Autor |
Poruka |
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol:  Muško
|
|
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
 |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
Što će mi majstor bez alata. |
|
|
|
|
 |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol:  Žensko
|
Meni nije nikad dosta i vidim da to već postaje problem. Hm, zna li netko broj Davidsa Duchovnya da mi preporuči kliniku? |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
 |
unleashed Ukupno postova: 33 Lokacija: out of space Spol:  Žensko
|
|
|
 |
seven-of-nine
Ukupno postova: 274 Lokacija: južno od mjesta gdje sjevera nema Spol:  Žensko
|
Nemoguće je da žena u tako kratkom vremenu doživi toliko orgazama. Ali moguće je da toliko puta svrši. Između svršavanja i orgazma ne stoji znak jednakosti, to su jaaako različite stvari. Svršavanje je divan, predivan osjećaj, ali orgazam je nešto božansko....i ne može se postići prvim sexom, potrebno je iskustvo i određena zrelost. Meni osobno je trebalo 1 ili dvije godine( jebiga, davno je bilo) da ga prvi put doživim. zato: ne miješajte kruške i jabuke!!! |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Ženski orgazam je u ženskoj glavi, ne međunožju
Tako mi rekoše  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol:  Žensko
|
Ženski orgazam je u ženskoj glavi, ne međunožju
Tako mi rekoše
|
Tako je! Bravo! U pravu si! |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Frost
|
Teta učiteljica  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol:  Žensko
|
Između svršavanja i orgazma ne stoji znak jednakosti, to su jaaako različite stvari. Svršavanje je divan, predivan osjećaj, ali orgazam je nešto božansko....i ne može se postići prvim sexom, potrebno je iskustvo i određena zrelost. Meni osobno je trebalo 1 ili dvije godine( jebiga, davno je bilo) da ga prvi put doživim. zato: ne miješajte kruške i jabuke!!!
|
Možeš ti to nama, molim te, malo pojasniti?
Prvo nas Freud zavede pizdarijama o vaginalnom i klitoralnom orgazmu, a sad nas ti uvjeravaš da rajčica i paradajz nisu jedno te isto.
Orgazam je vrhunac seksualnog doživljaja, koji prate fiziološke i psihološke reakcije. A što je svršavanje? |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
 |
Frost
|
Od nekih učiteljica sam ja dobijao jabuku  |
|
|
|
 |
seven-of-nine
Ukupno postova: 274 Lokacija: južno od mjesta gdje sjevera nema Spol:  Žensko
|
Pa lijepo sam sve objasnila! Mislila sam da će se svaka žena s iole iskustva složiti sam nmom. Očito sam bila u zabludi. I da, naravno da između vaginalnog i klitorisnog orgazma postoji razlika. Fiziološke reakcije su iste i kod orgazma i kod svršavanja, ali psihološke nisu. Ako ti zaista doživiš orgazam nakon svakog seksa, onda si prava sretnica jer ulaziš u mali postotak žena koje to mogu. Ili se ne seksaš često. Meni je svaki put seks odličan, ali nemoguće mi je svaki put postići orgazam. I to je to. |
|
|
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
 |