Autor |
Poruka |
lingvist Ukupno postova: 353 Lokacija: Osijek - Bosutsko Spol: Muško
|
Da bude samo upola dobro kao prošle godine, bit ću prezadovoljan:) |
|
|
|
|
|
Daystrom Ukupno postova: 49 Spol: Nebitno
|
Nema Zvoneta Bogdana ove godine... |
|
|
|
|
|
Spuzva_Bob_Skockani Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
može i bez njega, imaju jaka imena i jedva čekam |
|
|
|
|
|
Kugla
Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Zašto Hladno Pivo, bolje da su cigoše neke doveli (osim ovih već navedenih, jel).. |
|
|
|
|
|
gigi27 Ukupno postova: 122 Spol: Žensko
|
Cinkuši!!!!!! E, narode, te ljude morate doživjeti! Prava stvar za surduk, eto me i ove godine....... |
|
|
|
|
|
slavonjara
Ukupno postova: 161 Spol: Muško
|
prekrasan spoj urbanog i ruralnog... definitivno jedan od najboljih događaja u našim krajevima. |
|
|
|
|
|
ToniOsk
Ukupno postova: 407 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Gdje je najbolje od ovih događanja, mene najviše privlači ovo gdje je hladno pivo u Zmajevcu?
Jel ima i piva ili samo vino ?
iii.. Jel to na otvorenom , kako, šta,gdje, jel ima tko kakvu sliku sa događanja 'ko je bio prije? |
|
_________________ I am what I am. |
|
|
|
|
Gdje je najbolje od ovih događanja, mene najviše privlači ovo gdje je hladno pivo u Zmajevcu?
Jel ima i piva ili samo vino ?
iii.. Jel to na otvorenom , kako, šta,gdje, jel ima tko kakvu sliku sa događanja 'ko je bio prije?
|
Bio sam prošle godine, bilo genijalno, otvoreni vinski podrumi, naravno, ima i piva po birtijama, bude na otvorenom... |
|
|
|
|
|
|
Bilo je divno prošle godine......sve se događa u uličici, tzv. surduku, gjde je i stage.....ambijent je prekrasan, sa svake strane ulice su otvoreni podrumu s ponudom vina, alkoholne domaće cuge. Kvalitetno vino prodaje se povoljno, i isplati se baš to domaće tamo kupovati i piti. Svaka čast pivu, al kraj toliko dobrog vina, šteta mi lokat pivo.narod se zabavlja, opušten je na selu, isplati se ići i preko dana jer se stalno nešto događa.....ma ono, dva dana zabave i gušta na selu...uz jako dobre izvođače, i dobru glazbu, naravno |
|
|
|
|
|
|
i da, ove godine neće biti ni komaraca, po svemu sudeći |
|
|
|
|
|
|
Hoće li, kao i prošle godine, busevi stalno razvoziti po Baranji od događaja do događaja? |
|
|
|
|
|
obivankenobi Ukupno postova: 21 Spol: Nebitno
|
Hoće li, kao i prošle godine, busevi stalno razvoziti po Baranji od događaja do događaja?
|
Naravno sve one koji kupe ulaznicu u pretprodaji voze busevi...ove godine će voziti i iz belog manastira |
|
|
|
|
|
mimiz Ukupno postova: 92 Spol: Nebitno
|
meni ništa nije jasno....
jel za 100kn dobijem kartu za sve sadržaje za subotu i jel to obuhvaća i bus??
i kolika bi bila karta za oba dana?
malo su povisili cijenu ove godine, ako se ne varam.... |
|
|
|
|
|
|
Zanima me ova svirka romskih virtuoza koliko bi otprilike trebala potrajati (možda uzmem dnevnu kartu za subotu pa da znam kad ću stići na Hladno pivo, Cinkuše i Kal)? I jel sviraju prvo Cinkuši i Kal ili Hladno pivo? I kakvu vrstu glazbe svira Kal? |
|
|
|
|
|
|
I te kako povisili - prošle godine za 40 kn dobio prijevoz, koncert Tamare Obrovac, Kočani i Rundeka. Ali ne mogu reći da je pretjerano, iako je osjetno skuplje. |
|
|
|
|
|
|
|