Autor |
Poruka |
ePo
Ukupno postova: 84 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Zanima me na koji će broj biti ograničena količina karata? |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
ePo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Zanima me na koji će broj biti ograničena količina karata?
|
na 250, eventualno 10-20 karata više ukoliko netko od stalnih posjetitelja Oxygenea bude odlučio u zadnji čas.
btw. htio sam i ja staviti najavu ali čekam da se plakat završi jer je bilo malih promjena. pošaljem plakat večeras ili sutra najkasnije. |
|
|
|
|
|
Sokios
Ukupno postova: 26 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
Sudjelovao sam prije nekih 4-5 godina u organizaciji doćeka u Oxygenu i moram upozoriti organizatore da je taj prostor preeeemal za 250-260 ljudi. Za donekle ugodnu atmosfreu maksimum je 200 ljudi, inaće će biti nervoze(treba ti 30min da se probiješ do šanka) vjerujte mi! Znam da je svima zarada na prvom mjestu i da 50 ljudi znaći dodatnih 1000 ojra zarade ali nemojte zaj...t ljude. ( Samo prijateljski savjet). Mi smo imali ako se dobro sjećam oko 180 ljudi i bilo je knap. To nije partijana pa da zguraš 300 ljudi i super, morate uzeti u obzir da je cuga bespla i mentaliten balkanaca pijem dok ne povraćam, pa onda pijem još samo zato jer je besplatno Stavite max 200 ljudi i biti će super, možda i sam dodjem |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
|
Sokios je napisao/la: ›
Sudjelovao sam prije nekih 4-5 godina u organizaciji doćeka u Oxygenu i moram upozoriti organizatore da je taj prostor preeeemal za 250-260 ljudi. Za donekle ugodnu atmosfreu maksimum je 200 ljudi, inaće će biti nervoze(treba ti 30min da se probiješ do šanka) vjerujte mi! Znam da je svima zarada na prvom mjestu i da 50 ljudi znaći dodatnih 1000 ojra zarade ali nemojte zaj...t ljude. ( Samo prijateljski savjet). Mi smo imali ako se dobro sjećam oko 180 ljudi i bilo je knap. To nije partijana pa da zguraš 300 ljudi i super, morate uzeti u obzir da je cuga bespla i mentaliten balkanaca pijem dok ne povraćam, pa onda pijem još samo zato jer je besplatno Stavite max 200 ljudi i biti će super, možda i sam dodjem
|
hvala na savjetu i dobroj želji, ali već treću godinu organiziram u oxygeneu razne događaje, od punk, rock, metal svirki, do electro i disko partya pa znam odprilike koliko ljudi je ok i kako se može napraviti da ne bude gužve za šankom. |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
zla_tratinčica
|
evo plakata. |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
zla_tratinčica
|
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
A mi koji nemamo facebook sada ostajemo zakinuti za taj video |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Moglo biti biti zanimljivo...super mjuza...samo...di da uživam 150 kn? |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
zla_tratinčica
|
Stella1989 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Moglo biti biti zanimljivo...super mjuza...samo...di da uživam 150 kn?
|
a valjda ćeš dobit za božić od rodbine nešto xD mislim da je to skroz ok cijena za lokat cijelu večer.
btw. biti će i crnog osječkog točenog. |
|
|
|
|
|
Stella1989
|
zla_tratinčica je napisao/la: ›
a valjda ćeš dobit za božić od rodbine nešto xD mislim da je to skroz ok cijena za lokat cijelu večer.
btw. biti će i crnog osječkog točenog.
|
A joooj...recesija je...tak da ne vjerujem Al stvarno mi se sviđa odabir mjuze, i mislim da bi u Oxygene-u moglo biti najbolje što se tiče toga, a cijena je daleko prihvatljivija od onog glupog Q cluba i tih narodnjačkih prčija koje ne podnosim!
Al svi su ove godine zapaprili cijene 250-300 kn, ali ovo u Oxygene-u mi se stvarno čini super...zabavno i veselo, baš kako bi Novu i trebalo dočekati...i još ne moraš poslije Nove toliko štekat s parama, tak da ću vidjet ak užicam nešto pa dođem s dečkom |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Stella1989
|
E da...pošto nisam pivopija...'oće bit kole, sokova..? Za bambus ni ne pitam jer kontam da će biti, a to onak jedino pijem od alkohola...al i neki sokić bi bilo fino popit |
|
|
|
|
zla_tratinčica
|
Stella1989 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
E da...pošto nisam pivopija...'oće bit kole, sokova..? Za bambus ni ne pitam jer kontam da će biti, a to onak jedino pijem od alkohola...al i neki sokić bi bilo fino popit
|
biti će svakako gustih sokova, coca-cole i fante. svijetlo i tamno osječko, crno i bijelo vino, bambus, vodka i pelin, većina cuge koja i inače bude u o2, samo što će biti osječkog točenog (ne izmiksanog s vodom) od pola litre kako bi se izbjegle gužvare na šanku. |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
|
i da kažem da neće biti neka bijesna vina po 7 kuna i ribari nego uzimamo od vinarije Iuris dobrog vina. |
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Sviđa mi se jes jes. |
|
|
|
Stella1989
|
zla_tratinčica je napisao/la: ›
biti će svakako gustih sokova, coca-cole i fante. svijetlo i tamno osječko, crno i bijelo vino, bambus, vodka i pelin, većina cuge koja i inače bude u o2, samo što će biti osječkog točenog (ne izmiksanog s vodom) od pola litre kako bi se izbjegle gužvare na šanku.
|
Stvarno super! Za ovakav party stvarno vrijedi platiti! Btw, još jedno pitanje: dokad će otprilike biti karata u pretprodaji..? Kako je bilo dosadašnjih godina, dal ponestane..? Da znam dokad mogu skupljat pare |
|
|
|
|
|
|