partibrejkerica je napisao/la:
50 kuna?!!???? Pa to je pljačka!!!Do sada niti jedan Real Tribute koji je nastupio u Osijeku nije koštao više od 30 kuna!!!
Mislila sam ići ali ovako nikako neću nasjesti na ovu navlakušu. Neka si agencija koncert nađe druge naivke za pljačku!!!
a ko voliš neki bend i uživaš u njihovoj glazbi nebi ti trebao biti problem izdvojiti još 20 kn više i popt možda pivo i pol manje
al činjenica je da nitko od tribute bendova nije sviro za preko 30, 35kn.
Osječki Wasted Generation su napravili isto to prije par godina u vegi, ali za ako se dobro sjećam cifru od 10kn. Možda ne izgledaju potpuno isto, ali svirka je taman.
i 30 kuna je ne puno nego pre previše za tribute bend. isto tako možeš slušat kod kuće na kazetofonu, ovo je samo lošije. tvrdim da treba dati i 500 kuna za bend koji voliš ali ne kopiju benda koji voliš.. i što je baš bilo rasprava davno na glazbenom forumu sa tim preseravanjem tribute, k***c moj tribute, to su cover bendovi, kopije.
mglg je napisao/la :
al činjenica je da nitko od tribute bendova nije sviro za preko 30, 35kn.
Osječki Wasted Generation su napravili isto to prije par godina u vegi, ali za ako se dobro sjećam cifru od 10kn. Možda ne izgledaju potpuno isto, ali svirka je taman.
par godina? to je bilo prije jedno 6 godina najmanje
zla_tratinčica je napisao/la:
i 30 kuna je ne puno nego pre previše za tribute bend. isto tako možeš slušat kod kuće na kazetofonu, ovo je samo lošije. tvrdim da treba dati i 500 kuna za bend koji voliš ali ne kopiju benda koji voliš.. i što je baš bilo rasprava davno na glazbenom forumu sa tim preseravanjem tribute, k***c moj tribute, to su cover bendovi, kopije.
Ne znam ima stvarno dobrih tribute bandova. Recimo za Garya Mullen bi dao i puno više od 50 kuna... Frajer ne da ima isti glas već je i totalno skinio performance Freddia... Kao da je ovaj živ...
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow!