Autor |
Poruka |
Icy
Ukupno postova: 73 Lokacija: Osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
a ovo u radićevoj što će bit,u želji...ta retromanija...kolko će bit upad(hoće li se uopće plaćati?
I hoće li bit ono striktno iznad 18god,il će i oni mal mlađi smjet doći? |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
za mlađe od 18 je sljedeći dan tradicionalni dječji maskenbal. ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Icy
Ukupno postova: 73 Lokacija: Osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
khm... -.-'
Nisam mislila 'tolko' mlađe...
Nego 15,16 god! |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Ako se dobro maskiraš, neće znat koliko imaš godina ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
kurai Ukupno postova: 1 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
jel se baš mora maskirati? |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Biti će i predstavljanje pobjedničkih pjesama u oviru projekta Ja volim Osijek..... |
Opis: |
|
Veličina: |
88.39 KB |
Pogledano: |
77 put(a) |
![kaos8.jpg](files/thumbs/t_kaos8.jpg)
|
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Biti će i predstavljanje pobjedničkih pjesama u oviru projekta Ja volim Osijek.....
|
jupi! jedva čekam! Moj Osijek pun je suncaaa... zapravo ne, to nije bilo dovoljno dobro za brend Osijeka/projekt "Ja volim Osijek", morali smo nešto novo smisliti, platiti projektni tim, dnevnice i naknade žiriju...
i kaže se - bit će predstavljena... ("nepostojano i" u hrvatskom jeziku), ali nema veze, bitno je da se mi razumijemo, jel... |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
![](images/spacer.gif) |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
A, jesi davež ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) , svi su u natječaju za pjesmu volonteri, pa tako i žiri i projektni tim....veliki broj pristiglih radova, i daljnje zanimanje za projektom daje mi za pravo da ponovimo natječaj, ako ne ove, onda slijedeće godine....nadam se sve boljim, i boljim radovima..... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Jel će biti negdje na netu pjesme za skinuti? Jel snimljeno u nekom studiju ili je onako sirovo kako je i pristiglo na natječaj?
U svakom slučaju drago mi je da su te pjesme nastale. Ako može biti bezbroj pjesama o Splitu zašto ne bi i o Osijeku. Imamo sigurno najljepšu himnu grada, al ni jedna nova pjesma nije na odmet. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
TataMata
|
Je, snimljeno je kod Nikolina i biti će za skinuti iza 24.-og.... Sve tri stvari su odlične i predstavljaju ideju projekta na svoj način... |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
TataMata pohvale za projekt sa pjesmama i općenito za projekt Volim Osijek.
Politiku na stranu, ali uistinu je dobar projekt.
Nadam se da ćeš nastaviti sudjelovati u njemu i poslije izbora kada više ne budete na vlast ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
_________________ Moj Osijek... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
TataMata
|
Hvala na pohvalama, uskoro će biti još vrlo zanimljivih projekta sličnih ovome s pjesmama. Moramo kontinuirano raditi ukoliko želimo neke rezultate....naglasak je na kontinuirano ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
fran Ukupno postova: 6 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Mislim da bi puno bolje ime karnevala bilo:
"KAOS osam - na ku..u te ... znaš već što" |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Belinda Carlisle Fan Ukupno postova: 35 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
*MOLIM MODERATORE DA TEMU PREMJESTE, UKOLIKO JE U KRIVOM PODFORUMU. HVALA*
Htio bih znati gdje i kada će se još ove godine u Osijeku održati neki dječji maskenbal?? Znam za jedan na Trgu Ante Starčevića u utorak 24.2. Zanima me u koliko točno sati počinje, i hoće li biti još koji osim toga? Gdje, kada i u koliko sati?
Hvala unaprijed |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|