Autor |
Poruka |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
nećemo se lagat. SAFT redovito bude sprdačina |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
fatalni_cevap
Ukupno postova: 541 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
treba maknit iz texta ..."velikim" glazbenim svjetskim imenima..
gdje to mogu bit velika svjetska imena. sta vam je |
|
_________________ Potpis |
|
|
|
bizo32 Ukupno postova: 36 Spol: Nebitno
|
treba maknit iz texta ..."velikim" glazbenim svjetskim imenima..
gdje to mogu bit velika svjetska imena. sta vam je
|
malo sačekaj nisu još sva imena izbačena,
samo da je srat!!! stvarno nitko da bi nešto pohvalio!! |
|
|
|
|
|
Filip. Ukupno postova: 125 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Evo ja pohvaljujem da uopće ikakva 'imena' dolaze u Osijek, među obrazovanu publiku |
|
|
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja isto pohvaljujem
samo radite i nedajte se |
|
_________________ There can be only one, and that one is me |
|
|
|
mazurio Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
Odlicno.Ovo je super..Samo da je vise ovakvih dogadjanja.Odlicno za razbijanje monotonije nocnog zivota Osijeka. |
|
|
|
|
|
b0o
Ukupno postova: 63 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
meni je SAFT bio sjajan prošle godine!!!
Dosta su se potrudili, i najbolji je bio dio sa jastucima i đabalebarenjem! Treba ici i ove godine, zašto ne?! |
|
_________________ Bio je to još jedan od onih dana kad ti baš ne ide... No, da njih nije, kad bi se i setio da postoje i dobri dani? |
|
|
|
djiga Ukupno postova: 14 Spol: Nebitno
|
bilo je dolično samo da nije bilo cinakanja od strane druge uduge i dolaska policije al dobro bilo je odlično prošle a bome i pretprošle godine tako da nesumnjam da će isto tako biti i ove godine
đabalebarenje area definitivno pun pogodak ;-) |
|
|
|
|
|
Korina
Ukupno postova: 416 Spol: Žensko
|
Nadam se da će se ove godine obratiti pozornost da se glazba gasi u 01h pa da ne bude poslije "Nismo znali." I da kao Bubi jedini može dati posebno odobrenje da i poslije tog vremena može biti glazbe.
Nije rješenje ni pljuvat po drugima da su ih syebali, potrebno je malo bolje se pripremiti i ishodovati sve dozvole dovoljno rano i provjeriti barem tjedan dana prije početka, vrijede li te dozvole i jesu li se možda promijenila pravila igre u međuvremenu jer se u ovom gradu, naravno, nikad ne zna na čemu si.
Mislim da je 5 cenera previše za ulaznicu. Šta me briga što je to cjelodnevna, rijetko ko misli tamo boraviti cijeli dan. Malo se furamo na Exit, kao... |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen? |
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
Mislim da je 5 cenera previše za ulaznicu. Šta me briga što je to cjelodnevna, rijetko ko misli tamo boraviti cijeli dan. Malo se furamo na Exit, kao...
|
Prošle godine ste svi imali priliku kupiti 3dnevnu kartu u pretprodaji po cijeni od 50 kn.
Što je tu previše? Hočeš možda da oni plate tebi? Btw nepotrebno je da prodaješ pamet jer svatko iole ozbiljan bi se trebao ugledati na Exit. |
|
|
|
|
|
Korina
|
Pa o tome se i radi, ali očito nečiji mozak ne kopča.
Neka se prodaju jeftinije ulaznice za pojedini događaj, a ne za cijeli đumbus, garant bi više zaradili i veća bi posjećenost bila.
I tako je, bolje biti neka wannabe kopija, nego original.
Čestitam avantgarde |
|
|
|
|
dio procesa Ukupno postova: 8 Spol: Nebitno
|
Korina mislim da je bilo mogućnosti da se kupi prošle godine ulaznica jedana dan. Nadalje, kako si dovraga povezala Exit s ovim? Sličnost im je festival u imenu i jedna nula više u cjeni. Glazbeni festivali su najčešće vezani uz sličanu višednevnu šemu glazbe i druženja ,a osim exita postoje još mnogo takvih po cjelom svijetu. I ono najbitnije; shvaćam da je kriza i da je svima teško, ali pobogu, 50kn je puno u ovom slučaju??? |
|
|
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
Korinica trkelja gluposti bez pokrića, na žalost.
Da je imalo upućena u organizaciju, pa makar ozbljnijeg rođendanskog tuluma, šutila bi kao zalivena.
M, što Exit nije za usporedbu s niti jednim malo poznatijim festivalom u blizini, tu još ne shvaća da festival poput SAFTA nije toliko internacionalan koliko bi želio biti. Što se posjetitelja tiče, jel. Dakle, osuđeni su na publiku u krugu od 150 km, plafon. Kako li ona samo misli da se pokriju svi silni troškovi od potencijalne publike? Korina, Korina...
ccccccccccc
Možda sam ja pak u krivu. Trebali bi osječki organizatori pucati na Burning Man priču. |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Support od ekipe UFO festivala...
a što se tice seratora, kao što sam već napisao, napravi im koncert U2, Metallica i Halid Bešlić, da bude za svakoga ponešto, stavi upad bespla, i naci ce se opet netko koji ce srati sto je pivo 10kn
samo naprijed ekipa, borimo se protiv istih problema, no uspjet cemo, kako mi, tako i vi |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Korina
|
Neviđeno kako ljudi konstruktivne prijedloge odmah shvaćaju kao kritike i sikću sve u 16, a očito da neke stvari prošle godine nisu štimale, čak su se "prijetili" da će festival premjestit negdje drugdje, a sad su "osuđeni na publiku u krugu 150 km".
I onda opet kad budu nezadovoljni s konačnim ishodom, bit će da ih je Grad syebo i prijavila ih "konkurentska" udruga. Svašta.
No, živi bili, pa vidjeli! |
|
|
|
|
|
|