Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Dom željezničara: Retromania doček nove godine 2009.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
zla_tratinčica

Ukupno postova: 1330
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 09.12.2008. 17:24 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ovo mi je jedino u gradu još zanimljivo osim onog ivlpiovog u retfali..

Ukupno postova: 145
Spol: Muško Muško
Post Postano: 09.12.2008. 22:51 
Naslov:  

Koliko ljudi tamo bude/stane i kakvi su to fliperi?

Ukupno postova: 54
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 11.12.2008. 20:00 
Naslov:  

tamo idem Smile

Ukupno postova: 90
Post Postano: 11.12.2008. 20:33 
Naslov:  

I JA

Ukupno postova: 2517
Post Postano: 11.12.2008. 21:00 
Naslov:  

100kn a dobijes 2 cuge...

kod nas je za 120kn cuga i hrana cijelu noc...cisto da napomenem Wink

Ukupno postova: 2517
Post Postano: 11.12.2008. 21:01 
Naslov:  

a uostalom kome je zanimljivo gledati spotove na novogodišnjoj proslavi?

Ukupno postova: 35
Post Postano: 12.12.2008. 17:49 
Naslov:  

Sto se tice glazbe biti ce sve iz perioda 70tih,80tih i rane 90te...od stilova maltene sve pop rock,italo,funky,eurodance,high energy,euro disco...itd...naravno biti ce i nesto domace ex yu glazbe..sto se tice spotova nece biti cijela vecer kako je stavljeno na plakatu mala greskica...biti ce u nekoliko navrata video mixevi iz tog perioda..eto toliko....

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
jane
Ukupno postova: 23
Post Postano: 12.12.2008. 21:32 
Naslov:  

omke je napisao/la (Pogledaj post): › Sto se tice glazbe biti ce sve iz perioda 70tih,80tih i rane 90te...od stilova maltene sve pop rock,italo,funky,eurodance,high energy,euro disco...itd...naravno biti ce i nesto domace ex yu glazbe..sto se tice spotova nece biti cijela vecer kako je stavljeno na plakatu mala greskica...biti ce u nekoliko navrata video mixevi iz tog perioda..eto toliko....

ovo oznaceno crvenim mi se nimalo ne svidja, jer je nasa ekipa vise za rock, ex yu pogotovo, hehe.
nego, pitanje; mogu li se negdje vidjeti slike prostora, te koliki je kapacitet sto se tice ljudi za ovaj docek?
i the last, but not least- do jutra se smije ostati ili postoji odredjeno vrijeme kada se 'dvorana' mora isprazniti?

Frost

Ukupno postova: 6403
Upozorenja : 1
Post Postano: 12.12.2008. 22:13 
Naslov:  

Evil Poodingh je napisao/la: ›
100kn a dobijes 2 cuge...

kod nas je za 120kn cuga i hrana cijelu noc...cisto da napomenem Wink

a vidi, tko hoće, ići će kod vas, a tko hoće na ovo, ići će ovamo, bez obzira na cijenu, količinu cuge ili štatijaznamšta. Ozbiljno razmišljam o ovom jer znam da Omer zna napravit atmosferu, i to je zasad jedini razlog, eto. Ne moš uvijek svakog zadovoljit.

jane je napisao/la: › ovo oznaceno crvenim mi se nimalo ne svidja, jer je nasa ekipa vise za rock, ex yu pogotovo, hehe.

sto ljudi, sto ćudi

ako si ti više za rock, raspitaj se gdje će bit doček sa ex-yu rockom i kraj rasprave. Tebi se to crveno ne sviđa, a meni se baš sviđa jer će, ako ništa drugo, party biti originalan, pa makar glazbom.

di je onaj smajlić što okreće očima?

Post Postano: 12.12.2008. 22:41 
Naslov:  Re: Dom željezničara: Retromania doček nove godine 2009.

sorry, nije mi bila namjera nikoga uvrijediti i slicno, jednostavno, na spomen 'retro' su nam vise pop rock, hard rock stvari i grupe, jel, no definitivno vjerujem da dj zna napraviti atmosferu, jer sam vec bila na mjestu gdje je pustao glazbu Razz
-uglavnom, vjerujem da ce biti za svakoga po nesto, sto se glazbenih ukusa tice, tako da ne mislim kako ce to biti problem, samo bih molila organizatore ili one koji znaju da mi odgovore na prijasnji post, hvala unaprijed Wink

Frost

Ukupno postova: 6403
Upozorenja : 1
Post Postano: 12.12.2008. 22:51 
Naslov:  

sorry ako sam malo preeksplozivno reagirao, al pun mi spolni organ više onih koji samo kokodaču i kenjkaju, umjesto da kao, recimo, poodingh, uzmu stvari u svoje ruke i naprave nešto konkretno.

Ukupno postova: 505
Post Postano: 12.12.2008. 23:16 
Naslov:  

omke je napisao/la: ›
Sto se tice glazbe biti ce sve iz perioda 70tih,80tih i rane 90te...od stilova maltene sve pop rock,italo,funky,eurodance,high energy,euro disco...itd...naravno biti ce i nesto domace ex yu glazbe..sto se tice spotova nece biti cijela vecer kako je stavljeno na plakatu mala greskica...biti ce u nekoliko navrata video mixevi iz tog perioda..eto toliko....

Moje legice nas 7-8 smo odlucile ici ovdje al kad si napisao ex-yu i domace razmisljamo o drugoj soluciji. Trazimo docek gdje nece biti ta vrsta glazbe a htjele bi slusati ono sve nabrojano da ne ponavljam. Ne uklapa mi se domace i mislim da bi to sjebalo atmosferu, ok to je moje misljenje, al kad mi puste poslije ponoci "veceras je nasa festa" ili od prljavaca "mi plesemo cijeli dan i noc" raspolozenje mi padne i mogu ici kuci.
Molim te jel mozes izbaciti taj repertoar i budite orginalni kao sto ste se i najavili i nemojte jedini pustati domace i pogotovo ex-yu.

Ukupno postova: 182
Post Postano: 13.12.2008. 0:32 
Naslov:  

Delfin je napisao/la (Pogledaj post): ›
omke je napisao/la: ›

Moje legice nas 7-8 smo odlucile ici ovdje al kad si napisao ex-yu i domace razmisljamo o drugoj soluciji. Trazimo docek gdje nece biti ta vrsta glazbe a htjele bi slusati ono sve nabrojano da ne ponavljam. Ne uklapa mi se domace i mislim da bi to sjebalo atmosferu, ok to je moje misljenje, al kad mi puste poslije ponoci "veceras je nasa festa" ili od prljavaca "mi plesemo cijeli dan i noc" raspolozenje mi padne i mogu ici kuci.
Molim te jel mozes izbaciti taj repertoar i budite orginalni kao sto ste se i najavili i nemojte jedini pustati domace i pogotovo ex-yu.

ti najbolje onda odi negdje u inozemstvo slaviti!

omke
Ukupno postova: 35
Post Postano: 13.12.2008. 9:25 
Naslov:  

Sto se tice prostora ja osobno nemam slike,ali vec su bili neki tamo partiji vec i mislim da je dosta veliki prostor...sto se tice glazbe ex yu biti ce u malim kolicinama skoro nezamarivo....od strane glazbe rock ono svega od ac dc,gunsa,billy idol,sex pistolsa,ramonsa,dire straitsa,springsteena i dalje da ne nabrajam...normalno kako je gore netko napisao najbolje odvagnuti sto vam se vise svidja od ponuda u gradu za docek jer ipak jos ima 3 tjedna do proslave..Nema zurbe...sto se tice dolazak i odlazaka u toku veceri mozes doci kad god hoces i otici kad god hoces.

jane
Post Postano: 13.12.2008. 11:15 
Naslov:  

omke je napisao/la (Pogledaj post): › Sto se tice prostora ja osobno nemam slike,ali vec su bili neki tamo partiji vec i mislim da je dosta veliki prostor...sto se tice glazbe ex yu biti ce u malim kolicinama skoro nezamarivo....od strane glazbe rock ono svega od ac dc,gunsa,billy idol,sex pistolsa,ramonsa,dire straitsa,springsteena i dalje da ne nabrajam...normalno kako je gore netko napisao najbolje odvagnuti sto vam se vise svidja od ponuda u gradu za docek jer ipak jos ima 3 tjedna do proslave..Nema zurbe...sto se tice dolazak i odlazaka u toku veceri mozes doci kad god hoces i otici kad god hoces.

aaaaa, ovo mi se jako svidja, sad sam sigurna da ce ovaj docek biti predobar Razz Very Happy

Skoči u forum: