu najbolje govori što ja mislim o butri
|
jel mozda pise 'Cisto sranje' ? jer to je upravo ono sto ja mislim o njoj |
|
|
|
|
|
Zdrale
|
" radije ću biti nula u životu nego da me židov preko programa kontrolira " B S |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
|
Zdrale
|
samo sam citiro... |
|
|
|
|
ramika Ukupno postova: 36 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
BUSTRA je, grozna stvar. Nehumana, nepravedna.
Iako je MENI sad jeftinija vožnja do radnog mjesta, mislim na one jadnike koji za sitne kune rade na zelenom polju a stanuju u višnjevcu. Pola plače im ode na prijevoz. Pda, mogu kupiti mjesečnu kartu, jasno.
A cijena za vožnju od Petrove gore do Juga 2 meni je naplačena 17 kuna i nšto lipa. Tamo i natrag - više od 34 kune. i gotovo 45 minuta drndanja. Jeftinije i brže mi je otići autom. A cilj je bio - potaknuti i povećati korištenje javnog gradskog prijevoza.. e baš.. |
|
|
|
|
|
Zdrale
|
to se samo zbog nekolicine ljudi koji putuju jednu ili dvje stanice uvelo ( između ostalog)
ko da im je teško prošetat 100 200 300 m... ma nek vraTE i stare i karte nek se svako vozi kako oće |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
prije sam se barem ponekad znala voziti tramvajem
a sad da vadim butru od 40kn, za vožnju koja mi treba 1 u 2 mj ??? NOOOOOT!!!!!!
tak' da sam sad prisiljena koristiti auto, kojeg sam prije izbjegavala svim silama
btw koliko mi se čini trenutno je butra ono što je savršeno sredstvo švercanja, jer kondori nemaju uređaje za kontrolu kartica??? |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Zdrale
|
još al imat će.
sada se svi švercaju tako da se odma na idućoj stanici odjave a voze se koliko oće... |
|
|
|
|
|
|