Autor |
Poruka |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Živo me zanima kako će to izgledati. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
Anait
Ukupno postova: 297 Spol: Žensko
|
nekako sumnjam u sve ovo...nazalost |
|
_________________ Quantum est quod nescimus... |
|
|
|
Frost
|
Sumnjam i ja, što zbog opće apatije koja vlada na ovim prostorima, što zbog "poduzetnosti" "neimenovanih studenata".
Opstrukcija nastave je zadnji način na koji bi se išta trebalo pokušati izvesti. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Cestitam !!!!
Nemojte posustati.
Svi vi imate pravo na besplatno skolovanje, svi mi izdvajamo dovoljno novaca da ga imate. |
|
|
|
|
|
no_name
Ukupno postova: 115 Spol: Muško
|
Zato se svi trebamao potruditi da to liči na nešto sutra barem što se brojnosti tiče, a za ostalo bi se trebali potruditi oni kojima je to dužnost, odnosno u ovom slucaju organizatori |
|
_________________ Save water - Drink beer |
|
|
|
ciao_bao!
Ukupno postova: 135 Spol: Žensko
|
ja kontam da je ovo pocetak pocetaka budjenja iz opce uspavanosti i atrofije...
moramo se nauciti boriti za svoja prava, a ovo je dobar pocetak, iako iskreno...ne vjerujem u neke velike promjene u ovom slucaju...
"vani" mladi rade na dodatnim poslovim da bi se skolovali i prezivjeli...iako nismo mi jos za bilo kakvu usporedbu sa zapadom... |
|
_________________ veni, vidi, i zamalo odustadoh... |
|
|
|
Anait
|
no_name je napisao/la: ›
Zato se svi trebamao potruditi da to liči na nešto sutra barem što se brojnosti tiče, a za ostalo bi se trebali potruditi oni kojima je to dužnost, odnosno u ovom slucaju organizatori
|
slazem se. sto nas je vise to bolje. samo sta je nekim ljudma bezveze doc kad nemaju pojma protiv cega je prosvjed, ili za sta je prosvjed. radje sjede doma pred tv-om i gledaju "Farmu" |
|
|
|
|
Frost
|
lala je napisao/la: ›
samo sta je nekim ljudma bezveze doc kad nemaju pojma protiv cega je prosvjed, ili za sta je prosvjed.
|
To je upravo moja najveća zamjerka što se ovog prosvjeda tiče. Kak će netko doć ako ne zna za što dolazi?
A onaj tko dođe, a zapravo ne zna protiv čega prosvjeduje... je budala. |
|
|
|
|
Anait
|
Frost je napisao/la: ›
samo sta je nekim ljudma bezveze doc kad nemaju pojma protiv cega je prosvjed, ili za sta je prosvjed.
|
To je upravo moja najveća zamjerka što se ovog prosvjeda tiče. Kak će netko doć ako ne zna za što dolazi?
A onaj tko dođe, a zapravo ne zna protiv čega prosvjeduje... je budala.
|
pa da. tako je bilo i prije par mjeseci. ono kad su srednjoskolci prosvjedovali, pa smo kao i mi.
mislim bilo je ljudi ispred rektorata, ali s mog faxa (PTF) nitko nije iso, jer ljudi nisu pojma imali za sta da prosvjeduju. a cini mi se da ce tako i sada bit. |
|
|
|
|
garrincha077 Ukupno postova: 66 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
lala je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Frost je napisao/la: ›
|
A onaj tko dođe, a zapravo ne zna protiv čega prosvjeduje... je budala.
|
pa da. tako je bilo i prije par mjeseci. ono kad su srednjoskolci prosvjedovali, pa smo kao i mi.
mislim bilo je ljudi ispred rektorata, ali s mog faxa (PTF) nitko nije iso, jer ljudi nisu pojma imali za sta da prosvjeduju. a cini mi se da ce tako i sada bit.
|
zainteresirani fejsbukeri, ovdje!
[neispravan link] |
Zadnja promjena: garrincha077; 22.04.2009. 21:06; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
koliko ograničenih i retardiranih na ovom forumu ima, pa to je nešto nepojmljivo.. lijepo piše koji su ciljevi i zbog čega se prosvjeduje, jel vam se treba crat????
količinom idiotizma na ovom forumu se iznenađujem iz dana u dan i samo me tješi da se neki namjerno prave glupi.. |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
Jać' doć' podržat'. |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
|
|
|
voditelj_smjene Ukupno postova: 121 Spol: Muško
|
s jedne strane neki gradovi financiraju svoje studente a s druge većina se bori protiv školarina, međutim nije školarina toliki namet nego troškovi života, trebaju roditelji uzdržavat studenta sa svojim potrebama 4-5 i više godina...ali šta to sve vrijedi ako nakon silnog školovanja sljedi još nekoliko semestara traženja posla |
|
|
|
|
|
|
|