Autor |
Poruka |
Expresso Ukupno postova: 18 Spol:  Nebitno
|
Katastrofa.Uvijek jedno te isto.Da je lana ili antonija možda bi i došo na trg |
|
|
|
|
 |
Vic.Mackey Ukupno postova: 640 Spol:  Nebitno
|
ne nudi se apsolutno nista drugacije od uobicajenog izlaska u caffe barove, osjecke ljetne noci i slicno, debilana |
|
|
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
ne nudi se apsolutno nista drugacije od uobicajenog izlaska u caffe barove, osjecke ljetne noci i slicno, debilana
|
Pojasni šta bi se to trebalo nuditi drugačije? |
|
|
|
|
 |
Tex Ukupno postova: 37 Spol:  Nebitno
|
Sasvim ok s obzirom na financijsku krizu. Svaka čast! |
|
|
|
|
 |
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol:  Žensko

|
|
|
 |
tibit2009 Ukupno postova: 82 Spol:  Nebitno

|
Za doček nove na otvorenom u sadašnjoj recesiji bilo bi pametnije da se mnogo ne šepurimo jer ko nema platit bolje nek sijedi uz tv. Grad nije dužan praviti tulum i puniti bankovne kartice debilima a mi koji radimo taj iznos nemožemo zaraditi 4 godine što oni traže za dva sata |
|
|
|
|
 |
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
da dođe severina i skine se gola i cijelu večer gola pleše tamo MOŽDA bih otišao... a ne da mi tamo lana ili antonija pjevaju.... trg će mi biti zadnja opcija... čak i poslij opcije ostajanja kod kuće... tako da je to 0 bodova...
ne znam šta ljudi očekuju... upad deset kuna, otvoren šank, klopa naručena iz hotela Osijek i još glazba po izboru... nadam se da bi to bilo ok... |
|
|
 |
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
a jbg... slažem se s tobom da previše traže, al šta ćeš... takav ti je to život... i oept će naći nekoga tko će to platiti i opet će oni biti na svojem... možeš i ti otići zavijati na hladnoću 4 sata i tražiti 100 000 kn... |
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Vidi se da je recesijska Nova godina, nema čak ni Kiće  Ali baš me zanima na što se potroši tih famoznih 206.000,00 kn? Jel to 80% samo na vatromet ili? Ako je tako, što onda ne bi smanjili dozu vatrometa i doveli nekog kvalitetnog pjevača? |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
i kad nije recesija nama je doček ovako jadan ! |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
ja_ivica
Ukupno postova: 138 Spol:  Muško
|
Ja ću potpisati post Stelle i tibita.
Zar ne bi trebala biti neka njihova obveza, i nase pravo da nam u detalje objasne tu svoju racunicu? Bio sam par puta na doceku na trgu, i mogu reci da sam onak impresioniran vatrometom bio svaki put. To netko moze uzeti kao plus, a cinik kao minus. Nije nam grad bogat, stovise, cvili koliko je jadan i siromasan. Tako nam bar govore redovito vlastodrsci, nema se za ovo, ono...znate vec tu pjesmu.
Uglavnom, razumijete sto hocu reci  slobodno komentirajte, zanima me misljenje sugradjana. |
|
_________________ Breastfeeding
It Rocks! |
|
|
 |
ja_ivica
Ukupno postova: 138 Spol:  Muško
|
U biti, trebamo imati svoju veselicu vani na trgu, kao grad.....fino je to......tak da se ne slazem sasvim s tibitom, al ostalo, sve kul  |
|
_________________ Breastfeeding
It Rocks! |
|
|
 |
lancelott Ukupno postova: 158 Spol:  Nebitno
|
Ne čitaš pažljivo. Odluka još nije formalizirana pa je nepotrebno špekulirati iznosima i stavkama.
A moj komentar, kad te već zanima...
Kada građani Osijeka budu dovoljno jaki da si uplate doček Nove godine na izabranom mjestu za nekih bar stotinjak eura, tada će sigurno i Grad biti dovoljno jak da potroši stotinjak tisuća eura za doček Nove godine.
U svakom slučaju, ako si dobre volje, i u dobrom društvu, ne treba ti puno da se zabaviš. Gdje god...  |
|
|
|
|
 |
dund0 Ukupno postova: 139 Spol:  Nebitno
|
ma neznaju ti svirači koliko bi para tražili...pazi ovo: Antonija šola sama 60k kn, a sa Dyacom 80k kn...dakle, Dyaco je 20k kn...a svirku od 4h će bilo gdje van dočeka odraditi za 4000kn ako ne i manje  pa smiješno!!!
a ima se pa se može  |
|
|
|
|
 |
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol:  Muško
|
Jbt koje marke, Žec i grupa Vigor, ne'š ti!! Koji smo mi jadan grad! Al' nema veze, uvjeren sam da će biti zabavnije s ovim našim tezgarošima nego kad bi pjevale neke imaginarne Šole i Lane koje zajedno imaju 2 i pol hitića, a oderale bi nas samo tako. |
|
_________________ Prijete mi noću, u moju sobu krišom uđu. Nađu me budnog gdje slušam otkucaje sata. Priđu mi tiho dok imam kamen 'mjesto srca i lagano sklope prste oko moga vrata. |
|
|
 |
 |
|