Autor |
Poruka |
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
ne mogu vjerovati da će se i ovo konačno dogoditi... zato i je jučer bila nevrijeme sa tučom... |
|
|
|
redhead Ukupno postova: 131 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
stvarno, napokon da i mi imamo normalan autobusni kolodvor i da nas nije sramota pokazati ga. samo da sve proradi kako treba. |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Suupeer!! |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Noelle Ukupno postova: 34 Spol: Nebitno
|
Toplo se nadam da će zaposliti neke nove ljude na šalterima, jer one stare njuške su odbojne i toliko neljubaznToe da ne bi smjeli raditi s ljudima. |
|
|
|
|
|
chosen
Ukupno postova: 587 Spol: Nebitno
|
uzeo si mi slova s tipkovnice ^^ baš to...napokon normalan kolodvor još samo da zaposle normalne ljude.... |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
|
multi Ukupno postova: 32 Spol: Nebitno
|
i ja se toplo nadam da 031 dobije normalne forumaše za normalan forum..a ako se k tome još odljepe sa svojih fotelja i zaposle za šalterom novog autobusnog kolodvora i pokažu sav svoj optimizam i nadnaravnu pristojnost..to bi bilo odlično |
|
|
|
|
|
poison_ivy
Ukupno postova: 332 Spol: Muško
|
lo0l
a na sta ce to izgledati, ovako "polu-gotovo" |
|
|
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol: Nebitno
|
lo0l
a na sta ce to izgledati, ovako "polu-gotovo"
|
na polu-pano |
|
|
|
|
|
|
i ja se toplo nadam da 031 dobije normalne forumaše za normalan forum..a ako se k tome još odljepe sa svojih fotelja i zaposle za šalterom novog autobusnog kolodvora i pokažu sav svoj optimizam i nadnaravnu pristojnost..to bi bilo odlično
|
čuj multi, dovoljno sam pristojna da ti ne vratim dozom sarkazma kojom se ti služiš na 031 forumu, a čini se kako si baš ti jedan ili jedna od šalteraša, što po načinu izražavanja i odaješ. |
|
|
|
|
|
poison_ivy
|
svo u staklu, a hvalili su s ei kvazi fitness dvoranom i tko zna sve cime ne jos. |
|
|
chosen
Ukupno postova: 587 Spol: Nebitno
|
hoćeš da ti skeniram 8 autobusnih karata gdje 6 karata ima drugačiju cijenu i kopiran mail koji sam poslao njima s odgovorom gdje su mi doslovno napisali da se cijene određuju doslovno kako oni hoće i kako se njima svidiš i da rade što god oni hoće? ili da ti kopiram račune od njih gdje su mi naplatili 50 kuna više njihove usluge a dan nakon toga kad sam otišao tražiti povrat svojeg novca su mi rekli da je to nemoguće iako su priznali da su krivo unijeli popust i uzeli mi 50 kuna više a da nepričam da kad sam ih došao pitati njihovo "dobar dan " je bilo šta hoćeš mali....svi koji rade na tim šalterima su primitivne balkanske seljačine sa 3 godine osnovne škole i knjigama za četvrti...treba im svima dati otkaz i kupiti knjigu za bonton da se malo nauče pristojnosti. |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
zemljotresi, poplave, tsunamiji ... otvorenje osjeckog autobusnog kolodvora ... sve su to znaci da se kraj blizi. smak svijeta je pred vratima |
|
|
|
|
|
rockeros
Ukupno postova: 661 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
hm 4 slika odolje...hoce tu putnici izlaziti ili cekat ili sta??mogli su neku nadstresnicu za sunce.... |
|
_________________ crk'o nam Marshall-mislim na pojačalo |
|
|
|
poison_ivy
|
lo0l, u pra
u pravu si, a tek kad ljusne kisa (ili grad kao sada), to ce biti niski start do vrata autobusa. Ma ne znam jesu gluplje mogli na brzinu igraditi kolodvor koji se preko 4 godine gradi |
|
|
|
hoćeš da ti skeniram 8 autobusnih karata gdje 6 karata ima drugačiju cijenu i kopiran mail koji sam poslao njima s odgovorom gdje su mi doslovno napisali da se cijene određuju doslovno kako oni hoće i kako se njima svidiš i da rade što god oni hoće? ili da ti kopiram račune od njih gdje su mi naplatili 50 kuna više njihove usluge a dan nakon toga kad sam otišao tražiti povrat svojeg novca su mi rekli da je to nemoguće iako su priznali da su krivo unijeli popust i uzeli mi 50 kuna više a da nepričam da kad sam ih došao pitati njihovo "dobar dan " je bilo šta hoćeš mali....svi koji rade na tim šalterima su primitivne balkanske seljačine sa 3 godine osnovne škole i knjigama za četvrti...treba im svima dati otkaz i kupiti knjigu za bonton da se malo nauče pristojnosti.
|
tako je i to će potvrditi svi koji se silom prilika koriste njihovim uslugama. |
|
|
|
|
|
|
|