Autor |
Poruka |
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
|
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
EviL P jeL Behemoth??? |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
Mother Earth
|
A ne misLim xD aL tako sam načuLa... |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
Nekvinda
Ukupno postova: 138 Lokacija: Istočno od šanka Spol: Muško
|
istovremeno kad se odrzava i exit? steta... |
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
[04.06.2010.] Danas su najavljeni i izvođači na electro stageu...Headlinere Urban festa Osijek uz Osječko ćemo objaviti uskoro... stay tuned! |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
AlkicOs
Ukupno postova: 82 Lokacija: ZP Ghetto Spol: Muško
|
Ha HA Ha, * behemoth *
baš nam treba to lajanje u 2 u noći omfg. |
|
|
|
|
|
Mother Earth
|
|
|
|
|
|
Juzomachine
Ukupno postova: 68 Spol: Muško
|
BEHEMOTH!!! Anedali sam tamo! |
|
_________________ I am the chmar |
|
|
|
Evil Poodingh
|
AlkicOs je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ha HA Ha, * behemoth *
baš nam treba to lajanje u 2 u noći omfg.
|
Ide se sa planom da se nešto ponudi svakoj publici, budi liberalan i solidaran |
|
|
|
|
|
dumbaos
Ukupno postova: 163 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
Evil Poodingh je napisao/la ( Pogledaj post): ›
AlkicOs je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ha HA Ha, * behemoth *
baš nam treba to lajanje u 2 u noći omfg.
|
Ide se sa planom da se nešto ponudi svakoj publici, budi liberalan i solidaran
|
OK, ali ne znam baš da nam treba takvih antikrisata. Nije ni čudo da su nam poplave. |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
pa kad je zadnji put nešt tak trulo bilo tu
treba mal i za mračnjake...
odoh sad pogledat šta je taj behemot
e sad da se ostvari ono što sam ja načuo (sepultura) |
|
|
qweasy Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
kao doveli bi behemoth da ne dolaze na exit, da, da! * |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
|
Sepultura je bila u pregovorima, na kraju se uzeo Behemoth, jer Sepultura ipak više nije ono što je bila...
@qweasy i gdje je problem ako dolaze na Exit, pa svi koncerti većih bendova u manjim mjestima se rade na taj način da ih se pokupi kada su negdje blizu na turneji. Uostalom to je bend koji ne bi ni dolazio iz Poljske bilo gdje na jedan koncert, ako nije na turneji, ljudima stvarno svašta smeta... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Mother Earth
|
Ma svaka vam daLa! A stvarno voLite kenjat po svemu.. To je veLik bend u metaLu i doLaze u naše maLo seLo! Moj dragi i ekipa ne mogu bit sretniji zbog ove vijesti!! |
|
|
|
|
|
|