Autor |
Poruka |
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
mali_ivica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
josephine01 je napisao/la: ›
Nego.. Šta ti sanjaš? Ajde da ti teta Freud kaže koju.
|
Sanjam radikalnu promjenu jedne papučarke! PS: Nema potrebe za savjetima daj savjet njoj, a ne meni pošaljem ti njezin broj!
|
Freud nije davao savjete, nego analizirao snove. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
mali_ivica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nego.. Šta ti sanjaš? Ajde da ti teta Freud kaže koju.
|
Sanjam radikalnu promjenu jedne papučarke! PS: Nema potrebe za savjetima daj savjet njoj, a ne meni pošaljem ti njezin broj!
|
Sorry, ali Freud je ono što me sada najmanje muči...
Freud nije davao savjete, nego analizirao snove.
|
|
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
ja se ne sjećam kada sam zadnji put sanjala... baš se uopće ne sjećam.. vidim po postovima negdje krajem 6. mjeseca 2008.. od tada ništa.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
Jutros sam sanjao da imam čvimbu na kažiprstu i onda kad sam ju istisko taj gnoj se pretvorio u nekog crva (onog bijelog masnog velikog) pa sam ga hvatao po sobi i zgnječio... |
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
exHOP3on je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jutros sam sanjao da imam čvimbu na kažiprstu i onda kad sam ju istisko taj gnoj se pretvorio u nekog crva (onog bijelog masnog velikog) pa sam ga hvatao po sobi i zgnječio...
|
ja sam sinoć sanjala kako guram auto uz brdo na nekakvoj obilaznici |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
MacaPapucharica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
exHOP3on je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jutros sam sanjao da imam čvimbu na kažiprstu i onda kad sam ju istisko taj gnoj se pretvorio u nekog crva (onog bijelog masnog velikog) pa sam ga hvatao po sobi i zgnječio...
|
ja sam sinoć sanjala kako guram auto uz brdo na nekakvoj obilaznici
|
Saću kumo da ti gatam, da ti kažem istinu. Tvoj san će da ti poruči da ćeš da imaš težak problem s kojim ćeš da se boriš.
A ja sam noćas sanjala ni manje ni više nego ministra Šukera. Došao u grad da mene i legicu odvede na večeru. Sjedimo nas troje tako nakon riblje večere u restoranu, Šuki vadi smotak para i kaže: "Evo, ovo vam je proračunski novac. " Nas dvije se pogledale i nasmijale. Na to on smota novce, vrati ih u džep i kaže "Cure, ajmo sjest na Dravu i bacat kamenje u vodu!". I ispunimo nas dvije ministru željicu. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Dobro da nije što drugo tražio.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
Saću kumo da ti gatam, da ti kažem istinu.
|
|
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
uf ja sam noćas imo tulum, prvo sam sanjao da sam na ćevapima na kolodvoru u nekoj nepostojećoj birtiji na nekom travnjaku, pa sam se prebacio prekoputa na nepostojeće klupice kod hotela, pa je došo darth vader obučen u crnu haljinu no srećom je pored mene bio mali cigan koji ga je spalio očima, pa smo se dobro nasmijali sa spikom "tiš meni eto ti sad na" pa sam ošo s cigom u radićevu u neku kuću gdje sam htjeo proć kroz neko dvorište gdje je neki cigan nosio neki mercedes i onda su me napali stršljenovi, a pošto ih se stravično bojim sam se odma probudio
šta kažu babe
ćevapi - nema
SJEDENJE - Na predstojećem putovanju susrest ćete drage prijatelje.
darth vader - nema (čudno)
CIGAN - Čuvajte se laskavaca.
mercedes - nema (čudno)
Vidjeti stršljena - imat ćete vrlo nemiran život
zaključak = gomila gluposti i debilana |
|
|
|
|
|
karmen_du
Ukupno postova: 57 Lokacija: Iza Monitora Spol: Žensko
|
Sto god sam u zivotu sanjala do sada sve mi s eobrnuto dogodilo. Znaci sanjam da cu pasti ispit, ja ga prodjem.
Sad sam sanjala da cu popušiti nasljedjeni stan i novce i da se necu uspjeti dogovoriti sa rodjacima, pa da vidimo sto ce se dogoditi u petak 27. 02. |
|
|
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
karmen_du je napisao/la: ›
Sto god sam u zivotu sanjala do sada sve mi s eobrnuto dogodilo. Znaci sanjam da cu pasti ispit, ja ga prodjem.
|
yebemu nikako onda nije dobro....ja sanjam kako sam položio....nikako mi se ne sviđa... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
*CURKA*
Ukupno postova: 41 Spol: Nebitno
|
joooj ja obično sanjam horore... i svako jutro analiziram svoje snove jer ama baš svaki dan kad se probudim znam prepričat 5,6 snova i to sve u detalje...nikad se ja naspavat ko pošten čoek...
ukratko mojih par horora:
-otpalo mi stopalo,a trebam u svatove nečije,pa sam otišla na hitnu i našla neku plastičnu protezu,odrezala samo ono što mi treba i zaljepila plastično stopalo selotepom za moj gležanj...
-rat...mala djeca,bla,bla padne "jaje" bomba blizu,malo dijete od 2,5 god. (točno znam da je toliko staro usred rata...) legne na bombu da ne ubije mene...
-rodila muško dijete napatila se,završila na ulici prosit,dijete umrlo jer nisam imala mlijeka i odjeće da ga zamotam MA UŽAS
...i još hrrrpa takvih |
|
_________________ Kad bi svaki čovjek bio čovjek, onda bi svaki kamen bio dragulj. |
|
|
|
karmen_du
Ukupno postova: 57 Lokacija: Iza Monitora Spol: Žensko
|
sokrat je napisao/la: ›
karmen_du je napisao/la: ›
|
yebemu nikako onda nije dobro....ja sanjam kako sam položio....nikako mi se ne sviđa...
|
ne gubi nadu |
|
|
|
|
|
|
|