Autor |
Poruka |
ariš
Ukupno postova: 15 Spol: Žensko
|
zanima me zna li netko hoće li ove godine Slavija organizirati doček? Kružile su priče da ga neće biti. Zna li netko točnu informaciju? |
|
_________________ ona pleše svim srcem i svom svojom dušom...i u trenutku plesa za nju sve drugo nestaje... |
|
|
|
ruleos Ukupno postova: 1 Spol: Muško
|
ariš je napisao/la ( Pogledaj post): ›
zanima me zna li netko hoće li ove godine Slavija organizirati doček? Kružile su priče da ga neće biti. Zna li netko točnu informaciju?
|
i mene isto to zanima??? |
|
|
|
|
|
fifla Ukupno postova: 22 Spol: Nebitno
|
Cijene su baš recesijske! Npr. Patrija 300 kn dva pića i gablec i kao posebna ponuda po osobi 200 kn dvosobna soba dakle 400 kn soba. Čak je demode poskupio. Kriza ima se. Najbolje skupit ekipu u kući! |
|
|
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
pičku materinu koje cijene.... šta bastion je 30kn...to je cijena da smiješ prismrdit..al će napičit cijene da padneš na dupe... prestrašno... tu nema ništa ispod 250 kn... Kao cuge u neograničenim količinama..de molim te... ja ne znam nikog tko uspije popit više od 3-4 cuge jer bi to značilo da sjediš na šanku cijelu noć.. |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
fifla Ukupno postova: 22 Spol: Nebitno
|
Da sjediš na šanku i sam si točiš |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
audiworld je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pičku materinu koje cijene.... šta bastion je 30kn...to je cijena da smiješ prismrdit..al će napičit cijene da padneš na dupe... prestrašno... tu nema ništa ispod 250 kn... Kao cuge u neograničenim količinama..de molim te... ja ne znam nikog tko uspije popit više od 3-4 cuge jer bi to značilo da sjediš na šanku cijelu noć..
|
ja dosad gdje sam bio je bilo dosta cuge i mogo si doc do sanka bez problema i popit u večeri kolko god hoćeš. jedino me živcirala glazba.. u slaviji prije 2 godine kao bit ce rock, disko i domace a ono 90% večeri tamburica, thompson i škoro. baš primjereno za novu god xD al što se cuge i hrane tiče tog je svugdje bilo. |
|
|
|
|
|
joo_frka Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
|
Zadnja promjena: joo_frka; 07.12.2009. 1:17; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
joo_frka je napisao/la: ›
ima doček nove godine u sali Glasser-300kn
dvije večere,cuga cijelu noć i Jocker bend--
|
A njima to sve isto kao i za svatove? Jocker svira...hrana - dvije večere...k'o svatovi
Vidjela sam da si napisala to i za svatove...da oni sviraju... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
ma previše je to love... onda mi raspizde onog fašista i geni geni kameni za Novu 2010.... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
audiworld je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ma previše je to love... onda mi raspizde onog fašista i geni geni kameni za Novu 2010....
|
onda dođeš u o2 gdje neće bit fašista i gdje ćeš pit i jest za 150 kuna uz veselu glazbu bez nabrijanih konja i agresije i uz najtopliju atmosferu što postoji. xD |
|
|
|
|
|
Caleb
Ukupno postova: 238 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Ma brate s ekipom kod nekoga najbolje! 200-250kn dati za nesto sto neces ni pojesti ni popiti.. za te pare sredis cugu i hranu za cijelu ekipu... A ono 30kn bastion strava biti ce djece u jednoj ruci duda u drugoj alkohol i skakat ce na narodnjake! |
|
_________________ Ako si bogat zavide ti, ako si siromašan smiju ti se; zato budi nevidljiv! |
|
|
|
hrobo Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Dal se u svim kafićima plača upad ili če biti i onih u kojima je slobodan upad? meni se više sviđa ideja da izađeš van pa ideš gdje ti se najviše sviđa..
dali netko zna |
|
|
|
|
|
Mikro
Ukupno postova: 500 Lokacija: Osijek VBK Spol: Muško
|
Šta je sa glavnim trgom Ante Starčevića |
|
|
|
|
|
kapetan Ukupno postova: 50 Spol: Muško
|
Stvarno užas, budući da dio ekipe ne može bez cajki očito ću morati u Bastion. Hoće bit bar kakva garderoba kad je sve ostalo užas?, pošto rezervacija stola?, cuga kao inače ili još skuplja? |
|
|
|
|
|
kroko Ukupno postova: 16 Spol: Muško
|
Jao što su nabili cijene...još prošle godine su svi poskupili 50kn i više u odnosu na godinu prije...a ove imaju novu foru...platiš upad 30kn pa na cugu potrošiš 300kn,a od klope ništa!!!
Najbolje se s ekipom narakijati kod kuće i otici spavat |
|
|
|
|
|
|
|