Autor |
Poruka |
fatalni_cevap
Ukupno postova: 541 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
opet te neke "xy Djice" dovode hahh. sta ces |
|
_________________ Potpis |
|
|
|
Emaa Ukupno postova: 3 Spol: Žensko
|
dali mogu mlađi od 18?
mislim na 15-godišnjake. |
|
|
|
|
|
punjena paprika Ukupno postova: 14 Spol: Nebitno
|
ne preporučujem |
|
|
|
|
|
MajaM Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
haha. zašto ne preporučuješ? |
|
|
|
|
|
cibura1
Ukupno postova: 146 Lokacija: osk-rtf Spol: Muško
|
a jel bi mogli stariji malo... npr ja cu sda 17 godina u 2 mjesecu.. jel bi se moglo onda |
|
|
|
|
|
Someone
Ukupno postova: 191 Lokacija: Skoro pa Osijek Spol: Muško
|
Predvorje dvorane? Koji je to točno dio? |
|
|
|
|
|
plavusaa Ukupno postova: 147 Spol: Žensko
|
Prednji dio dvorane kad stepenicama ides gore, bila sam tamo na partyu od Fashion Incubatora i stvarno je bilo odlicno, prekrasan prostor.
Someone je napisao/la: ›
Predvorje dvorane? Koji je to točno dio?
|
|
|
|
|
|
|
-xoxo-
Ukupno postova: 102 Spol: Žensko
|
ko radi te plakate nakaradne da mi je znat... |
|
|
|
|
|
vanja.ladydance Ukupno postova: 18 Spol: Nebitno
|
Dragi studenti kod mene ćete imati popust na ulaznice '' Sexy&Glam '' dočeka Nove Godine uz predočenje x-ice
Više informacija uskoro!!! |
|
|
|
|
|
vanja.ladydance Ukupno postova: 18 Spol: Nebitno
|
Predvorje dvorane Gradski vrt! |
Opis: |
|
Veličina: |
72.24 KB |
Pogledano: |
82 put(a) |
|
Opis: |
|
Veličina: |
40.03 KB |
Pogledano: |
81 put(a) |
|
|
|
|
|
|
chosen
Ukupno postova: 587 Spol: Nebitno
|
Ono što volim od WLM je što svaki put dovedu neke najnepoznatije djice i onda se ponašaju i razlgasaju kao da su doveli najbolje svijetske Dj ^^ |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
|
Bastion Osijek Ukupno postova: 177 Lokacija: Tvrđa, Osijek Spol: Nebitno
|
|
|
|
plavusaa Ukupno postova: 147 Spol: Žensko
|
Joj ajd mal budite sretni i zahvalni da pored vas itko zeli nest organizirati. Pa ja ne vjerujem, pa da stvarno dovedu najbolje DJ-eve na svijetu (što je stvarno i relativan pojam, ukusi su razliciti, Tiesto koji je koliko, 3 puta proglasen najboljim DJ-em, garantiram da ga ovdje 200 ljudi moze popljuvati). Iskreno sumnjam da ovdje ista vise moze uspjeti. Da napravimo par uspjesnih partya za redom, sigurna sam da bi i dovodili ''najbolje svjetske DJ-eve'' jer bi bili u mogucnosti to organizirati, ali ovako čemu i još bolje pitanje kome?
chosen je napisao/la: ›
Ono što volim od WLM je što svaki put dovedu neke najnepoznatije djice i onda se ponašaju i razlgasaju kao da su doveli najbolje svijetske Dj ^^
|
|
|
|
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
LoL
Pitaš li se zašto nemože uspjeti i tko je kriv?
Btw DJ MAG je drlog od časopisa i nije mjerilo kvalitete, već popularnosti. Nekada su bili popularni i Marina Perazić, Senna M, Duško Lokin... |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
chosen
Ukupno postova: 587 Spol: Nebitno
|
plavusaa je napisao/la: ›
Joj ajd mal budite sretni i zahvalni da pored vas itko zeli nest organizirati. Pa ja ne vjerujem, pa da stvarno dovedu najbolje DJ-eve na svijetu (što je stvarno i relativan pojam, ukusi su razliciti, Tiesto koji je koliko, 3 puta proglasen najboljim DJ-em, garantiram da ga ovdje 200 ljudi moze popljuvati). Iskreno sumnjam da ovdje ista vise moze uspjeti. Da napravimo par uspjesnih partya za redom, sigurna sam da bi i dovodili ''najbolje svjetske DJ-eve'' jer bi bili u mogucnosti to organizirati, ali ovako čemu i još bolje pitanje kome?
chosen je napisao/la: ›
Ono što volim od WLM je što svaki put dovedu neke najnepoznatije djice i onda se ponašaju i razlgasaju kao da su doveli najbolje svijetske Dj ^^
|
|
dijete...ajde se drogiraj kao i sva normalna djeca... |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
|
|
|