Autor |
Poruka |
duje
Ukupno postova: 348 Spol: Muško
|
ZAsto najava njima, ce se dobiti neki redni broj? nadam se da ce se okupiti veliki broj novih davatelja.
Vidimo se.... |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Vidimo se tamo.Da zašto najava njima?Ide li jš netko? |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
ja bih išla, ali bih htjela znati čemu ovo prijavljivanje? |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
pa, imate brojeve telefona - nazovete i pitate! |
|
|
|
|
|
duje
|
zvao sam ja prije dan-dva
dosta je bitno da se prijavite telefonom ili SMSom jer tako ce dobiti okviran broj ljudi koji ce doci taj dan i prema tome dovesti i dovoljan broj medicinskih ekipa.
ja sam bio 151. po redu 12.1. |
|
|
|
|
|
duje
|
nadam se da ce nas bitni punoooooo
a to tako malo i bezbolno traje.... |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
da je netko u drugi u pitanju ne bi išla...Ali pošto je Ana u pitanju idem ma makar puzala do trga i makar bila 1000-ta po redu...u mobitelu čuvam taj datum kad će to biti od trenutka kad je to pisalo u glasu slavonije prije mjesec i više dana...ljudi vidimo se tamo.. |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
legica_os
|
evo ja sam sad poslala poruku i IRENA mi je odgovorila citiram..
"Ne morate se ništa posebno prijavljivati,dovoljno je da 23. ili 24.2 dođete na trg ante starčevića..." |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
|
|
|
swamp
Ukupno postova: 396 Spol: Muško
|
Ko donese najviše koštane srži dobije ružu od đapića |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
|
legica_os
|
swamp je napisao/la: ›
Ko donese najviše koštane srži dobije ružu od đapića
|
swamp ... |
|
|
|
|
swamp
Ukupno postova: 396 Spol: Muško
|
legica_os je napisao/la: ›
swamp je napisao/la: ›
Ko donese najviše koštane srži dobije ružu od đapića
|
swamp ...
|
a šta ću kad sam zao eo ti kikiriki da se smiriš, zdravo je za srž |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
|
legica_os
|
|
|
|
joe_dragichevich Ukupno postova: 9 Lokacija: kyoto Spol: Nebitno
|
e, a što bude ako/kad jave vam da ste davatelj i da trebate dati istu tu koštanu srž?
inače, postupak nije bezbolan, pa me zanima kolko bi u toj situaciji ljudi ipak odlučilo pomoći, a koliko pokušava izigravati mrtve brojke na papiru/altruiste.
oj |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
joe_dragichevich je napisao/la ( Pogledaj post): ›
e, a što bude ako/kad jave vam da ste davatelj i da trebate dati istu tu koštanu srž?
inače, postupak nije bezbolan, pa me zanima kolko bi u toj situaciji ljudi ipak odlučilo pomoći, a koliko pokušava izigravati mrtve brojke na papiru/altruiste.
oj
|
ako smo se prijavili svjesni smo što to nosi,i da boli bez pogovora ako to nekome može spasiti život ili poboljšati mu kvalitetu života.. |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
legica_os
|
ja ću donirati koštanu srž ako budem mogla,makar morala sva 4 sata trpiti bol..ja mogu trpiti 4 sata , zašto bi neka osoba trpila bol cijeli život??!
Znam kako je tim osobama,jer imam jednu takvu u najužoj obitelji |
|
|
|
|
|
|