Autor |
Poruka |
fatalni_cevap
Ukupno postova: 541 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
koliko desetaka kuna ce ove godine bit casa piva? |
|
_________________ Potpis |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
fatalni_cevap je napisao/la: ›
koliko desetaka kuna ce ove godine bit casa piva?
|
nije problem dati novce za PIVO...al žali bože novaca za ovo što toce kad su ovako velike manifestacije.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
pennywiser Ukupno postova: 73 Spol: Nebitno
|
Jel to ono što je prije bilo dobro i zabavno? |
|
|
|
|
|
Vic.Mackey Ukupno postova: 640 Spol: Nebitno
|
opet pišaka teče u potocima grada Osijeka |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
tamna strana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
fatalni_cevap je napisao/la: ›
koliko desetaka kuna ce ove godine bit casa piva?
|
nije problem dati novce za PIVO...al žali bože novaca za ovo što toce kad su ovako velike manifestacije....
|
ovo što toče na "danima piva" se ne može nazvati pivom |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
kad ce vise objava programaaaaaa |
|
|
|
|
|
Carobnica
Ukupno postova: 599 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Da šatore puni punk i rock - bilo bi punka i rocka. Kakvi "građani", takva i vlast i dani piva i većina stvari i pojava u gradu. |
|
_________________ Ignorance is bliss! |
|
|
|
dino_bno
|
Carobnica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Da šatore puni punk i rock - bilo bi punka i rocka. Kakvi "građani", takva i vlast i dani piva i većina stvari i pojava u gradu.
|
Navedi mi neku drugu manifestaciju u gradu gdje nastupaju tamburasi. |
|
|
|
|
|
Carobnica
|
dino_bno je napisao/la: ›
Navedi mi neku drugu manifestaciju u gradu gdje nastupaju tamburasi.
|
Prestala sam ići na sladoled u Hotel Osijek petkom navečer otkad su tamo tamburice.
Em pretjeruju i gnjave s njima, em je preglasno i ne može se normalno pričati.
Tamburica ima gdje god hoćeš. Svako javno zbivanje ima nastup tamburaša. Doček sportaša, doček ovoga, doček onoga. Sve tamburaši i tamburice. I ajd da su to neki pošteni ansambli, već sve seljačijska tezga.
Nemam ništa protiv tradicije, ali i tradicija ima svoje mjesto i vrijeme. Dok KUD-ovima skidam kapu na čuvanju tradicijskih vrijednosti, ovo danas što gledamo po ulici je šund, kič i seljačija.
I nemoj se sada vrijeđati, to je tako. Jednostavno treba prihvatiti da je to seljačija i da ljudi u ovom kraju otkidaju na seljačiju i folk. Pravi znak provincije i provincijskog ukusa. Onaj tko ne otkida na to je izrod i preserant, tako ga svi etiketiraju. Doduše, kod nas još dobije i etiketu četnika i mrzitelja svega "domaćeg". Jednostavno nisi dobar građanin ako nisi seljačina. Grad postao selo. |
|
|
|
|
dino_bno
|
Navedi mi neku drugu manifestaciju u gradu gdje nastupaju tamburasi.
|
Prestala sam ići na sladoled u Hotel Osijek petkom navečer otkad su tamo tamburice.
Em pretjeruju i gnjave s njima, em je preglasno i ne može se normalno pričati.
Tamburica ima gdje god hoćeš. Svako javno zbivanje ima nastup tamburaša. Doček sportaša, doček ovoga, doček onoga. Sve tamburaši i tamburice. I ajd da su to neki pošteni ansambli, već sve seljačijska tezga.
Nemam ništa protiv tradicije, ali i tradicija ima svoje mjesto i vrijeme. Dok KUD-ovima skidam kapu na čuvanju tradicijskih vrijednosti, ovo danas što gledamo po ulici je šund, kič i seljačija.
I nemoj se sada vrijeđati, to je tako. Jednostavno treba prihvatiti da je to seljačija i da ljudi u ovom kraju otkidaju na seljačiju i folk. Pravi znak provincije i provincijskog ukusa. Onaj tko ne otkida na to je izrod i preserant, tako ga svi etiketiraju. Doduše, kod nas još dobije i etiketu četnika i mrzitelja svega "domaćeg". Jednostavno nisi dobar građanin ako nisi seljačina. Grad postao selo.
|
Napises nemoj se sada vrijedati i onda napises da je onaj ko voli tamburase da je seljacina!?
Znaci manifestacija sa nastupima tamburasa u gradu NEMA, ovo sto kazes za doceke da sviraju..daj molim te. |
|
|
|
|
|
Carobnica
|
Napises nemoj se sada vrijedati i onda napises da je onaj ko voli tamburase da je seljacina!?
|
Rekla sam da se ne trebaš duriti zbog nečega što je činjenica. Tamburica je folk glazba, kao harmonika u Srbiji, prisutna u selima. Seljak je osoba koja ima obične sklonosti prema folk glazbi. Seljačina je onaj tko jako voli folk glazbu i onaj tko svaku kritiku folk glazbe doživljava vrlo osobno.
Seljačić - seljak - seljačina.
Nemoj se duriti nad činjenicama. Čak i ne moraš biti seljačina da bi se seljačio.
Citat: ›
Znaci manifestacija sa nastupima tamburasa u gradu NEMA, ovo sto kazes za doceke da sviraju..daj molim te.
|
O kojem gradu ti pričaš, dečko? Osijeku? Tebi stvarno nije dosta tog folka, kad nisi primjetio da su baš sve javne manifestacije imale tamburaše. Od dočeka Šaina do Nove godine. |
|
|
|
|
dino_bno
|
|
Rekla sam da se ne trebaš duriti zbog nečega što je činjenica. Tamburica je folk glazba, kao harmonika u Srbiji, prisutna u selima. Seljak je osoba koja ima obične sklonosti prema folk glazbi. Seljačina je onaj tko jako voli folk glazbu i onaj tko svaku kritiku folk glazbe doživljava vrlo osobno.
Seljačić - seljak - seljačina.
Nemoj se duriti nad činjenicama. Čak i ne moraš biti seljačina da bi se seljačio.
Citat: ›
Znaci manifestacija sa nastupima tamburasa u gradu NEMA, ovo sto kazes za doceke da sviraju..daj molim te.
|
O kojem gradu ti pričaš, dečko? Osijeku? Tebi stvarno nije dosta tog folka, kad nisi primjetio da su baš sve javne manifestacije imale tamburaše. Od dočeka Šaina do Nove godine.
|
Lupi i ostane ziva |
|
|
|
|
|
Carobnica
|
Lupi i ostane ziva
|
O čemu ti pričaš? Na dočeku Šaina bili tamburaši, zajdeno pjevali himnu HDSSB-a i onu Thompsonovu neku. Na dočeku Nove godine u Osijeku na Trgu zadnjih godina većinu vremena su tamburaši.
Reci gdje nisu bili tamburaši. |
|
|
|
|
mzzi Ukupno postova: 284 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Carobnica je napisao/la: ›
Lupi i ostane ziva
|
O čemu ti pričaš? Na dočeku Šaina bili tamburaši, zajdeno pjevali himnu HDSSB-a i onu Thompsonovu neku. Na dočeku Nove godine u Osijeku na Trgu zadnjih godina većinu vremena su tamburaši.
Reci gdje nisu bili tamburaši.
|
Stvarno su ti svi komentari glupi, pa ih neću sve ni citirati. Ako ti smeta tamburica u kraju gdje se, zamisli, njeguju takvi običaji, ti se onda preseli u Dalmaciju pa slušaj klape. Ili odi u Ameriku pa slušaj produhovljenu Beyonce, ona je zasigurno na višem nivou. Ili si ti ekstra inteligentna i kulturna ljubiteljica klasične glazbe? |
|
|
|
|
|
dino_bno
|
Lupi i ostane ziva
|
Reci gdje nisu bili tamburaši.
|
Navedi gdje su punk/rock manifestacije, i navedi usput poneko mjesto za izaci subotom gdje sviraju tamburasi |
|
|
|
|
|
|
|