Autor |
Poruka |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
ok, goste bolje da ne komentiram. iako sam siguran da će puno ljudi uživati. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
....ma daj, Don - ajde nemoj se stiditi...znamo mi da ćeš bacati grudnjake na Škoru, negdje iz prvih redova... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
![](images/spacer.gif) |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
ok, moram prokomentirati goste!
škoro i colonia - ne znam tko je veći treš!
enis je zabavan kad se ne trudi biti zabavan.
zuhra je ok lik, zabavan, ali nekad želi biti shvaćen ozbiljno, a to ljudi ne shvaćaju ozbiljno.
potrudit ću se da ne budem tamo u to vrijeme, jer bi moglo biti bacanja svega, po mogućnosti težeg od grudnjaka. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Ja neću komentirati plakate. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Ed Wood
Ukupno postova: 144 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Što znači portastičan ?!
Na kojem je to jeziku ?
Na hrvatskom nije, a koliko sam provjerio niti na nekom drugom.
Ta riječ ne postoji.
Ima li netko u marketingu Portanove mandat za izmišljanje novih riječi ?
Prestanite frunkovati (upravo sam izmislio tu riječ i samo ja znam što znači ali ću je koristiti u javnosti jer se to očito može).
Jad i bijeda... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Kruha i igara!!!
Ali u osječana je kruha sve manje ![Sad](images/smiles/icon_sad.gif) |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_dntknw.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Vic.Mackey Ukupno postova: 640 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
takvo slavlje radi samo Kralj neukusa kao sto je "generalni potroš"..... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Archy Ukupno postova: 10 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Dragi Osječani, dođite u subotu u Portanovu i oko 21 sat pogledajte vatromet NIKADA aposlutno NIKADA viđen u Osijeku. NAJVEĆI,NAJBOLJI, NAJKVALITETNIJI, jednostavno ostat ćete bez riječi. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
pennywiser Ukupno postova: 73 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
tooo!!! druženje sa škorom! ou jea! |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
fatalni_cevap
Ukupno postova: 541 Lokacija: Osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
svaki puta ista prica.
ko i za novu godinu sto svi imaju NAJVECI VATROMET U GRADU |
|
_________________ Potpis |
|
|
![](images/spacer.gif) |
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Rekao bi Francika:
Umjesto NAJVEĆEG vatrometa bolje bi bilo da dobijemo barem jednu pravu proizvodnu firmu sa velikim brojem novozaposlenih.
da, da... dobro ja rekoh gore:
igara bez kruha ![Crying or Very sad](images/smiles/icon_cry.gif) |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_dntknw.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Archy Ukupno postova: 10 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
fatalni čevap - dođi i uvjeri se za vatromet, pa poslije možemo napraviti forum zašto grad Osijek plaća masno vatromete, a od pravog vatrometa ni V.
zaljubljena u Osijek - zašto te brine največi vatromet umjesto zaposlenja, pa ne plaća ga grad, nego privatna firma koja može obilježavati godišnjice, rođendane kako god to želi - sa ili bez - koncerata, vatrometa, predstava, kavijara, itd.,itd., u krajnjoj liniji portanova je zaposlila cca 800 ljudi u Osijeku i okolici. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
tranquilize Ukupno postova: 548 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
ne bi bas rekao "zaposlila" vise "relocirala" ili "dislocirala" |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
upravo to...
zaposlili ste vi penis od ovce...a ne 800 ljudi...
90% zaposlenih je samo premješteno u portanovu....a što se tice vatrometa....slobodno napišite koliko taj vatromet košta....odnosno koliko ce novaca biti sprženo na nebu....nebili se pokazala parada jada i kica |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Največa mana ljudima su ljubomora i zavist. Zašto,a pogotovo mi Osječani moramo biti ljubomorni i zavidimo svakome tko je uspio u životu.Ne znam niti me zanima koliko košta vatromet jer ga ja ne plačam ali vjerujem daleko manje od cijene jedne Colonie ili Škore.Mene zanima koliko i kome plačamo GRADSKE vatromete, jer su NIKAKVI. A što se tiče zapošljavanja i investiranja - pa sami smo si izabrali ljude u Gradskom poglavarstvu i Županiji koji o tome moraju razmišljati i voditi brigu. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|