Autor |
Poruka |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
moram rec
napokon netko ko radi svoj posao kako spada
svaka cast ekipi iz we love musica |
|
_________________ There can be only one, and that one is me |
|
|
|
Anait
Ukupno postova: 297 Spol: Žensko
|
pa ne mogu vjerovat.. ovo sve zvuči predobro, a mene nema tu....neeeeeeeee |
|
_________________ Quantum est quod nescimus... |
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
maddox_rumble je napisao/la ( Pogledaj post): ›
moram rec
napokon netko ko radi svoj posao kako spada
svaka cast ekipi iz we love musica
|
i ja kažem, carevi, i datum mi se sviđa jakojakojako iz puno razloga. xD
thumbs up! |
|
|
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Weeeeeee, super |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Slažem se apsolutno, iako mi malo sve sumnjivo, jer sam već vidio izjave nekih bendova koji su tu na popisu, da uopće nisu upučeni da sviraju, tj da ih nitko nije kontaktirao...
Nadam se da će na kraju sve ispasti dobro, jer za prvu godinu nečega ovakvog ( prošlu ne računam, to je bla totalno drugačija priča ) program izgleda stvarno jako jako dobro...
Btw nadam se da je ovo greška da će Kiril biti na elektro stageu, jer to znači da je bez benda, a to je onda 50% lošiji nastup... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
zla_tratinčica
|
znajući tko je odgovoran za bendove, vjerujem da će svi ti bendovi nastupati |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
znajući tko je odgovoran za bendove, vjerujem da će svi ti bendovi nastupati
|
možda isti onaj koji je već jednom prije par mjeseci najavio koncert Gužve bez da je kontaktirao bend.
A Debeli da svira u Osijeku 2 mjeseca prije Panoniana koji tradicionalno sviraju u tom istom prostoru svake godine, zvuči mi jako nerealno... |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
|
to sa gužvom je bio nesporazum kolko se ja sjećam xD trebalo je biti koncerta ali nije se prostor dobio, a za debele ne znam, sumnjam da bi stavljao da sviraju bez da bar kocu kontaktira.. ne znam. |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Kiril i Barbara Tucker... We love music, volim vas! <3 |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
bit će ovo veselo ljeto u Osijeku |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
We Love Music Osijek Ukupno postova: 22 Spol: Nebitno
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
znajući tko je odgovoran za bendove, vjerujem da će svi ti bendovi nastupati
|
možda isti onaj koji je već jednom prije par mjeseci najavio koncert Gužve bez da je kontaktirao bend.
A Debeli da svira u Osijeku 2 mjeseca prije Panoniana koji tradicionalno sviraju u tom istom prostoru svake godine, zvuči mi jako nerealno...
|
Sto se tice rock stagea za taj je stage zaduzena Udruga Osijek United a mi iz We love music imamo puno povjerenje u njihov rad, jer da nemamo nebi s njima suradivali. I vjerjte da sve sto pise biti ce to Vam nasi dragi sugraddani garantiramo.
Nadam se da do sada niste imali sa nama losa iskustva jer sve sto smo obecali to smo i ostvarili (WLM fest 2009, Bozicna pivnica i Nova godina Esseker centar.
Vas We Love Music |
|
|
|
|
|
besprizorni Ukupno postova: 65 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
a tko će to sve platit? |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
|
besprizorni je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a tko će to sve platit?
|
pa karte i šank, kad je kvalitetan program, onda ljudima nije problem izvalit koju stoju kuna za 2-3 dana.. |
|
|
|
|
|
|
|