Autor |
Poruka |
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol: Muško
|
Mišljenja sam da bi bilo primjerenije u jednoj od osječkih dvorana napravit ovaj spektakl. Kako god, welcome to the jungle tj. klub Plan B! |
|
_________________ Slavonijo 'ko te nije volio, ne zna što je izgubio! |
|
|
|
partibrejkerica
Ukupno postova: 84 Spol: Nebitno
|
Do sada niti jedan Real Tribute u Osijeku nije podbacio
valjda neće ni oni!!! |
|
|
|
|
|
partibrejkerica
|
|
|
|
pere Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno
|
Aj da i to čujem! Ako već ne mogu pravi bend onda barem tribute. Pjevač im ima isti glas kao axl, moglo bi biti dobro! |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
pere je napisao/la: ›
Aj da i to čujem! Ako već ne mogu pravi bend onda barem tribute. Pjevač im ima isti glas kao axl, moglo bi biti dobro!
|
Pjevač nema isti glas kao Axl ali je dovoljno blizu. |
|
|
|
Skakavac
Ukupno postova: 206 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
jedva čekam!!! |
|
|
|
|
|
america Ukupno postova: 96 Spol: Nebitno
|
|
|
|
chica Ukupno postova: 44 Lokacija: tu negdje... Spol: Nebitno
|
now and then whwn I see her face, she takes me away to that special place, and if I stare to long, I'd probably breakdown and cry...
ooooo sweet child o'mine.. |
|
|
|
|
|
partibrejkerica
|
50 kuna?!!???? Pa to je pljačka!!!Do sada niti jedan Real Tribute koji je nastupio u Osijeku nije koštao više od 30 kuna!!!
Mislila sam ići ali ovako nikako neću nasjesti na ovu navlakušu. Neka si agencija koncert nađe druge naivke za pljačku!!! |
|
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
partibrejkerica je napisao/la: ›
50 kuna?!!???? Pa to je pljačka!!!Do sada niti jedan Real Tribute koji je nastupio u Osijeku nije koštao više od 30 kuna!!!
Mislila sam ići ali ovako nikako neću nasjesti na ovu navlakušu. Neka si agencija koncert nađe druge naivke za pljačku!!!
|
a ko voliš neki bend i uživaš u njihovoj glazbi nebi ti trebao biti problem izdvojiti još 20 kn više i popt možda pivo i pol manje |
|
|
partibrejkerica
|
pa istina ali nije riječ o gunsim nego o cover bendu!!! |
|
|
|
|
|
mglg
Ukupno postova: 68 Lokacija: Os Spol: Muško
|
al činjenica je da nitko od tribute bendova nije sviro za preko 30, 35kn.
Osječki Wasted Generation su napravili isto to prije par godina u vegi, ali za ako se dobro sjećam cifru od 10kn. Možda ne izgledaju potpuno isto, ali svirka je taman. |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
i 30 kuna je ne puno nego pre previše za tribute bend. isto tako možeš slušat kod kuće na kazetofonu, ovo je samo lošije. tvrdim da treba dati i 500 kuna za bend koji voliš ali ne kopiju benda koji voliš.. i što je baš bilo rasprava davno na glazbenom forumu sa tim preseravanjem tribute, k***c moj tribute, to su cover bendovi, kopije. |
|
|
|
|
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
mglg je napisao/la ( Pogledaj post): ›
al činjenica je da nitko od tribute bendova nije sviro za preko 30, 35kn.
Osječki Wasted Generation su napravili isto to prije par godina u vegi, ali za ako se dobro sjećam cifru od 10kn. Možda ne izgledaju potpuno isto, ali svirka je taman.
|
par godina? to je bilo prije jedno 6 godina najmanje |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
zla_tratinčica je napisao/la: ›
i 30 kuna je ne puno nego pre previše za tribute bend. isto tako možeš slušat kod kuće na kazetofonu, ovo je samo lošije. tvrdim da treba dati i 500 kuna za bend koji voliš ali ne kopiju benda koji voliš.. i što je baš bilo rasprava davno na glazbenom forumu sa tim preseravanjem tribute, k***c moj tribute, to su cover bendovi, kopije.
|
Ne znam ima stvarno dobrih tribute bandova. Recimo za Garya Mullen bi dao i puno više od 50 kuna... Frajer ne da ima isti glas već je i totalno skinio performance Freddia... Kao da je ovaj živ...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CaejfE6PpjI&feature=related[/youtube] |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
|
|