Autor |
Poruka |
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
Ivan
|
nije natjecanje, prvi je verzija za net, drugi je verzija za printanje i fotokopiranje |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
swamp
Ukupno postova: 396 Spol: Muško
|
Ivan je napisao/la: ›
nije natjecanje
|
da da.. nije natjecanje, kad je moj bolji |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
|
Ivan
|
naravno da je bolji, cak imas i slobodu da ih isprintas u boji |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
Siro
Ukupno postova: 15 Spol: Nebitno
|
Zašto imaju navedene različite DJ-e? |
|
|
|
|
|
swamp
Ukupno postova: 396 Spol: Muško
|
Siro je napisao/la: ›
Zašto imaju navedene različite DJ-e?
|
Ivan je dj. A ima puno nadimaka |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...pitanje - jel se ovo pika kao tzv. sastanak forumasha?...mislim ono...tko dolazi s ovog foruma? |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
anakonda je napisao/la: ›
...pitanje - jel se ovo pika kao tzv. sastanak forumasha?...mislim ono...tko dolazi s ovog foruma?
|
Ja kontam doći na pivo-dva-tri... I igranje, of kors
I ako cura bude raspoložena za mali pomak sa Pantere, ako ne, dolazim sam (predbilježbe na PM,hehehe) |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
anakonda
|
...hehehe, vidim da ima zainteresiranih za đuskanje:-)...
...bazuka, hoćeš li na plesnoj kartici imati dovoljno mjesta za sve fanove?... ... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Dolazim i ja...Ivan i Swamp su 100% tamo...Ne bih se začudio niti da Gusku vidimo...Najavljivali su se još neki ljudi...Ma ajmo ljudi dolas'te, podržite druga Ivana.
Gdje postoji šansa za Kuzma & Shaka Zulu tamo sam |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
anakonda
|
...a do petka, za domaću zadaću svi uvježbati:
http://www.youtube.com/watch?v=dpPudNkKir0 |
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
anakonda je napisao/la: ›
...pitanje - jel se ovo pika kao tzv. sastanak forumasha?...mislim ono...tko dolazi s ovog foruma?
|
ne ovo će biti sastanak s anakondom......... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
anakonda
|
...hehehe... ...oproštajka?... |
|
|
|
|
|
|