Autor |
Poruka |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
O tome se nije ni vodila rasprava u tome i je cijeli problem! ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
U tome se slažem evo KINA samo što nije postala najjača država svijeta... a etogac na EUROPA se raspada (odnosno kod nje se nezna tko pije a tko plaća) - možda jedino plaća ... al ajd! ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Vjera je stvar izbora...
U javnoj ustanovi u koju zalazi religijski mješani puk križ nema šta tražiti jer očito nekome smeta.
Kršćani nisu ništa bolji od muslimana, ateista ili bilo kog drugog da bi s punim pravom stavili križ u javnu ustanovu.
Uostalom, da netko objesi sliku Pavelića, Hitlera, Gotovine, ma bilo koga čija se politika tebi ne sviđa, i ti bi se sigurno pobudnio.
Ne možeš sam protiv svih....
Kršćanstvo je najraširenija religija danas, al statistički ima puno više ateista nego prije tako da ti arugment kako je najzastupljenija religija u RH nije najkorektniji jerbo utjecaj kršćanstva slabi. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
mali_ivica
|
Kao što rekoh ne redi se u ovoj temi o stavljanju, nego o skidanju raspela, to nije skinuo neki profesor kojemu je "smetalo" to su skinuli balavi đaci!
Ja nisam išao ocjenjivati dali to treba stajati tamo ili ne, nego sam čin skidanja od strane đaka, nitko mi ne može reči da su oni to skinuli zbog svoje "samosvjesti" .
Žalosno je što smo mi zbog takve stvari napravili raspravu na 8-9 strana.
PS: Sama usporedba slike od Pavelića sa RASPELOM mi je GLUPA! ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
Zadnja promjena: mali_ivica; 05.11.2007. 23:32; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
koje, opet, ne bi uopće bilo skinuto da nije bilo postavljeno! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Ivice, nekoliko si mi puta visio oko ignora, ali sam odustao od tog poteza...
Jednostavno si prezanimljiv u svojoj zadrtoj gluposti. Odustajem od prepirki s tobom i pohvaljujem te kao vrlo zanimljivog forumasa... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
mali_ivica
|
Hvala na komplimentu! ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Sama usporedba slike od Pavelića sa RASPELOM mi je GLUPA!
|
Pa sad, kako se uzme. Nije da se poveznica ne bi našlo... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Pavelić ne visi na zidu u školi...sigurna sam ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
zlusch
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
zlusch
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
zlusch
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
sisibla
Ukupno postova: 245 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
i koje, opet, nije trebalo biti skinuto od balavih đaka.
sigurno nisu išli učenici vjeronauka stavljati križ bez dopuštenja ravnatelja ili koga više,..
pa ako se može dogoviriti nešto ovako " U dogovoru s ravnateljem i razrednicom odlučili smo izraditi plakate i s ostalim vjerskim obilježjima te ih staviti u hodnik ", je li bio problem reći da im križ smeta, te zamoliti da se zbog toga skine sa zida?
ako da, onda je bolje da umjesto vjeronauka i etike ubace malo "pristojnosti, komunikacije i kako se postaviti u društvu". |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|