Autor |
Poruka |
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
Program je odličan, posebno ako uzmemo u obzir ovu kriznu godinu. Drago mi je da vidim da surađujemo s gradovima prijateljima.
Nadam se da će posjećenost biti dobra, i da će više ljudi biti na događanjima nego po kafićima u Tvrđi (kako se, nežalost, znalo događati proteklih godina). Nadam se, također, da će se organizatori pobrinuti da ozvučenje na predstavama bude kvalitetno riješeno, tako da i oni iz zadnjih redova čuju.
Vidimo se!  |
|
|
|
|
 |
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Op op, već do tada će se izdati naš zbornik... Lijepo...
Obožavam dane kulture koji me svake godine ugodno iznenade  |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
 |
kata xenox Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
Odlican program!! jako se veselim  |
|
|
|
|
 |
lingvist Ukupno postova: 353 Lokacija: Osijek - Bosutsko Spol:  Muško
|
jedva čekam  |
|
|
|
|
 |
sat2 Ukupno postova: 22 Spol:  Nebitno
|
Odlično...samo, tko je taj Raff, nisam čuo za njega! Sa koje je akademije?
Program je stvarno OK! |
|
|
|
|
 |
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol:  Žensko
|
zanima me hoće li ovo s predstavama i slično ići po principu "tko prvi dođe-njegovo mjesto" ili će biti neke sheme s podjelom ulaznica? nisam sigurna da znam kako je bilo organizirano prošlih godina, čini mi se da je bilo svakako. |
|
 |
nora
Ukupno postova: 126 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Tko prvi, njemu djevojka! Uvijek tako bude... |
|
_________________ Smile...happy looks good on you...  |
|
|
 |
komarac
Ukupno postova: 100 Spol:  Nebitno
|
Palac gore za after partyje
Bilo bi OK da maknu one radioaktivne ljude sa sluzbenih stranica... grozan mi je taj vizualni identitet i nikako mi ne ide uz ostale materijale OLJK-a...
Jos jedan palac gore za ranije objavljivanje programa i rasporeda (prosle godine su to propustili napraviti), za ukljucivanje Akademije u program, za suradnju s gradovima prijateljima
Jedino u cijeloj prici ne vidim Anocica, cija je suradnja prethodno najavljivana.
O ulaznicama bi se isto moglo poceti razmisljati, posebno ako se u narednim godinama budu kresale dotacije Ministarstva i vise angaziralo Akademiju...
Mali minus ide manjku koncerata (jazz), ostalo looks good. |
|
|
|
|
 |
BrunCHI Ukupno postova: 85 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
što je tu komedija? išao bi se smijati na nešto, jel mi imate što za preporučiti iz programa? |
|
|
|
|
 |
america Ukupno postova: 96 Spol:  Nebitno
|
Odlično je što OLJK uopće postoji u ovo recesijsko doba, ali nikako ne dijelim mišljenje kako je program bolji nego prošlih godina. Nedostaju kvalitetni glazbeni programi. Uključivanje Umjetničke akademije za svaku je pohvalu. |
|
|
|
|
 |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
|
|
 |
dund0 Ukupno postova: 139 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
nora
Ukupno postova: 126 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Gospon gradonačelnik ni govor nije znao pročitati kako spada.
Predstava...pojedinci su dobro odglumili svoje uloge, ali u cijelosti...vrlo loša predstava. |
|
_________________ Smile...happy looks good on you...  |
|
|
 |
Redakcija 031
Ukupno postova: 69572 Spol:  Nebitno
|
Zbog tehničkih zahtjeva gostujućeg ansambla, predstava Hansa Christiana Andersena, 'Palčica' održat će se sutra, 01. srpnja 2010. u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića. Početak je u 20 sati. |
|
|
|
|
 |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
U utorak, 6. srpnja 2010., koncert ADIEMUS zbog velikog interesa publike izvest će se dva puta, u 21:00 i u 22:30 h.
21:00, 22:30
Karl Jenkins: ADIEMUS
koncert
Pjevački zbor Brevis i Umjetnička akademija u Osijeku
dirigentica: Antoaneta Radočaj Jerković
Barutana
U petak, 9. srpnja 2010., ambijentalna premijera dječje predstave "DJEČACI PAVLOVE ULICE" održat će se u dvorištu Prehrambeno-tehnološkog fakulteta zbog raskvašenog terena na lijevoj obali gdje je prvotno bila predviđena. Reprize 10. i 11. srpnja, također su u istom prostoru.
21:00
Ferenc Molnar/Matko Botić
DJEČACI PAVLOVE ULICE
ambijentalna premijera dječje predstave
Dječje kazalište Branka Mihaljevića u Osijeku i Hrvatsko kazalište Pečuh
redatelj: Janos Szikora
Dvorište Prehrambeno-tehnološkog fakulteta, alternativni prostor Dječje kazalište |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
 |
 |
|